Ännu en sjuk dag...

Godmorgon! Är sjuk idag också... kommer serriöst få gå om hela 8:an för jag är frisk på helgerna och sen när skolan kommer så har jag typ 39 graders feber och är jätteförkyld helt plötsligt. Men jag får väll jobba som satan hemma istället. Ingen ledig tid... Men det är bara att stå ut. Jag är ju inte själv hemma iaf för mamma är också sjuk. Iaf så jaa idag ska jag väll inte göra nått. jag ska väll kanske sova lite? och kolla på nån film. Jaasi, nu svamlar jag bara så vi hörs senare!



detta är det jag dricker hela dagarna långa...



Hejdå

put your hands up

Hejsan! Jag är tyvärr sjuk idag igen. Inatt kunde jag inte sova heller... jag gick ner och provade febern klockan 3 och då hade jag 39.5 grader och det var inte roligt vill jag lova. Sen trodde jag att mina öron skulle sprängas också. Jag hade jätteont i dom men lyckades somna klockan 5 igen och sovde tills halv 10 och klev upp klockan 10. Sen fika jag lite och satte mig vid datorn och såg på film. Jag har sett 4 filmer idag, high school musical 3, collage 2008, starstruck och date movie, typ dom bästa filmerna jag sett i mitt liv är dom. okej, vampyrer suger är också riktigt bra! Men sen åt jag och mamma lite och sen satt jag mig vid datorn igen sen ducha jag och nu har jag kommit mig till denna dator med miniskärm! Men nu ska jag photoshoppa litegrann. Ni kanske får se resultat senare ;)


Hejdå

hooj

Hejsan! nu ahr jag kommit hem från Angelina, jag skulle fota när hon red men när vi kom till ridbanan kändes hon halt eller nått, jaa läs mera på hennes blogg jaa, sen for vi hem och anna kolla på henne sen var hon frisk och sen red hon hemma istället. Och sen gick vi in och la in dom enstaka bilderna jag tog på hennes dator sen for jag hem och nu har jag sett finalen av paradisehotel danmark så nu ska jag inte tjata om det nå mer här. Nä men nu ska jag gå och ta mig nått att äta för jag är ashungrig sen ska ja sova.


en bild från idag


Godnatt.

Alvin och gänget

Hejsan! Jag har suttit vida datorn ett bra tag idag men jag har inte bara gjort det Jag har hunnit med att vara till Nam och kollat på film, vi såg alvin och gänget. Jag tycker faktiskt att det är en bra film, eller iaf så är ekkorarrna bra på att sjunga!! Dom är så gullga! Sen när vi sett den klart for jag hem och jag har just kommit hem och fick just veta att jag ska fota Angelina när hon rider efter maten. Sen ska jag väll gå och sova tidigt och sen imorn är det skola som gäller igen. Jaa, det var allt jag hade att berätta! Nu blire middag!



mjauu




Hejdå

Tävling



Jag är med och tävlar om en GPA hjälm (klicka på bilden för att komma till tävlingen)

Nudar och hallonsoda till frukost

Godmorgon! Nu har jag vaknat, ätit frukost och suttit här kanske en timme. Jag vaknade kanske halv 10 och gick ner hit direkt. Nu har jag suttit och msnat med Olivial om konstiga saker?, aja, vi har våra samtal... Men iaf så idag har jag inga planer alls, kanske blir att ringa nån och höra om nån vill göra nått och vara lite social. Jaasi, kanske sk ajg städa mitt dum litegrann rensa lådorna lite och damsuga, och ducha ska jag göra snart tror jag ;)
Men nu ska ja gö nå annat ;)






Hejdå

Mitt drömkök

Godkväll! Idag har jag hunnit med att vara med angelina, vi har ridit och fikat med hennes släkt. Jag red vanillin och vi red på kusmarks ridban, det vart lite oseriös dressyr för jag har abra ridit henne 2 ggr förrut och så hoppade vi litegrann. Fast jag hoppade bara 2 ggr och det vart bara bra 1 av gångerna. Sen skrittade vi hem och då skrittade jag  bella för vi orkade inte byta då angelina också hoppade vannis litegrann. När vi väl kom hem gjorde vi lite i stallet sen drog jag hem och satt mig vid datorn. Sen gick jag och duchade och skulle fara till holken men när jag och mamma kommer dit och har kört hela vägen från kusmark så står det att det inte är öppet idag! Tror ni vi vart glada eller?!?!?!?! nä. Så vi hade ju inget annat val än att vända om hem igen så vi for hem och jag satt mig vid datorn igen, sen åt jag lite och sen for vi ut och körde lite bil och kollade vart björnen hade gått. Sen svängde vi in till mammas ''gamla'' kompis, eller det var ett tag sen som träffades tror jag. Och dom hade renoverat nästan hela huset. Och OMG, där fanns verkligen mitt drömkök & vardagsrummet!!!!!!! Asså helt sjukt!! Jag dog typ av chok när jag kom in där, det var hur fint som helst! Sen efter att vi hade pratat litegrann med dom så for vi hem och vi har just kommit hem och nu ska jag göra nått annat än att skriva här så vi hörs väll senare!




Jag red denhär hästen idag, det är inte jag som rider , det är Angelina (ägaren av hästen)
Angelinas, amandas och loisas blogg hittar ni här




Hejdå

duchen nu!

hejsan! nu ska jag ta en snabb duch sen bär det av mot holken för första gången sen skolan började om! :)


Hejdå

Hold you

Godmargon! Nu har jag vaknat och ätit frukost och klätt på mig , det är det jag har hunnit idag , kanske ska jag höra om någon vill vara med mig idag eller nått. Vi får helt enkelt se det senare. Jaa, vad ska jag skriva om idag då. Jag har ju som berättat allt redan. Juste, på söndag är det ingen ridning vilket suger för jag är så sjukt taggatd på att rida men jag får stå ut tills nästa söndag istället. Men , jaa jag hör väll av mig om det händer nått idag.



HAHAHAHA, photoshoppade litegrann för någon dag sen.

Här kommer en til inte lika rolig men





Hejdå

Björnjakt (med bil...)

Godkväll! Nu har jag och mamma varit hemma och bara slappat ett tag. Sen har vi sett dobidoo och ätit chips och dipp och haft mysigt. Sen när mamma skulle göra kaffe ringer hennes kompis och säger att dom har sett en björn uppr vid ''sjön'' som bara ligger just ovanför oss. Så lite skakis är man ju. Men tillbaka till sak. Hon ringde och mamma bara släppte allt hon hade i händerna och jag skyndade mig upp och hämtade kameran sen for vi iväg ut i mörkret till sjövägen och skulle kola omd en var där. Så när vi kom dit så stod det en massa bilar där redan som letade efter den. Men den var inte där så vi körde vidare och nu har vi varit ute och kört bli i över 1 timme och sökt den där björnen men inte har vi hittat nån inte... men det var ändå lika bra för jag skulle ha skitit ner mig om jag hade sett den. Så nu är vi hemma och vi har itne sett någon björn men vi hade roligt på våran lilla upptäclsfärs ändå och nu ska jag gå och sova för jag är jättetrött!


Godnatt

humu humu nuku nuku apoa

Hejsan! Nu har vi ätit pizza till middag och sen har jag duchat så nu är jag fräch igen. Snart ska jag koolla på dobidoo sen bara chilla resten av kvällen!






Hejdå

Läxan

Hejsan! Nu har jag spelat kort med Erik och Filip, skickat bilder till frida, jaa, osv, jag har faktiskt hunnit med ganska mkt, men jag minns inget av det, eller ju juste, jag har fotat en gullig liten duva som brukar vara hos oss och skita på vårat tak osv. Lite jobbig är det allt. Sen nu är jag hemma själv för dom andra är och gör nått, vet itne riktigt. Sen ska vi nog äta middag sen ska jag göra läxan som supersnälla angelina tog hem till mig från skolan. Nog för att jag itne vill ha läxa men jag måst ju göra den ändå. Jaasi, nu ska jag gå och göra nått.


Här är duvan


Och så fotade jag några fåglar på erica kursen också!



Jaa det var det det.


Hejdå

Home at home

Hejsan! jag är hemma idag också pga att jag är förkyld och orkar typ ingenting. Men jag är inte ensam hemma. Erik,filip och mamma är också hemma. För både jag erik och filip är sjuka och mamma känner sig inte heller så pigg men det ska nog bli bättre tills på måndag. Men jag har iallafall sovit kanske 4 timmar inatt, jag orkade inte sova?!?! eller nått jag vet inte riktigt vad det var med mig men jag låg typ och tänkte på livet hela natten. Men jag är inte trött eller så nu för jag ahr ju ändå legat ner hela natten och vilat upp mig. Jag klev upp ca 9 ocg då slog jag och erik på en film och åt frukost, det vart mjukmacka med smör och ost i mikron. Supergott! Sen har jag tvättat håret och fotat lite grann fast det vart inte så lyckade bilder men jag var och fotade på erica kursen igårkväll men det vart väldigt suddiga bidler tyvärr. Det var ganska kallt och mulet och det började bli mörkt så det var inte så konstigt att det vart så suddiga bilder. Men jag fick några bra. Sen for jag hem och jag och mamma låg och kollade på film tills kanske 00.00 sen somna vi allihopa och nu har vi vaknat. Men nu ska jag gå och göra nått, kanske bädda sängen? aja, vi ses senare.





Hejdå

high school musical 1,2,3

Hejsan! nu har jag hunnit bädda min säng, ätit litegrann, suttit vid datorn och sett på film. Jag har faktiskt duchat också så nu känner jag mig mkt piggare så jag ska till skjolan imorgon om jatg inte blir dåligare ikväll. Om jag känner mig pigg ikväll så ska jag nog gå över till erica med en massa kläder på mig och filma/fota när dom har hoppträning. men vi får se om jag blir piggare helt enkelt. Till middag ska vi äta fiskpinnar och potatis med remoulad sås. Det blir nog gott det. 



Älskade louise<3<3<3<3 kom tillbaka <3<3<3<3



Hejdå 

Sjuk idag...

Godmorgon! Idag är jag hemma från skolan för jag har sjukt ont i hela kroppen och halsen ooch kan typ inte ens andas. Men jag har ingen feber som tur är. Min bror filip är också hemma från hans skola för han har feber och har ont i hela kroppen. Men hoppas det blir bättre för oss båda. Men idag blir det nog bara en chilldag för oss och vi ska äta mkt halstabletter och dricka mkt så kanske det blir bättre tills imorgon. Igår skulle jag ju fota på erica kursen men det vart inte för dom var inte där och skulle rida. Det regnade ju och det är inget ridhus så dom kanske flyttade det eller nått. men nu ska jag gå och försöka fika någonting.





Hejdå

hoppspecialen

hejsan! just nu är jag hos Angelina och sitter och väntar på att filmerna ska ladda klart på datorn. det gick superbbra för dom idag på lrdf och alla var nöjjda! snart ska jag fara hem och då ska jag äta nått sen ska jag ducha sen se paradise hotel dk och sen sova för jag är sjukt trött och helt slutoch imorn äre skola men jag vet itne om jag ska fara för jag känner mig typ sjuk men vi får se hur det blir.




hejdå :)

3:e dagen avklarad gallant

Hejsan! Jag måste be om ursäkt för att jag inte skrev någonting alls igår men jag var verkligen inte på blogghumör jag och gick och la mig ganska tidigt och direkt efter skolan var jag med angelina och då hann jag inte heller för då lagade vi mat till mig,henne och Filip. Sen fotade jag henne när hon red ut på bellabus och sen for jag hem och hann se en liten stund av paradise hotel dk sen somnade jag , juste jag duchade också! Och somnade kanske kvart över 10 såd et var najjs. Sen  i morse vaknade jag klockan 7 och klev upp då och jag och filip fikade frukost sen for vi till våra skolor och jag hade lektioner sen for jag hem med kvart över 2 bussen och jaa, jag ska snart gå ner och göra mat till mig och min bror Filip för mamma och erik är inte hemma så jag göre istället. Sen ikväll ska jag till Angelina och följa henne till hoppspecialen och fota/filma litegrann, efter det ska jag gå till Erica och kanske fota på hoppkursen dom har där! :D
Nu ska jag ta en duch för jag känner mig så trött och ont i hela kroppen så jag kanske piggnar till efter det.


Bakade nya såna här igår!



Hejdå

Vaniljdrömmar




ugnstemperatur: 150 grader
Blir ca 30 st

Ingredienser:
75 g smör/margarin
1,5 dl socker
0,5 dl olja
2,5 dl vetemjöl
1 msk vaniljsocker
0,5 tsk hjortronsalt

Gör så här:
Sätt på ugnen.
Rör rumsvarmt fett och socker poröst.
Tillsätt oljan och rör till en pösig smet.
Tillsätt vetemjöl, hjortronsaltet och vaniljsocker och rör till en smet.
rulla till längder och gör små bollar av smeten och lägg bollarna på en plåt (smord eller med bakplåtspapper)
Grädda mitt i ugnen i 15 min.

SLUT!

Har just bakat!

Hejsan! Jag fick så lite att göra men jag packade lite för imorgon för då har vi bad på kågebadet på idrotten så det blir nog skoj. Sen bakade jag Vaniljdrömmar och nu är dom klara! dom vart supergoda. Det vart 35 stycken.
Snart ska jag nog gå och göra mig klar för sängen men först ska jag göra ett inlägg om mina goda kakor! =)

Hejdå

Sovit 3 timmar...

Hejsan! Nu ahr jag vaknat efter att ha sovit i tre timmar... jag tänkte att jag skulle lägga mig i söngen och se på tv sen börja jag frysa så jag tog täcket sen efter ett tag somna jag för jag var helt slut. Jag är ju inte van att stiga upp klockan halv 7 varje morgon men det kommer nog med tiden. Sen har jag hunnit ducha och städat mitt rum! Tillochmed dammsugat har jag orkat med. Men nu ropar mamma att det är mat så vi hörs sen!


I love my cookies =)



Hejdå

Satellite

Hejsan! När jag kom till skolan hade vi först snack om vad man hade gjort på sommar lovet, eller vi skulle berätta vart våra fötter hade varit. Jag sa att jag hade varit hemma för det har jag ju typ hela sommaren , jag har varit till övik men det var bara 2 dagar så det  är inte så intressant, för vi badade ju mest då. Sen fick vi rast och då sjöng lärarna Satellite med Lena från melodifestivalen fast dom hade gjortom den till nån skol låt istället. Den sög då men dom gjorde det bra ändå. Sen vare schemat vi gick igenom sen hade vi rast igen och sen hade vi jeppoardy (stavning?!) och mitt lag fick 4 poäng. Fast lag sirap vann. Sen vare lunch och det var köttbullar och potatismos, sen slutade vi och jag åkte med kvart över 12 bussen och nu har jag kommit hem och ätit lunch för jag åt nästan ingenting på skolan. Och nu sitter jag här och inte göra något så vi hörs sen!





Första skoldagen...

Godmorgon! Nu har jag vaknat, ätit frukost, plattat håret fått på mig kläder och snart gjort fika till min bror, han är så lat. Iallafall så är det min första skoladag idag på länge. Det här har varit ett underbart sommarlov! Fina dagar med mkt sol och värme och underbara vänner man har varit med. Men nu är det slut och allvaret börjar igen men jag får klara mig genom detta också. Jag överlevde ju 7:an så det går nog bra! Kanske lite mera prov och redovisningar och sånt men jag klarar nog det ändå! Men nu ska jag gå ner :)


Hejdå

Just gonna stand there and watch me now

Hejsan! Vi åt tacos till middag , det var supergott. När klockan var 6 cyklade jag till Angelina och städade ltiegrann i hennes rum. När jag var klar gic vi ut i stallet och Angelian skulle rida Bella. Jag fotade lite och hon red ut, det vart sjövägen. Vi stannade på en läggda där hon gallopperade uppför och skrittade nerför 2 ggr. Sen in i skogen bredvid läggdan och så hoppade hon några gånger på terrängbanan i skogen. Hindret kanske var 50/60 cm så det var inte så jättehögt men det var ett hinder iallafall. När jag kom hem tog jag mig någonting att dricka sen gick jag upp till mitt rum och nu har jag sett lite på TV och nu sitter jag här och ska kolla på dagens avsnitt av paradisehotel dk.  Så vi hörs imorgon efter skolan.


Godnatt

Dressyrspeccialen = intervall träning

Hejsan! Nu har jag kommit hem efter en rolig ''dressyrlektion''. HAHA, jag hade virre och vi hade intervallträning, och jävlar vad han rejsa med mig, men det var bara att hålla i sig och styra in i mickeys rumpa. Nämen det gick så bra så. Sen kom mamma och hämtade mig och Angelina för hon åkte med mig dit efter jag hade varit och fotat henne och vanillin. Och nu har jag bytt kläder och duchat och nu ska vi äta snart, så fort dom från Finland har farit härifrån, jag vet inte riktigt vem det var men det var typ tores syster, det var tore som bodde här före oss och nu är dom här och kollar på vårat fina hus;) Men nu ska jag äta.

Ni kan kolla in bilderna på Angelina och Vanillin på deras blogg!






Hejdå

Hey, soul sister

Hejsan! Nu har jag lagt in bilderna på Bilddagboken så om ni vill se dom så kan ni gå in på bilddagboken.se och söka efter oliviala då hittar ni alla bidlerna den 22 augusti. Fär det tar så himla lång tida att lägga in dom här så ni får nöjja er med att kolla där. Men iallafall så har jag kört lite moppe med Eriks nu när han kom hit och jag har lärt mig att he på den nu också ! Jag orkade itne kikka igång den förrut men idag lyckades jag 4 gånger :] visst är jag duktig? :]
Men snart tror jag jag ska fara till Angelina och fota när hon Hoppar vanillin. Så det blir nog kuligt! Och sen klockan 3 ska jag fara till KDRF och rida i dressyrspecialen som jag redan her berättat :]


Hejdå

The last song

Godmorgon! Jag vaknade nyss och har just kommit ner och satt mig vid datorn. Jag sitter här med täske och t-shirt och har inte hunnit klä på mig ännu. Sen ska jag nog ta nått till frukost och sen se tlie på tv. Klockan halv 3 ska jag till KDRF och rida första ridlektionen för terminen i dressyrspecialen. Hoppas jag får nån fin häst. Så ska jag hem och äta middag sen sova tidigt för skolan börjar ju imorn. Vilket inte är så roligt. Men man får ju träffa alla vänner iallafall. Det är ju bra, och det är bättre att vara i skolan än att bara vara hemma och hänga. Men nu ska jag gå och äta frukost och klä på mig.



Bilderna kommer senare när jag lagt in dom i datorn!


Hejdå

Storkågeträsk

God kväll! Nu har jag och mamma äntligen kommit hem efter en superrolig kväll i storkågeträsk med superglada människor! Först kom vi dit och vi var först av alla, lite pinsamt men det är ju bra at vara först nån gång. Sen klockan 5 var det surströmming i dom mysiga tälten, jag tror jag öät minst 10 halva mackor! Jag var superhungrig! Så det var supergott. Sen spelade vi lite kubb och efter det var det lite efterrätt med kladdkaka men jag åt lite godis istället för jag är ju allergisk mot kladdkaka för det är ägg i det. Sen var det en liten tävling om typ allmänbildning. Så vart det kubb igen och sen satt vi och pratade med trevliga folk sen drog vi hem klockan 11 och nu har jag just kommit upp på mitt rum till den sega datorn som jag skriver på nu och jag kollar lite på Tv och skriver här. Men nu har jag funderat på att sova för jag är supertrött! Så vi hörs imorgon!


(btw, kameran följde ju med så jag lägger nog in lite bilder imorgon om jag hinner)






Godnatt

Svar på anonym

Anonym om Min klass skol schma:
vem har vi i idrott ??

Svar: Jag har faktiskt ingen aning nån david kanske elelr nått?? :]

Min klass skol schma


Typ ändå ganska bra =) men jag fattar inte riktigt, har dom ingen spanska??? :/

Surströmming i storkågeträsk

Hejsan! Nu har jag tagit kort och get gett er bidelrna och receptet på mina goda kakor. Sen har jag städat lite på mitt rum och strukit en duk åt mamma. Sen har jag hunnit ducha osv också! Så snart kommer nog pappa och hämtar mig och mamma så vi far till storkågeträsk och äter surströmming i regnet och kylan. Men det blir nog trevligt trotts det
dåliga vädret. Nä nu ska jag torka/platta håret.





Hejdå

Chokladsnitt















Ingredienser:
200 g mör eller margarin
2 dl socker
1 msk vanilj- eller vanillin-
socker eller 0,5 msk vanila
3 msk kakao
1 äggula
2 msk vatten
5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver

Pensling, garnering:

Uppvispad äggvita
Pärlsocker eller hackad sötmandel

Gör så här:
  • Sätt på ugnen på 200 grader. Rör rumsvarmt fett och socker poröst.
  • Rör der vaniljsocker, kakao, äggula och vatten.
  • Tillsätt mjölet bkandat med bakpulvret och arbeta ihop till en deg. Använd gärna matberedare.
  • Rulla 4 längder, lika långa som plåten.
  • Lägg den på en plåt, smord eller med bakplåtspapper.
  • Pensla med äggvita, strö på pärlsocker eller sötmandel.
  • Grädda mitt i ugnen 10-12 min .
  • Skär längderna i sneda, ca 2,5 cm dreda bitar, medan de ännu är varma.

Sen har du fina chokladsnitt!
Supergoda och enkla att göra!

Tar max 30 min att göra.




Red Red Wine (Edit)

God morgon! Jag vaknade just och har bara hunnit vara på toa för dagen. Men som jag sa igår så ska jag och mamma till storkågeträsk med Pappa, erik och Filip också. Vi ska fara dit klockan 4 och jag hoppas att det har slutat regna då. Men vi sitter ändå under stora tält. Men annars så ska jag väll bara vara hemma och chilla resten av dagen. Kanske baka något och fota kakorna jag bakade igår! Det har jag helt glömt bort. Men jag lovar att det kommer upp under dagen!






Hejdå

Som ni kanske har märkt

Så har bloggen varit väldigt ful uder typ 2 dagar men nu har jag
gjort en ny och fräch header som jag kommer ha tills jag byter!

Nu ska jag iallafall gå och sova så vi får väll höras vid imorgon istället!




Godnatt

Hål i väggen

Hejsan! Nu har jag sett hål i väggen på tv6play också. HAHA kul program. Men jag har bakat också! Jag bakade chokladsnitt med pärlsocker på! Dom vart supergoda faktiskt. jag kan ta kort på dom sen så får ni se resultatet. Men jag orkar inte just nu. Jag kan tala om att imorgon ska jag bara vara hemma och chilla tills kvällen då vi ska fara och äta surströmming hos erland och tyra i deras stuga i storkågeträsk! Där är det oftast roligt men ganska kallt. och på Söndag börjar ju ridningen om igen! Så det blir nog roligt. Hoppas jag får någon fin ponny!


Hejdå!

Paradise hotel danmark

Hejsan! Nu har jag Ätit middag och suttit vid datorn en liten stund. Som sagt åt vi tacos. När jag kom till datorn kolla jag in på bilddagboken en liten stund sen gick jag in på tv6play och kollade dagens avsnitt av paradise hotel danmark och sen slutade just. Jag har funderat på att baka vaniljdrömmar så jag inte sitter vid datorn riktigt hela dagen.






Hejdå

FOOD

Hejsan! Detta är vad vi ska äta idag!




Grönsakerna/såserna


Läsken!


Taco tubsen!

och till sist...

Köttfärsen såklart!


Nu ska vi äta allt också!


Hejdå

Home at home

Hejsan! Idag är jag bara hemma! Jag vaknade klockan 11 och har ätit frukost och sett 2 avsnitt av paradise hotel danmerk. Nu ska jag gå och ducha sen ska jag kolla på tv så vi hörs sen!





Hejdå

Bio

Hejsan! Jag for som sagt med Angelina och maja till Hoppspec och hade tänkt filma/fota men det vart inget avd et för dom hade intervallträning runt hagen så jaa. Men efter åkte jag med Angelina hem och sen gick jag direkt till erica träningen och fotade men jag orkar inte lägga upp bilderna nu. Göre sen. Sen kom therese ch hämtade mig och vi for til Henne och såg på tv. Somnade nån gång sen I morse vaknade vi halv 11 eller Therese gjorde det och jag vaknade 9 för hon ville inte vakna. Sen nu har vi kommit till mig och nu ska jag gå och äta sen ducha och sen ska vi fara till stan och köpa mitt objektiv sen far vi och går på stan ett tag sen äter vi där sen ser vi vampyrer suger på bio sen åker vi buss hem och sen ska jag sova.



Hejdå

telefone

Hejsan! Nu har jag duchat och ätit middag. Jag orkade inte städa så jag bara har latat mig vid datorn hela dagen och inte skrivit här nästan någon gång. Men Nu skriver jag ju! Iallafall så ska jag packa lite sovkläder snart för jag ska sova hos therese inatt och imorn far jag och mamma och tar ut mina vakra pengar sen far vi och köper mitt zoomobjektiv!!! Men innan det så ska jag cykla til Angelina halv 6 nu snart och sen åker jag med dom till Ridshuset sen åkler jag med Therese därifrån! Så det blir ingen uppdatering förrän imorn men ni står nog ut. Ni är ju itne så många men alltid nån!



TAGGGGAA!!! SOOOMMM FFFAAANNNN!!! :D:D:::D:D:D:D:D




Hejdå

FRÅGESTUND


Home at home

Hejsan! Nu har jag äntligen kommit hem efter 2 dagar med Angelina och Amanda. Planerna vart ändrade, jag orkade inte vara med Angelina och Maja för jag har en hel del att göra här hemma idag och det är det ni ska få veta nu snart. Jag och Angelina somnade klockan 00.00 ungefär och vi vaknade klockan 7 och tog ut hästarna sen gick vi in och somna igen. Sen sovde vi till halv 11 och gick ner och åt frukost sen for jag hem. Nu har jag kommit hem och har just satt mig här så nu kommer min dag.

Idag ska jag först ducha sen dammsuga hela huset och städa och göra lite fint i mitt rum, kanske hela huset om jag orkar. Sen har jag tänkt baka kakor, det blir chokladbollar, vaniljdrömmar och nått mera. Hoppas det blir gott. Klockan halv 6 ska jag cykla till Angelina och åka med henne till ridhuset till hoppspecialen och filma och maja ska följa och fota. Sen ska jag åka hem med dom och lägga in filmerna hos Angelina sen far jag hem och vet itne riktigt vad ja ska göra men nått hittar jag väll på. Kanske far och fotar lite på ericaträningen om jag orkar. Sen ska jag sova tidigt för jag är helt slut.



HAHA ni fick några oldpic...



Hejdå

Sov gott!

Hejsan! Nu sitter jag och Angelina här och har ingenting att göra, men imorn ska vi va med maja och kanske amanda men vi får se hur det blir. Vi har varit ute och tagit in hästarna oc gett dom mat och foat när vanis låg ner och svde i boxen. Jag tror att Angelina ska rida vanis markarbete imorn så jag ska nog filma och maja och amanda fotar så det kommer nog bilder påd eras bloggar sen kanske. Sen på kväll så äre hoppspecial och då ska jag filma och maja ska fota så det kommer nog supermånga bilder imorn på allas bloggar! Sen så ska jag vara med therese imorn också tror jag för hon kanske ska sova hos mig sen på torsdag ska vi fara till stan mend mamma och köpa mitt somobjektiv som jag vill ha och sen ska jag och Therese gå på stan sen på kvällen ska vi se vampyrer suger så det blir nog roligt! Men nu tror jag att vi ska sova för jag är då supertrött. Håller serriöst på att somna där jag sitter... Så Godnatt (L)



Hejsan !

Hejsan! Jag skriver mera senare men jag och angelina har varit på rdhuset och filmat och fotat amanda och gia och jag filmade adelina och pedro också litegrann och jag ska sova här inatt igen men nu ska vi gå ut och ge hästarna mat tror jag det var, sen imorn ska jag filma/fota på hoppspec och sen vet jag inte men vi hörs sen! Hejdå

KDRF

Hejsan! Jag for sm sagt till Angelina och sedan vidare till Amanda där vi kollade lite på film och busade med uno. Jag tror filmen hette Säg att du älskar mig Fast jag är inte säker. Sen for Jag och Angelina till henne nån gång vid 10 för att ta ut hästarna sen gick vi in och satt vid datorne tt bra tag tills typ 1 för då somna jag. Men angelina satt uppe fortfarande. Sen vakna vi 7  och släppte ut hästarna och då vare varmare än vad det var igår så det var ju bra! Sen gick vi in och jag satt mig vid datorn och Angelina somna , fast efter ett tag somna jag också och vi vaknade igen halv 11 och då gick vi ner och åt frukost  sen kom amanda och jag och hon fotade lite sommarbiler på Angelina och Vannis. Då var klockan typ 12 då for vi till Amanda och amanda och Angelina hade värsta fajten så jag busade med uno och käkade kaka. sen satt vi vid datorn och sen for jag och Angelina hem och nu har jag kommit hem och ätit middag och snart kommer amanda och hämtar mig förvi ska till ridhuset och Jag ska filma/fota när hon rider.


Hejdå

Klockan är inte mkt men vad gör jag då uppe nu för?

Hejsan!  Klockan var altså 7 när jag vaknade, näe men jag är hos Angelina och hon sover men jag kaninte sova så nu är jag vaken istälet. Så jaa, vi släppte ut hästarna klockan 7 och bella ville först inte stiga upp sen när vi väl fåttt ut henne i hagen och gå till sommarhagen så ska hon stanna flera gånger och så ska hon kissa innan hon får gå in i hagen också. Så jaa det tog ett tag fast det tog ändå bara en kvart att ta ut dom. Iaf så idag ska jag angelina och Amanda till sidhuset fast det är bara Amanda som ska rida, hon dka rida gia och jag ska filma och Angelina ska fota så det kommer nog biler och filmer sen på deras blogg så kika in där vettja!! Nä nu ska jag försöka sova litegrann igen!







Hejdå

Filmtime

Hejjsan!
Nu har jag och mamma ätit parisare och jag har suttit vid datorn ett tag och nu ska jag snart fara till Angelina och sedan vidare till Amanda där jag inte vet vad vi ska göra men nått kul hittar vi säkert på! ;P
Så vi hörs väll imorgon!





Hejdå

No women no cry

Tjobre!
Jag for just efter jag hade lagt in dom där 2 bilderna till Angelina. När jag kom dit så skulle hon först rida bella och jag filmade och Amande fotade. Sen släppte vi ut bella och tog in Vannis så hon red henne också. Lite markarbete med Vannis och bara dressyr med Bella. Efter att hon ridit släppte vi ihop hästarna och trodde att det skulle li bus men dom sprang bara och åt direkt. Sen gick vi in och la in filmerna på Angelina dator sen bilderna också. medans det laddade käkade vi glass sen vare klart och då for jag hem och nu har både jag och mamma just kommit hem. Så nu ska vi äta middag snart då jag hör av mig sen kanske.


Snart är hösten här, och skolan börjar om en vecka...:(




Hejdå

Jag åt just ris och Älgskav till frunch

Hejsan! Min fruckost/ lunch vart ris med älgskav och en cola! Det var gott så nu är man mätt ett tag. Jag har laddat kameran så den är fulladdat och jag tror att jag snart ska till Angelin och filma henne och Vanillin på hennes ridbana sen ska jag filma henne och Bella på ridbanan i byn. Det blir nog roligt!

Här kommer lite bilder från igår när jag var på kågebadet!





Mera bilder kommer senare, men jag måste fara nu!


Hejdå



HAHA

Tjenare! Jag kollade in på bilddagboken och såg en gammal bild på mig när jag var liten och jaa, om ni inte ser den där så kan ni få kolla på den här (det är tillåtet att skratta)



Kallt/Sol =(

Godmorgon! När jag vaknade tog jag på mig bikinin och hade tänkt gå ut och sola för det var skinande sol i mitt fönster så jag gick ner och kollade hur varmt det var på termometeren och då står det att det är 15 grade ute men jag trodde inte på den så jag gick ut och kände men det var bara 15 grader visst :( Jag som hade tänkt bli lite brun och så kommer hösten när jag får lusten att sola. Aja, jag har ju faktiskt solat en gång i år och det var hos Angelina förra veckan kanske. Då solade vi en timme! Så jag hann bli lite brun iallafall. Men alla på skolan kommer vara jättebruna och jag som en vit krita bara :(


Snart ska jag äta frukost och efter det ska jag och filma Angelina och Bella och Vanillin när hon rider på Ridbanan i Kusmark. Amanda ska fota också. Sen ska jag hem och göra ingenting tills mamma kommer hem från jobbet för då ska vi äta middag sen kanske jag är med någon kompis ikväll.



Nu ska jag gå och äta frukost





Hejdå

Nolife

Tjenare! Jag vaknade klockan 12 sen åt jag nudlar och sen dess har jag inte haft något liv alls för jag har suttit vid datorn hela dagen men ikväll ska jag till Kågebadet och lyssna när Nellie och Li ska sjunga! det blir nog roligt" Therese kanske följer  :)


''Hejdå

Filmkväll!

Tjenare! Nu ska jag snart iväg till kåge och hyra film med Thess och Hanna sen far vi till Hanna och har filmkväll;)
Blir nog kul, men nu måste jag kila! Hörs sen!


Hejdå

Nu äre bestämmt


Tjenare! Nu har jag och min mamma
bestämmt att jag ska få köpa dethär objektivet
jag och mamma far och köper det på torsdag och sen far
jag och Therese och ser vampyrer suger på bio!
Hoppas den är bra! Sen ska vi gå på stan före bion.


Hejdå

Pol'n

Tjenare! Jag har hunnit med att vara hos nam och badat och vi spelade uno också , sen följde jag med Lisabeth hem för honfick inte cykla själv. Sen kom jag hem och fotade lite sen nu ska vi snart äta gormépasta till middag men jag tror jag ska köra lite moppe före. Det är så kuligt tkr jag :]


Hejdå

Superväder idag!!!

Tjenare, nu är jag med Angelina och vi har solat typ 1,5 timmar och jag håller på att svimma och att spy typ... jag mår illa och är jätteyr rättare sagt.. men det är väll värt det, som Angelina sa, ska man vara fin få man lida pin. Vi vaknade kanske 10 och klev upp halv 11 och då gick vi ner och åt frukost och nu har vi just kommit in efter att ha solat och jag tror jag ska fara till Nam och bada med henne idag ! Så skönt. Sen ve jag inte vad som händer ikväll riktigt men något ska jag väll hitta på tror ja.





Hejdå

Datanördar

Tjenare! Vi har suttit vid datorn hela tiden sen jag kom hit, eller vi har varit ut och tagit in hästarna också faktiskt. Så något nyttigt har vi iaf gjort. Men jag tror jag snart ska sova för jag är jättetrött men jag vet inte om jag piggnar till kanske. Imorn vet jag inte vad vi ska göra. Det får vi se då. Angelina har förresten gjort en film om dagens ridning som ni kan kolla på här, dom är jättefina tillsammans tycker jag! Men nu ska jag spela DX-ball.





Hejdå

I'm seding an SMS

Tjenare! Jag har hunnit ducha, sett på Tv och cyklat till Angelina och nu sitter vi här som 2 data nördar och Bloggar för fullt. Så kolla in deras blogg också! Jag har ju länkat flera gånger till deras blogg så jag hoppas att ni går in där också! Iaf så vet jg itne riktigt vad vi ska göra men vi hittar säkert på något kuligt ska vi se. Vi såg just på Djursjukhuset om en häst som hade fått tarmvred och skulle oppereras men det gick typ inte operera så hhan fick springa på dom gröna ängarna istället. Jaa, jag har inget mera att berätta för stunden.





Hejdå

Ridbanan

Tjenare!
Jag for till Angelina sen vidare till Ridbanan i Kusmark och filmade när Adelina och Angelina red. Angelina red Bella och Adelina red Pedro, båda var super fina och pedro var lite pigg! Men det gick jättebra. Jag filmade också så jag kan lägga ut film sen om jag får det för Adelina och Angelina förståss! Det högsta hindert dom hoppade låg på 55 cm tror jag så det var itne så högt men det var hinder iaf! Sen for vi hem eter ett tag och jag gick in och la in filmerna på Angelina dator sen for jag hem och har just kommit in efter att ha kört lite moppe. Och snart ska vi äta tror jag sen ska jag kanske gå till Na och Magnus en sväng om jag orkar dvs.


Jag redigerade lite bilder nyss som ni kan få se.
















Hejdå

GUTEN TAG

Tjenare! Jag och Therese vaknade halv 10 och då for hon hem ör hon skulle med Melina och bada. Jag gick in och sen nu har jag kört lite moppe och jag tyck jag var jätteduktig! Jag kunde tillochmed växla. Sen efter ett tag orkade jag inte köra mera så jag for till Erica och hämtade min cykel som jag glömde där igår så u är den hemma igen. Jag ska äta frukost nu och sen ska jag till Angelina och filma när hon rider bella tror jag. Så vi hörs sen!




Hejdå

Erica träningen

tjenare! Det vart itne att fota, istället så filmade jag. När jag for så kom jag på att therese skulle ju komma och jag hade mobilen hemma så hon kunde inte nå mig men tillslut så löste sig allt. Så hon kom till träningen och sen när klockan var kanske halv 10 så gick vi hem och nu har vi fikat och sen snart ska vi nog spela monopol och sen ska vi sova i lillstugan nån gång. Men nu ska Therese blogga och bilddagboka, så vi hörs sen!

(orkar inte lägga i  filmerna nu men jag kanske gör det imorn ist)

Hejdå

Stan med Therese

Tjenare! Idag vaknade jag klockan 11 och såg att therese hade skickat ett sms och frågade om jag ville följa till stan så självklart ville jag det! Så jag klev upp typ halv 12 och städade mitt rum sen gick jag ner och åt frukost Sen kom dom och hämtade mig klockan 1 och då for vi till stan. Jag köpte ett hårband och så åt jag på frasses. Sen for vi hem efter ett tag, då klockan var 4 med Thereses mamma. Och nu har jag ätit middag och varit till Angelina en sväng och lagt in några filmer på hennes dator som hon ska skicka till Loisa stenman och snart ska jag gå till Erica och fota lite när Frida och Emma rider för Erica. Om Therese fick så kommer hon och sover hos mig imorn och så hittar vi nog på nått kul imorn också!  Blir nog super!

Bilder kommer ikväll från erica träningen om jag orkar lägga in dom i datorn.


Hejdå

Ridhuset

Tjenare! När jag hade skrivit sist så efter det for hjag till Angelina och filmade både henne och Bella och henne och Vannis på kusmarks ridbana. Sen for jag hem och åt en glass sen åt vi middag och efter det körde jag lite moppe sen for jag till ridhuset, erik skjutsade mig med moppen. Väl där filmade jag Loisa och Sorino, Adelina och Pedro och Sara och Tarzan litegrann. Jag tror filmer kommer nån gång på Angelinas, Amandas och Lollos blogg Så ni kan ju koplla in där! Sen gick jag in och var trevlig en stund med lite folk och nu har jag kommit hem ooch nu ska jag sova för jag är jättetrött för jag steg upp klockan 8 i morse!

Ni kan få en bild på Adelina och Pedro från ida träningen!




Hejdå

Sista sprutan!

Tjenare! Idag vaknade jag kvart över 8 för vi skulle hinna skjutsa filiptill hans sommarjobb innan 9. Sen for jag och mamma till moröbacke för att ta den sista gardasil sprutan mot livmoderhals canser. Om ni inte har tagit den så äre ett bra tips att ta den ganska snart! det är lätt värt det och den tar inte ont alls. Efter vi hade varit där så for vi till Coop bygg först och köppte nått som jag inte vet vad det heter sen for vi till Coop forum och handlade mat och nu har vi kommit hem och jag har just ätit nudlar för jag åt ingen frukost innan vi for. Men nu ska jag se love happens (en film) så vi hörs senare!





Hejdå

Glassbilen

Tjenare! När jag hade skrivit hörde jag att glassbilen kom så jag och Mamma skyndade oss ut till den och köpte glass. Sen åt vi middag, det vart köttfärssås och spagetti, som efterrätt en glass förståss. Och nu har jag sett lite på How it's made och paradise hotel och nu ska jag gå och ducha.






Hejdå

Regn idag igen =(

Tjenare! I morse vaknade jag av att jag hade fått 5 sms. 4 st var av Angelina som frågade om jag ville komma och fota henne och bella idag. Det andra var av Therese. Men såklart ville jag ju fara och fota Angelina och Bella så jag klev upp klockan 11 och åt frukost sen for jag iväg, var hos Angelina 20 i 12 och då gick vi ut direkt till Bella och gjorde i ordning henne sen red Angelina i 20 minuter en halvtimme. Efter det gick vi in och hon lade in bilderna i hennes dator sen gick vi ut igen och släppte hästarna på sommarbete. Efter ett tag for jag hem och nu har jag just ätit nudlar och druckigt en läsk. Ikväll ska jag kanske fara och fota Nellie och Skrutten på Kusmarks ridbana. Jag tror hon ska hoppa om jag inte förstod henne fel. Så det blir nog bilder lite senare ikväll frå hoppningen med Nellie och Skrutten om jag orkar lägga in dom på datorn dvs.


en fin bild som Therese fotade igår när hon var här



Hejdå

Nu säger jag godnatt

God kväll!
Nu har jag duchat och lagt in alla bilderna och sett lite på TV, Just nu sitter jag och dricker en apelsin dricka (typ som fanta fast det är ett konstigt märke bara) som snart är slut. Då ska jag gå och lägga mig i sängen och fundera på att sova tror jag. Jag är så sjukt trött nu för tiden på vkällarna och jättepigg klockan 10 på morgonen, men det är bra för skolan börjar ju snart... då äre bra att vara morgon pigg.




Godnatt

Bildbomb

Här kommer lite bilder om lite olika saker







SLUT

Regn =(

Tjenare! Idag har jag varit med Therese. Vi har städat hennes garderob och lite i hennes rum. Vi har målat naglarna på varran och kollat på gamla bilder. Jag gjorde faktiskt en ''fin'' frisyr på henne, jag krussade bara hennes hår så det är jättelockigt nu. Jag for hem klockan 17.00 och nu har jag just ätit middag och sett paradise hotel dk. Jag hade tänkt fara till Therese och sova där, vi hade tänkt sova i deras husvagn men det ser ut som att jag inte tar mig till henne. Mamma vill inte skjutsa mig... Så då får jag vara hemma och göra något annat, kanske vara med nån annan ikväll?


Hejdå

Lördag = ingenting

Tjenare! Vaknade klockan 10.39 och gick ner och kollade på det vackra vädret och funderade på att ta en liten cykeltur broarna runt, men sen ångrade jag mig för mamma hade tänkt klippa gräset men då tänkte jag att jag kunde göra det åt henne. Men jag fick inte igång gräsklipparen... Så nu sitter jag här och har just ätit frukost. Ida tror jag itne att jag ska göra någonting. Om inte jag och mamma ska och handla förståss. Det blir iaf tacos till middag. Gottgott. Sen ser vi väll vad som händer ikväll. Jag tror jag ska höra med grannen om jag får plocka lite röda vinbär och sälja till en. Eller kanske ut och plocka hallon. det finns ju överallt! Man får ju 50 kronor i timmen rensat och klart. Det är ganska bra tkr jag. Jaa, det var väll allt jag hade för stunden.





Hejdå

Grillen nu

Tjenare! Idag har jag varit barnvakt åt nam och ci har gjort lite allt möjligt men nu ska jag och mamma fara och sälja hennes bär sen ska vi fara och äta på grillen i kåge! Så det blir nog super! Jag är jättehungrig. Då vet ni vad jag har gjort. Det är därför jag inte har orkat skriva i bloggen för jag har varitbarnvakt och så har jag varit med Therese och melina men jag uppdaterar ibland iallafall. Men nu ska vi fara så jag kanske skriver senare ikväll om jag har tid.



fotade nam idag litegrann :)


Hejdå

Husvagnen

Tjenare! Jag åkte buss till Therese klockan halv 1 och var där tills typ 4 sen for jag hem och då åt jag middag och nu ska jagf ara till therese med cykel och sova dära :):) hejdå! :)

Nya fönster

Tjenare! Klockan 8.10 kom Jerry och Jocke och började leva om i vårat hus så jag har inte sovit sen dess... (dom skulle fixa våra fönster för ett har våran mamma slagit sönder och ett är så fult så dom byter ut 2 fönster till nyare och snyggare) jag har bara legat och vridigt och vänt på mig så jag har ont överallt typ, i axeln också.
Idag ska jag åka med halv 1 bussen till Therese och vara med henne. Får se vad vi hittar på men det blir nog roligt.
Kommer nog vara med henne ett bra tag. Senare ikväll vet jag inte vad som händer men jag ska väll sova också.

Jaa det var allt jag hade för stunden.





Hejdå

Bröderna karlsson och Tusen gånger starkare

  • 14.00 Therese och hennes pappa kom och hämtade mig hemma.
  • 14.20 Var vi i stan och shoppade.
  • 16.00 Åt vi på Dallas.
  • 17.00 Gick vi och hämtade ut biljetterna till bion.
  • 17.05 Gick vi till vintergatan och Therese köpte hårfärg. 
  • 18.00 Gick vi till bion igen.
  • 18.20 fick vi gå in i bio salongen.
  • 18.30 började filmen Bröderna karlsson.
  • 20.10 var filmen slut och vi fick hämtning av mamma.

Min dator laggar så jag har måstat skriva om allt flera gånger så det vart en tråkig lista idag... Blir nog bättre imorn om det ens blir något.  Men iallafall så var filmen SUPERBRA!! Den rekomenderas verkligen kan jag ju säga! Men får sig ett gott skratt men samtidigt så är den lite sorglig, romantisk och svensk. Så det är ett bra filmtips från mig!

I september så ska jag och Therese fara och se Tusen gånger starkare.
Den verkar rolig, vi såg en thriller på Tv:n vid bion.

Nä nu ska jag gå och sova! Är superdupertrött.


Veronica Isaksson Lidén och Farmar pojken med groomen Sofia Olin Lundmark



Hejdå


Bio idag

Tjenare! Vaknade för kanske en timme sen. Och nu har jag just ätit frukost och plattat håret. Ska nog äta lunch innan det bär av till stan med moppen och Therese. Vi ska fara ungefär halv 3 sen ska vi gå på stan ett tag och äta middag. Klockan 18.30 ska vi se bröderna karlsson på bio. Hoppas den är rolig, men filip var och såg den igår och han sa att den var riktigt kul och man skrattade mycket också! Så det blir nog roligt. När vi kommer hem kanske Therese ska sova här om hon får. Då ska vi nog hitta på något kul att göra. Men nu ska jag göra något nyttigt en stund tror jag.


Hejdå

Filmare ikväll

Tjenare! Vi åt hamburgare till middag sen cyklade jag iväg till Angelina och filmade när hon red lite markarbete/cavaletti med Vanillin. Sen gick vi in och la i filmerna på datorn och kolla runt lite youtube sen for jag hem. Påväg hem ringde jag Therese och hörde om imorn då vi kanske ska sova i stan. Sen svängde jag in hos na och fick hhöra att jag skulle vara barn vakt nu från onsdag till fredag på eftermiddan. Och nu har jag kommit mig hem och ska kolla på ett avsnitt av paradise hotel danmark med lite chips och cola<3





Hejdå

Bilderna kommer senare

Tjenare! Angelina sov hos mig inatt men for hem ganska tidigt imorse. När klockan var halv 12 for vi till Angelina och hämtade upp henne,Adelina och Amanda och Uno såklart. Så vi for till Skellefteå horse race och var där ändå till nästan nyss. Vi kom dit ca 12 och for hem ca 4 tror jag. Jag fotade litegrann och har tänkt lägga ut bilderna men jag orkar inte göra det nu så dom får komma kanske ikväll om jag orkar då. Så nu är jag hemma och vi ska nog snart äta middag och sen cyklar jag till Angelina och Jag ska filma när hon rider lite cavaletti  och markarbete. Amande ska fota tror jag. Sen ska jag hem och sova. Eller vi får se om det blir nån film att se.


Imorgon ska jag och Therese på stan och shoppa kläder (inte jag men Therese). Sen ska vi fara och äta någon stans sen klockan 18.30 ska vi se bion Bröderna Karlsson, det blir nog roligt hoppas jag. Sen sover vi i en lägenhet där Thereses farmor och farfar bor men dom är inte där ( för dom sover i deras stuga som står på Thereses gård ) så vi får en hel lägenhet för oss själva att bo i en natt. Sen ska vi nog fara hem på Tisdag och bada eller nått.


Jaa, det var väll allt jag hade att berätta för stunden.

Ni kan få ett smakprov på bilderna

Hanna, Håkan och Elmir på bilden!



Hejdå

RSS 2.0