Prao imorn!

Hejsan! Det blev inte så bra uppdatering men orkar inte sitta vid datorn varje dag när man kan göra bättre saker av sitt liv. I veckan har jag ridit en held del hos Erica och vi har varit i stallet och pysslat på ltiegrann också.
Just nu är jag barnvakt och barnet sover så jag passar på att blogga innan mamman kommer hem. Idag har jag fotat Angelina och Amanda sen har jag ridit bella litegrann i westernsadel och det var inte skönt! Eller bara i skritten men inte i traven och galoppen tycker jag.




Imorgon börjar praoen och jag ska vara på ICA i 2 veckor så det blir nog roligt! Jag har amanda med mig vecka 45 men nu till veckan är jag själv med personalen! Blir nog skojjigt;)


Ni får ha det bra så hörs vi!
Hejdå

dimma

Godmorgon! Jag har varit vädligt dålig på att uppdatera nu för tiden men ska blir bättre och försöka slänga upp ett inlägg per dag minst. Inläggen lär itne blir så roliga för jag har aldrig några ideér men om ni kommer med några kanske det blir lite roligare! Nog för att jag vet att ingen kommer komma med någon idé men jag kan ju alltid prova!
I veckan har jag lov och tar det bara lugnt hela veckan. Jag har ridit hos Erica 2 dagar och idag ska jag baka bullar annars aka jg bara sitta inne för vill inte vara ute i det gråa och tråkiga vädret. Jag ska nog laga något gott till middag också så mamma blir glad när hon kommer hem och slipper laga mat:) ikväll ska jag en sväng till holken och kolla vad dom gör där också! Alltid lika kul att komma dit såklart!:)
Hejdå

Designen

Hej! Som ni ser har min design blivit jätteful men ska ta tag i den nån dag(A) råkade göra nått underligt med den:$
Som ni vet så har jag lov och har ridit med Erica både idag och igår, igår fick jag rida maggan och Erica red ville på banan och idag skrittade vi ut på ville och lisel och då fick jag rida lisel! ska snart med Amanda och Angelina till ridhuset och filma/fota lite när dom hoppar! Sen hem och sova eller nått;)
Hejdå

WORKSHOP

Hej! Har nu kommit hem efter en supertrevlig helg med superfina människor! Vi har varit på Workshop med US och ätit massor med good mat, kollat på superfina hästar, ätit ännu mera, fikat, pratat, tipsrunda, iskrig, sovit på superfint hotell och massa annat kul! Ska man sammanfatta denna helt med ett enda ord får det bli BÄST. Nu har jag äntligen kommit hem och känner mig glad i hela kroppen. Jag är ledig hela veckan också så ska verkligen vila ut mig i veckan. Tror det blir en tripp till stan och shoppa lite sen kanske jag drar till skolan och kolkar vad dom gör där sen ska jag sälja salami också.. Blir nog en toppervecka med inte bara sitta stilla göra!
Ha det bra!
Hejdå

barnvakt

Hej:) Idag är jag barnvakt. Jag somnade halv 10 igår för jag var sjukt trött. Vaknade kl 9 och gick ut och hämtade frallorna vi fick i brevlådan i morse. Satt mig vid datorn och fikade. Klockan 11 for jag till nam och är just nu barnvakt till kl 2 sen ska jag fota/filma jennifer och mye på ridbanan i kus. Blir nog skojjigt;) ikväll ska jag bara ta det lugnt och äta god mat hoppas jag. Hejdå

SLOW UP

Hej! Har inte bloggat på ett tag. Men nu är det helg äntligen! Ikväll ska jag bara ta det lugnt och fara till holken och umgås med dom som är där. imorgon ska jag vara barnvakt och ge lunch åt grannhästarna. Ska vara barnvakt på söndag också. sen vet jag inte vad jag ska göra. =)
Ha det bra!♥
Hejdå

kallt

Hej! var med kompisar igårkväll. somnade halv 2 och vaknade 11. Fikade drukost sen drog jag till Angelina och fimade hon och bella. Har kollat då några körde bil på lägdan som tok. Nu är jag hemma och ska fika nått sen cheka läxan litegrann tror jag, men bara om jag orkar. ikväll ska jag på holken tror jag.
Hejdå

I can't get enought

Hej! Imorse var jag och delade ut bröd.. ssjukt omständigt vart de då typ ingen har nummer på sitt hus så det tog ett tag men hoppas de löste sig och att ingen blev utan :') somnade om när jag kom hem och sov till 2. Har duchat och suttit vid datorn och nu är jag hos Angelina och kommer nog att vara här hela kvällen ;)
hare bra!
Hejdå

GAMMAL BILDOMB


DAGEN

Är hemma nu. Ska snart äta middag sen bär det av till holken. Sen hem och sova. Vi hörs kanske imorgon!


HK

Hej! Skola idag. Vi gjorde plättar på HK'n sen äre texmex till lunch så kommer explodera när det är skoljoggen.. Vi har det efter lunch men jag kom på de när jag kom till skolan så jag kommer nog bara ta en prommis runt eller nått! Efter skoan ska jag hem och plugga sen ska jag kanske till holken och vara där resten av kvällen. Kanske bakar där som alltid. Bakade förresten bullar på kanelbullens dag fast jag gjorde vaniljbullar istället för med kanel. Dom blev goda men lite torra fastän att jag gjorde dubbelt så mycket av fyllningen men aja.


Hare bra !
Hejdå

DAGEN

Hej! Skola, idag. Efter skolan stannade vi kvar några av oss och gjorde klart om bröden vi säljer med klassen. Åt pizza som var supergott då jag var superhungrig! Var på föräldramötet och nu sitter jag här. Nu ska jag gå och sova, men fört lite TVtittande ;)
Hejdå

STOR FETDISS!

Nu FETdissar jag endast NYA facebook!!! Det gamla var det inte nått fel alls på!
Gud så jävla dåligt.. Varför ändra på allt hela tiden?
Förstår mig inte på folk ibland alltså!..
Vad tycker ni om nya Facebook?!

To be where I am, I'm gonna be

Hej! Skola idag. Har pluggat och ätit middag. Nu blire holken sen sova!♥

Out of my mind

Hej!
Igår var det skola på dagen och på kvällen var vi i byske med holken. Vi sökte en skatt som dom skulle ha gömt i skogen men dom hade gömt den i det andra lagets läger så det var inte så roligt tycker jag.. Vi var less allihopa förutom ledarna. Jag var hemma ca 2.
Idag vaknade jag klockan 12, gick och duchade sen for jag till Angelina. Idag tog jag cyklen i det fina vädret! Det är verkligen underbart väder idag och jag njuter av dom sista halv varma dagarna! Nu har jag kommit mig hem och bytt om, snart ska vi gå till Na och Magnus och äta god mat och umgås med thailändarna en sista kväll för dom åker hem imorgon. Ni får han en bra dag så ses/hörs vi senare någon dag!
Hejdå

RSS 2.0