kör

Hej! Som jag sagt så hatar jag ju skolan och har varit nära på att stanna hemma flera gånger men idag kände jag mig nästan peppad till detså for till skolan. Vi hade lite tråkiga och lite roliga lektioner. Kör hade vi och jag ska sjunga solo men hittar ingen låt.. kom på nån åt mig är ni snälla(A)! Sen vare god sallad till lunch, det var egentligen soppa men då finns det alltid matsallad om nifattar. På engelskan skrev jag klart en miniuppsats om Ohio i New york.


När jag kom hem va ja livrädd för rånarna så tog nästa buss till pappa tillbaka till kåge. Här har jag, erik och filip ätit palt och bullens pilsner korv. Sen har jag kokat knäck m,en FL,moa och Julia RW åt upp alla.. så ska koka nya nu.. Ska sova här också för vågar inte sova i kusmark tack vare JÄVLA RÅNARE...



Imorn är det skola igen och vi ska äta fläskfilé på HK'n!


käkar sånna mackor med rökt lax på nu! ASGOTT!=)
Ha det bra!
Hejdå

one time

Hej! Dagen sög.. Först missa jag första bussen men det kommer ju två varje morgon samma tid typ så skulle åka med andra och tror ni inte bussen bara kör förbi mig och busskuren innan så vi fick int komma till skolan idag.. jag kom försent för tog en senare buss och vi kollad epå film HELA morgonen tills lunch sen var det äcklig lunch men åt ändå. Efter lunch var det dom tråkigt lektionerna NO och matte.. sämsta ämnerna på hela dagen. Efter skolan missade jag bussen så jag gick med linn hem och packade klart alla kakor och nu har jag varit ute och sålt alla klart så jag slipper sälja några mera. Sålde dessutom 8st extra men gjorde klart allt på 45 min! så var snabb! känns skönt iaf. Fick äta spaghetti och korv hos linn så var asgott sen kollade vi på hannah montana the movie en stund för det var på TV men vi somna typ båda två.. mamma kom och hämta mig sen sålda vi kakorna och nu sk ajag ducha sen sova!
Ha det så bra nu allihopa!
Godnatt!

Färgat håret♥

Hejsan! Har varit i skolan idag. Efter skolan åkte jag buss hem och kåka köttfärssås och spagetti sen packa ja lite saker och tog med mig till holken där vi hade tjejkväll och vi va inte många men de funka ändå! de ä ganska kul att bara sitta och prata ibland! sen färgade linn mitt hår och det blev mycket bättre än vad det var! nu är hela håret samma färg så det är ju bra! blev lite rött men mest brunt men det blir nog super!
det syns inte så bra men det blir ALDRIG bra med kamera och blixt..
Skola imorgon igen sen hem och jag ska inte göra någonting på kvällen faktiskt. om inte kakorna kommer som vi ska sälja förståss för då ska jag sälja dom så jag slipper ha dom hemma. Sen ska jag sova och inte göra nått annat.
ha det bra!
Hejdå


första advent idag!♥

(skrev ett jäääätelångt och bra inlägg sen kom jag åt nån knapp så allt raderas.. så det får bli såhär istället..)
Hejsan! Idag är det frösta advent och jag ska till stan! Ska köpa julklappar! Sen hem och äta middag sen till holken!
Ha en bra första advent nu också!

cheeta girls

Hej! Kågerocken igår kunde nog inte ha blivit så mycket bättre än den var! Vi dansade och hade allmänt superkul! Kom hem typ tolv och satt vi datorn en stund sen somnade jag då klockan var kanske 1:) sovde i soffan hos pappa eftersom köket är i mitt rum som inte är helt klart uppsatt så det ligger saker på min säng osv. Idag ska jag och pappa julpynta lite för advent sen ska jagf till kusmark och tvätta lite kläder sen får vi se vad jag gör. Tror att jag ska ta en lugn hemmakväll ikväll men vi får allt se!;D


Ha det bra!
Hejdå

10 saker jag HATAR!

♦Jag HATAR folk som ljuger
♦Jag HATAR folk som skryter
♦Jag HATAR folk som tror sig vara nått
♦Jag HATAR att stressa vilket jag alltid gör utan att jag vet om de..
♦Jag HATAR våren då det blir översvämning på våran tomt
♦Jag HATAR öppna dörrar
♦Jag HATAR när det är kallt men ÄLSKAR vintern..
♦Jag HATAR att vara hemma själv när det mörkt
♦Jag HATAR att prata (men gör det hela tiden..)
♦Jag HATAR skolan

10 saker jag älskar!

♦ Jag ÄLSKAR julen och har redan bakat lussebullar och kokat knäck.
♦ Jag ÄLSKAR Justin Bieber..
♦ Jag ÄLSKAR min mamma och pappa♥
♦ Jag ÄLSKAR godis..
♦ Jag ÄLSKAR att ta egopics:$
♦ Jag ÄLSKAR att sminka mig som en fjortis men skulle ALDRIG kunna visa mig med det för någon än mig själv!
♦ Jag ÄLSKAR att bo i skogen
♦ Jag ÄLSKAR mina vänner!♥
♦ Jag ÄLSKAR att göra mig fin men ser alltid ut som en lodis för jag tycker det är obekvämt att vara fin..
♦ Jag ÄLSKAR alla precis som dom är!
kommer en ''10 saker jag HATAR'' senare;)

Matteprov

Hej! Skolan f´gick hyffsat fort idag! Jag och några tjejer kollade på filmen ''never say never'' med justin bieber på hålet och lunchen. Pizza till lunch men före de hade vi matlagningsåro så vi gjorde piråger och var redan proppmätta så blev bara en liten bit pizza men den gick iaf ner! Nu ska jag plugga till matteprovet vi har imorgon sen sak ajg äta middag och holken där vi ska baka så hoppas på att vi bakar nått gott!
Vi ses!

jag viskar en bön

Orkade int skriva igår för jag fick en blödning i foten och sov när jag kom hem för kände mig lite sjuk osv.
Iaf så igår försovde jag mig så jag tog moppen och körde till skolan, jag hade kommit i tid ifall att jag inte ramlat vilket jag gjorde.. precis som mamma sa att jag skulle göra.. Jag glömde bromsa för min moppe varvade så mkt så jag trodde den skulle sprängas och då tryckte jag in kopplingen och fokuserade bara på det och så svänge jag i ganska hög fart och gled omkull och fick foten under så fotpinnen for rakt på min fot och jag har en växelmoppe så det tog ganska ont för den är ju som en pinne som ni hör på ordet. Sen fick jag upp moppen för jag var så arg så tog i med all min kraft och lyfte upp den sen hade kedjanhoppa så fixade tillbaka den så duktig jag är. Men sen när jag kom in i skolan och skulle ta av mig skon kom smärtan.. så gick till skolsköterskan och hon lindade den och så hoppade jag på kryckor hela gårdagen sen idag är det mkt bättre men ska ändå inte rida men ska följa med och flma iaf! Angelina ska rida pernille och det blir nog kul! Sen ska jag nog hem och kolla på lite TV sen sova!

Det märks

Hejsan! Det märks verkligen när jag uppdaterar och när jag inte gör det! jag har inte så många läsare men jag boggar mest för att jag ska kunna kolla tillbaka när jag blir äldre och se vad jag gjort i mina dagar. Men iaf när jag inte skriver har jag ungefär 9 stycken och när jag uppdaterar har jag ungefär 24 stycken så det är skillnad iaf!
Skolan idag såklart, åkte buss hem och sitter nu här och har blivit lite biber fever så följer Justin bieber typ överallt... undra vems fel det är egentigen...? Men det är ganske kul för har är då duktig och snygg såklart så det är helt OK!
Ikväll ska jag nog bara vara hemma och kolla på "never say never, fään versionen" tror jag och såklart massa godis och onyttigheter!
Känner verkligen att julstämningen börjar komma nu då jag redan lyssnar endast på jullåtar på spotify!

de e samma himmel, de e samma hav

Men kväll började inte så bra men slutade lite bättre. Hade tråkigt så tänkte dra till holken i kåge med moppen men såklart startar inte faanskapet när man har ''bråttom'' så fick stå typ 1h och försöka få igång den och så kommer mamma ut oh torkar av tändstiftet och allt funkar som vanligt.. då har jag alltså stått och kickat i typ 1h och hon behöver inte ens anstränga sig nästan lite... vid den tidpunkten var det inte långt ifrån att kasta både mamma och moppen i älven men som tur var så ville jag ta mig iväg nån gång. När jag väl fått mig iväg hinner jag bara 1km så stannar den igen men startar efter ett antal kickar i mörkret, väl på preem i kåge där jag skulle tanka spiller jag halva bensinen utanför så där rök ca 20:- på ingenting.. Och så kommer jag till pappa och ska fylla på olja men inte har vi nån sån där inte nä.. varför tänkte jag en sden tanken när inget annat kunde gå fel. Så for på ICa för skulle köpa jäst till mamma och så tänkte jag trösta mig med lite godis och dricka, och så när jag blivit liiite gladare så funkar inte kortfäävlet så får ställa mig och gräva i alla jävla fickor på mig och hitta dom jävla 35:-. Sen när jag kommer hem står det att jag ar 88:- på kortet.. asså åhhh...... Kan det bli värre?!?!?!? Aja nu är jag iaf hemma och ska sova för att orka morgondagen också!
Godnatt alla söta!:*

Rött läppstift?

SKULLE JAG KUNNA KOMMA I RÖTT LÄPPSTIFT TILL SKOLAN TROR NI?;)
(själv skulle jag aldrig ens tänka på att ha det..)

Pepsi, ostkrokar & datorn i knäet, kan de bli bättre!?

Såhär kommer min kväll att se ut ifall att jag inte orkar fara på holken!;)

You're the one that i want

Hejsan! Har just landat innanför dörren efter en lagom lång skoldag men skratt och tråkigheter. I vanliga fall hatar jag matte men idag funkade det och hann göra ca 25 unngifter så är stolt över mig själv idag! På musiken lär vi oss inte mkt av våran nya musiklärare men det ska nog lösa sig nån gång.. Hade även boxersize på gympan som var jobbigt. Ikväll ska jag troligen till holken och umgås om det är någon där!
Imorgon är det tävling på ridhuset på morgonen och ska nog åka och kolla en stund ifall jag orkar kliva upp tidigt. Senare på dagen har vi övernattning på stallet men man måste inte sova där. Det är bara några som ska göra det! Vi ska äta tacos och göra lite olika roliga saker! Kommer bli toppen hoppas jag!
Ha det bra!
Hejdå

what about now

Hej! Då vare skola igen. Slut på praoen och tillbaka i skolbänken. Känns hyffsat bra men tungt. Tur jag her trevliga vänner att se fram emot att träffa när jag kommer till skolan! Vi är som en enda stor familj i våran klass, nog finns det nån som sticker ut lite extra men jag tycker att vi fått riktigt bra kontakt allihopa och kan prata med varandra utan att någon dumförklarar en! och det är så skönt! efter 3 år så lönar det sig äntligen!=)
Var till ICA och lämnade tillbaka kläderna och fick 2 chipspåsar och en 1,5 liters dricka av peter:') Han är en hygglig människa! Jag kommer helt klart att sakna ICA när jag varit i skolan ett tag nu.. Men ska nog klara det! Sja försöka få sommarjobb där i sommar men det får vi allt se om! Hoppas dom gillade mig och att jag får komma tillbaka.
Efter skolan åkte jag med samma buss som amanda hem till henne och vi red pedro och pikkan. Har ridit med henne ett antal gånger under praon och det är lika kul varje gång tycker jag! Hon har så underbart fina hästar och kan inte ha det bättre skulle jag säga! Vi gick över lite bommar idag och pedro var ganska stark även fast jag hade pelhamet men kan bero på att vi hade cheerleading igår på e-valet så har träningsverk överallt! Och så fick jag rida pikkan lite och hon är så fin så:') lätt i handen och frammåt! han tar verkligen för sig och man behöver inte göra stora hjälper för att hon ska lyssna!
Har ätit pizza till middag och hunnit ducha. Ikväll ska jag göra en artikel om att jag praoat på ICA! Älskar sånna uppgifter så blir nog kul! Men ni får hade det så bra så får vi höras om ett tag! Ska försöka bli bättre på att blogga jag lovar, men håller ju typ aldrig det jag lovar så vi får allt se..
Ha det bra!
Hejdå

On the way HOME!

Hej! Nu är vi påväg hem och vi har haft sjukt kul i helgen! vi har bott på vandrarhem, varit på strömsholm och kollat runt lite och varit på clinic med jens Fredriksson och Per Sandgard, vi har även fått se en tävling och show med eleverna som går på skolan. Det har varit superroligt och vi har skrattat och gjort lite andra saker också:D
Men tyvärr så måste ju det roliga ta slut nån gång och denna resa slutar här med en bussresa hem i ett x antal timmar i bussen. Vi har även varit på hööks i västerås där jag köpte denna

Softpilé Joline CRW 379:-

Nu är vi påväg hem och har just ätit middag som blev i hudiksvall, tacotallrik fick vi och det var ashungrig så det var helt okej! Nu ska vi utvärdera helgen och sen ska vi åka en bra bit till. Vi är hemma ungefär 01.30 inatt och då ska min pappa komma och hämta oss på busstationen i schtaan!!=)
Hade bra!
Hejdå

On the way!

NU ÄR V I PÅVÄG TILL STRÖMSHOLM!!!!!!!!!!

SOMRAS♥


ICA

Hejsan! Iär hemma på lunch och börjar om kvart i 12. Ska snart börja fara men tänkte at jag kunde blogga först! Det  enda jag gör på ICA är att packa upp varor men det är faktiskt ganske roligt för man träffar ju folk hela tiden och personalen klår ingen! Dom är helt amazing! Dom skämtar om det mesta osv! Sen får jag hjälpa kunderna såklart med det jag vet:) Det blev nudlar till lunch och nu ska jag fara! Hade bra!


Hejdå

RSS 2.0