School's out


Hejsan! Skolan idag, och på elevensval hade vi holy diver och sen nu har vi spelat klart den och ska spela rosanna nästa gång sen vet jag inte, ikväll ska jag äta middag sen ska jag dra med Angelina på ridhuset, don ska löshoppa bella och säkert nån mera från ridhuset. Men ska börja med maten nu mina kära vänner, vi hörs imorgon!




waka waka eya ,eya

hejsan! Idag har det varit skola. Vi har haft vanliga lektioner, på bilden fick jag,david,jesper,alicia och elin och albin gå ut och fota, fast det vara typ bara jag och ElinP som fotade men det var mysigt/roligt. det är verkligen superfint väder ute nu! Älskar höstbilder. Sen när jag kom hem satt jag mi direkt här och kollade på ett avsnitt av bondi beach och nu ska jag äta så vi hörs sen nån gång ;)





Hejdå

Dressyrtävling

Hejsan! Igår var jag på Holken tills klockan var kanske 9.30 sen åkte jag hem med Nellie, när jag var hemma ringde jag till Angelina och hörde om jag kunde åka med henne till tävlingen igår, så hon kom och hämtade mig och vi for dit. Klockan 12 for jag hem för jag var så less och trött eftersom jag var vaken hela natten. När jag kom hem gick jag och la mig och somnade direkt. Vaknade klockan 6 på kvällen av att mamma väkte mig och sa att det var mat, sen somnade jag om igen när jag hade ätit. Sen vaknade jag klockan 8 i morse och då hade jag sammanlagt sovit cirka 19 timmar, så jag tog igen det jag hade missat när jag var på holken.

Idag har jag varit på KDRF igen, men var mkt piggare idag. var funktionär med nellie, vi hängde skyltar. Fick fika och så har jag hunnit rida i dressyrspec också, hade virre och han var hur fin som helst idag! Jag är verkligen jätteglad. Sen åkte jag hem och nu har jag äntligen duchat och ska äta middag nu och sen kolla på TV tror jag det blir resten av kvällen. hörs ikväll eller imorn! detär ju som sagt skola imorgon igen.

oj, långt inlägg för ni smo inte gillar det, förlåt var bara tvungen skriva av mig litegrann.




Hejdå

Filmer/Fika

Hejsan! Nu har vi fikat, sett 3 filmer och pratat en massa :) snart ska vi se mera film ;)



speedad som fann nu... :O



Hejdå

Holken

Hejsan! Sitter och håller serriöst på somna där jag sitter... Snart får vi varma mackor, TAGGA SOM FAAN! Sen ska vi se skkräckfilm fast...ne, eller jag ska se lite tror jag. Och imorn äre kanske ridhuset som gäller, kanske ska di och fota lite eller åntt, men på söndag ska jag ju dit och hjälpa till och hänga skyltar med nellie :)
Nä nu ska jag sluta pladdra. Hörs senare! =)


GALLIANNO! <3



Hejdå

I wanna be a billionaire

Hejsan! Har inte varit så bra uppdatering på sistonde (jag vet). Ska bli bättre jag lovar! Men jag har verkligen haft det mycket med skolan nu, läxor hit och läxor dit, kanske 6-7 stycken i veckan eller nått... Och en massa prov också. Iallafall så idag är det fredag och det betyder helg imorn! Men ikväll ska jag och sjunga på odd fellow för dinska gamlingar sen ska jag på holken på övernattningen/Lanet som är ikväll! TAGGAR SOM FAAN! Sen på söndag ska jag och nellie vara funktionärer på KDRF's ponny lokala dressyrtävling. Blir nog bra!
Nä nu ska jag sova litegrann eller nått.




Hejdå

Limpa

Hejsan! Idag har det varit skola, jag har just kommit hem och ätit lite lyxpasta (gormépasta) och nu ska jag sitta här vid datorn en stund hade jag tänkt, eller kanske plocka fram för middagen. Efter middagen ska jag gå över till erica och filma när dom hoppar, Angelina och Vanillin ska nämligen vara med idag så en ny ryttare kommer idag. Det blir nog roligt! Hoppas bara det blir av, det är ju ganska regnigt och schlaffsigt överallt.


en bild från en ericaträning på Sam & Jennifer C


Hejdå

Skola idag

Godmorgon! Idag är det skolan som gäller. Efter skolan
ska jag nog träna lite på läxan osv. vi ser väll :)
Så här ser dagen ut, HK, SO, Lunch, Idrott, musik, gitarr,
matte, slutar vi :)


Fast när jag har gitarr så har alla andra matte :]





Ha en bra dag!
Hejdå (Y)

Dagens inköp!

Hejsan! Nu har vi kommit hem från stan. Jag köpte lite allt möjligt, (kommer bilder) Och nu ska vi snart äta gormépasta till middag! Det är världens godaste mat  och jag skojjar inte med er nu!!! Sen ska jag träna lite på läxan och även göra NO-läxan tills på torsdag fredag. Sen ska jag sova tror jag, är sjukt trött.

Nu kommer bilder från dagen:


Jeans gina tricot 199:-

Jeans gina tricot 199:-

Skjorta H&M 199:-

Tubhalsduk gina tricot 129:-

Mössa gina tricot 79:-

Fingervantar gina tricot 39:-

Skor stadium 499:-

Nagellack Cubus 39:-

Hårsnoddar Gina tricot 19:-

Nu var det slut :)


Hejdå

Schtaan nu!

Hejsan! Nu har jag hunnit städa, dammsuga stökat ur diskmaskinen osv och duchat och nu ska jag till stan så vi höres när jag kommer hem , jag lovar att fota allt jag köper ;);)




Hejdå

Ingen skola idag!! (Y)

Hejsan! Vaknade klockan 9 och kunde inte sova så jag klev upp och började städa litegrann i mitt rum, ska nämligen städa typ hela huset idag, eller iaf dammsuga hela huset sen bädda alla sängarna och säkert dammsuga och stöka ur diskmaskinen om jag orkar det. Sen klockan 25 över 3 bär det av till stan där mamma slutar jobbet kanske kvart i 4 och då kommer hon ner till stan och filip lika så för han slutar skolan då och då ska jag få mig lite kläder, kommer troligtvis hem med ett par jeans och kanske nån fin tröjja eller nått fint :) vi ser väll senare. Nä nu ska jag städa vidare.





Hejdå

Lite bilder ;)

Hejsan! Nu har jag kommit hem efter ett SUPERROLIGT läger med alla som konfar sig detta år. Mycket skratt, skrämsel, god mat osv. Lägereld och bad och lekar på kvällen vart det också! SUUPER verkligen. Och jag tänkte bjuda på lite bilder, jag är ju inte bra på att komma ihåg att jag har kameran med så det vart inte så många bidlern men bättre än inget iaf :)



Li & Maja :)


Olivia L & Nathalie :)


Tua & Emma N :)


Elin P & Hanna :)


Rasmus & Fanny & Lovisa :)


Hampus & Samuel :)


Olivia Lindfors :)


Nå stenar mot havet :)
det var verkligen jättefint där! :)

Och så lite bidler från hemresan.


Li :)


Hanna :)

'
Frida :)


Nathalie & Frida :)

Jaa, det var några bilder, kommer mera sen :)


Hejdå






TAGGA! :D

Godmorgon Idag ska jag ju på konfaläger som jag skrev igår. Jag är taggad till tusen. Hoppas bara att jag har med mig allt ja behöver. Kommer säkert glömma nått, typ mobilen... Men hoppas jag kommer ihåg allt. Vi ska vara borta tills imorn och jag kommer hem kanske 12 sen klockan 2 ska jag rill ridhuset på us-möte sen ska jag rida så jag vet inte om jag hinner skriva någonting imorgon, isåfall när jag kommer hem från ridningen men vi ser väll det då. Nä nu ska jag inte svamla längre utan jag ska gå och äta nån frukost :)




Hejdå

Konfaläger imorn då!

Hejsan och gokväll på er alla! Just nu sitter jag och ser på idol. Idag har det varit en helt vanlig dag på skolan, vi slutade 20 i 2 sen åkte jag hem med bussen och sen for vi och handlade näa mamma kom hem sen var det mat efter ett ta. Klockan halv 7 kollade jag på my camp rock 2 och sen camp rock 2 the final jam eller vad det nu heter. Och nu är det idol som sagt. Imorn kommer det inte att bli nån uppdatering alls för jag åker på konfaläger och kommer inte hem förrän på Söndag så det blir nog uppdatering då. Men jag berättar mera om lägret när jag kommer hem med biler också, tar ju såklart med mig kamerna :):)





Hejdå

Skogen idag

Hejsan! Idag har vi varit i skogen med några, i min grupp var det tina,tilda josen conrad elias och lukas. Vi gjorde nå uppgifter i skogen som inte var det roligaste man kunde ha gjort men det funkade, bättre än vanlig skoldag. Sen åkte jag hem med Kvart över 2 bussen och nu är jag hos Angelina och hon spelar TV spel och jag sitter här, vi ska nog snart ut och rida tror jag. Sen ikvll kanske jag ska på holken om jag har en snäll mamma som vill skjutsa mig :) hörde att det är tårtbakartövling där idag så detblir nog roligt :) men nu ska jag göra nått annat!!





hejdå

Regn och trist...

Hejsan! Idag har det varit skola, drygt som fan och värdelöst. Men det är inget vi behöver ta här. Sen hade vi elevensval och vi hade roligt, inte läraren dock men vi andra hade det tills slutet då det inte var så roligt längre men jag hann med bussen! Sen nu har jag kommit hem och ikväll ska jag följa med Angelina till hoppspecialen och filma när dom rider där. Så film kommer kanske sen på hennes och amandas blogg. Ska nog packa för imorgon snart, då ja och josse ska på utflykt på skolan... eller i skogen men det är vid skolan och med skolan... hoppas det inte regnar då.





Hejdå

Tärningsverk imorn då...

Gokväll! Idag har det varit skola som vanligt, vi hade orientering på gympan och jag säger bara att jag kommer ha träningsverk imorn och kommer inte kunna gå. Sen när skolan var slut hade vi konfa, vi fikade sen gjorde vi nå saker sen fick jag åka med marcus hem som tur var så kjag slapp vänta en halvtimme. Sen Åt jag middag och gick över till erica och kollade/hjälpte till på ericaträningen, jag fotade lite också. Nu har jag kommit hem och ska fika sen slänga mig in i duchen sen väntar nog sängen.



Jennifer & Sam





Emma & Jelstin


Frida & Smarty



Hejdå

Hemma

Hejsan! Nu har jag kommit hem, den sista lektionen för idag var tyska, nu har jag entligen gjort bort läsläzan, fick göra den idag då vi inte var så många. Sen nu är jag hemma och har just tagit bort det gamla nagellacket och ska snart he på nytt, vet inte riktigt vilken färg men nån blir det nog. Till middag hoppas jag det blir kebab men mamma kanske har planerat nått annat :D





Hejdå

Svenska




Hejsan! Nu sitter jag på skolan och har svenska. Det är ganska chill dag idag, vi hade inget seriöst på arbetspasset, haha vi satt bara och pratade och spelade yatzy :) Sen hade vi träslöjd och sen Bild. Sen lunch och då for jag en sväng till ICA med Elinp's cykel. Köpte lite godis osv. Sen nu har vi svenska, jag har ignet att göra på lektionen så jag ska börja med nån reklamanonns eller vad det nu heter, ska snart gå och hämta den. Sen har vi Tyska sen slutar vi! Vi slutar 5 över 3 idag och så åker jag med kvart över 3 bussen hem och vet inte vad jags ak göra, blogar nog när jag kommer hem också, men nu ska jag gå och hämta saken jag skulle göra innan monica blir sur på mig.


Hejdå :)


Skola idag igen

Godmorgon! Idag är det skola igen...

Igår var jag med Angelina på folkracen sen åkte vi hem men dom släppte av mig på ridhuset där jag red i dressyrspec. När jag hade ridit gjorde jag det grönakort provet för 3:e gången och nu klarade ja det äntligen! Så nu är jag glad! Sen åkte jag hem och åt varma mackor till middag och sen till Angelina med hennes cykel. Vi red också, jag red vanillin och hon bella, Dom hade tydligen blivit skodda typ just innan jag kom till henne så vi skrittade bara 30 min rundan som den kallas. SUPERMYSIGT VAR DET! :) Sen skjutsade Angelina hem mig med mopppen då gick jag och duchade och sen somna jag.

Idag är det som sagt skola. Vi är bara halva klassen så det blir nog en chill dag och det är bra lektioner också! Så jag ser nästan fram emot dagen, jag kunde inte sova efter halv 7 så jag var ändå tvungen kliva upp. Jaa, jag berättar mera om dagen när jag kommer hem från skolan :)


Här får ni 2 biler på snäckor som hänger i taket i mitt rum:





Ha en bra dag!


Hejdå

Never say never

Hej! JÍdag har jag fotat angelina och hennes hästar, hon red dressyr med båda ponnyerna vanillin och Bella. Jag har varit hem och ätit middag och så har vi hunnit vara till kåge och handlat godis till ikväll :] Jag och Angelina sitter här med varsin dator och nördar, lär nog bli så resten av kvällen också. Imorgon vet jag itne om jag ska på folkrace eller vara hemma och fara på dressyrspec och sen göra nått annat, men jag vet inte hur jag ska ta mig till folkracen om det blir att fara dit. Kanske jag åker med Angelina, vi får väll se imorn :)


Ha en bra kväll!



Sommaren är typ tillkbaka nu ju! ;P


Hejdå

Älgjakt

Hejsan! Idag har jag varit med på älgjakt, vi for 4 i morse :/ det var lite jobbigt att stiga upp men jag gjorde det frivilligt så varför inte? jag kan sova nu istället. Idag tror jag jag ska höra med Angelina och hon vill ha nån som fotar henne och ponnysarna när hon rider, såg att hon skulle rida dressyr. Kommer nog bilder senare på deras blogg som amanda och Angelina har startat upp nu när ponnyryttares la ner. Jag har ätit chyklingklubbor nu och snart ska jag ringa Ina.



2 bilder på Angelina och hennes ena häst vanillin



Ha en bra dag!

Svenskan

Hejsan! Nu har jag kommit hem, vi hade en timmes svenska fast det kändes som 10 min för jag gjorde klart allt jag hade att göra på 5 min sen var jag inne på datorn resten av tiden. Men det var najjs! Skolan var inte alls jobbiga idag, det var ju trots allt den första fredagsn jag var med på.




Hejdå :)

Panpizza

Hejsan! Idag är det skola, jag är hemma hos pappa ett tag för det var ingen god luch så jag for hit och åt en panpizza istället, mkt godare än shanhaigryta (?) Men nu sitter jag och äter lite bullar och dricker cola. Nyss var det skolfoto men det vart itne så bra men jag får ändå överleva. ni vet fejksmajlet man alltid har på skolfoton, de hade jag.. fast värre... Men nu är det över. Vi har haft No och So nu på morgon så bara tråkiga lektioner, fast matte har vi också haft. Sen nu efter lunch har vi svenska och vi gör typ ononnser eller nått. Superkul.. fast ne Nu ska jag se film sen ska pappa skjutsa tillbaka mig till skolan.



the duva is back ibland...



Hejdå

Inget bloggande

Hejsan! Hann inte blogga igårkväll men jag kan berätta vad jag gjorde ändå. Jag for till örjans och vi hade roligare än vad vi skulle haft i skolan fast det inte vart så mkt bad men ändå, en liten stund iallafall. Sen for vi hem och jag kom hem till Kusmark sen for jag till Angelina efter ett tag och vi åkte till KDRF och jag fotade på hoppapsec sen for vi hem till Angelina och jag cyklade hem och sen somna jag typ halv 9 för ja var helt slut!


I morse klev jag upp 7 sen gjorde jag mig i ordning och sen for jag till skolan. Vi ahde vanliga lektioner, på idrotten for jag, linn och Marcus J till min pappa och fikade bullar och saft (multi) sen tillbaka till skolan och hade lektioner och sen lunch,det var skinksallad. Gott. Sen hade vi leiktioner igen och på NO:n såg vi på film halva lektionen. Sen for jag hem och nu är jag hemma, har ätit middag och ska gå och ducha nu sen blire holken för min del.



en bild på Gia & Amanda sen igår på hoppspec ;) superfina!

Hörs senare!


Hejdå

Örjans idag

Godmorgon! Idag ska vi fara med klassen till örjanshallen i skellefteåhamn och bada, Jag taggar som faan ska nog bli superroligt, iallafall roligare än att fara till skatan och bada.  sen ska vi äta pizza nån stans eller nått. Ingen vet men vi löser nog det när vi kommer fram hoppas jag. Man klarar sig ju inte en hel dag utan mat!

Nu på morgon har jag hunnit bädda min och mammas och filips säng och ätit frukost. Idag vart det rån till frukost men smör på och sockerdricka. Jassi, nu ska jag göra nått annat :)





Ha en bra dag! =)

Mycket läxa :/

Hejsan! Jag åkte till skolan med bussen och vi har haft ganska bra laktioner idag. På HK'n gjorde vi lasange, jag var med emma och jocke. Jag tycker då att våran vart god men jag vet itne vad dom andra tyckte men. Sen hade vi So och jag hade hanat efter ganska mycket men nu har jag gjort klart allt så jag är ikapp igen. Vi ska ha prov nästa fredag altså inte nu men nästa fredag. Sen hade vi lunch sen idrott där vi skulle springa/gå broarna men jag har haft lunginflamation och får inte anstränga mig så jag cyklade med ElinP som har nått fel med sitt knä. När vi kom i ''mål'' var vi så tidiga så vi skulle fara och visa varta lla andra skulle springa då stanna elin där och jaag cyklade iväg till pappa och hämtade en cola som jag hade efter gympan. Sen hade vi Musik och vi har börjat med TNT nu och jag spelar gitarr med Emma och ElinP osv. Efter det var det matte sen slutade vi. Jag han ha gitarrlektion också, fick då veta att jag skulle sjunga nån stans vid balderskolan med sofia och dom. Sen skulle jag gå till lektionen och jag gick upp för den första bästa trappan men när jag skulle gå in i klassrummet så var det låst så jag gick in på toan istället och´kissade och kollade samtidigt på saken man låser med vid handtaget för det är trasigt i våran modul men när jag kollar dit så ären hel så jag har altså gått till '7:ANS MODUL... så det var därför klassrummet var låst, haha trodde det var först nån som skojjade med mig och låste ut mig...
Det var lite roligt. Nu har jag hört att IDOL börjar idag så ska göra mig redo med lite chips och dricka och sätta mig framför TV:n och kolla på det sen ska jag sova.



älskar powan<3


Imorgon är det skellefteåhamn med klassen som gäller. Vi ska bada på örjanshallen för det är klassens dag. Sen ska vi äta där också på någon pizzeria hoppas jag. Sen ska jag hem och bloggar då. Kanske hinner blogga imoron på morgonen.



Godnatt!




Frukost

Godmorgon på er! Idag är det skola. Jag klev upp för cirka en kvart sen och har bara hunnit bädda eriks, filips , mammas och min säng ännu, städat upp litegrann efter dom eftersom dom for ut i skogen redan klockan 4 i morse. Men nu är det fint igen. Jag har startat tvn också så har nu tänkt göra mig lite fika och sen borsta tänderna osv sen fara till skolan. Men idag har vi lätta lektioner. Först HK i typ 2 timmar sen hål en halvtimme sen nån lektion sen lunch sen idtorr och musik och en till lektion sen slutar vi! Oj, mkt (så och sen?) Iaf så har vi vikarie på HK'n, vi ska ha anders örlund och nån mera, undra vad vi ska göra för han kan ju typ inet om vad som finns i salen osv. Men det ska nog funka ändå. Nä nu ska jag gå och göra mig lite frukost och kolla vad tvn har att erbjuda idag.


en liten olivia ^^


Ha en bra dag!


Skolan

Hejsan! Idag har jag varit i skolan. det gick bra, kände inte av att jag var sjuk för jag har blivit helt frisk nu men jag måste ändå äta medicinen och de, men det tar bara kanske 2 minuter att göra det så det är nog lungt, och det är bara i 10 dagar också. Idag har vi haft Läspass - Arbetspass - Träslöjd - Bild - Lunch - Svenska - Tyska, det var ganska slappdag idag, inte så jobbiga lektioner. Imorgon är det ännu enklare dag. Men på torsdag och Fredag är det dom jobbigaste dagarna men på fredag slutar vi halv 2 så det är bra.


När jag kom hem idag började jag koka vatten direkt och så åt jag nudlar. Sen städade jag til i köket där det såg förjälvligt ut, eller det var lite pannor och tallrikar där. Sen gick jag upp till mitt eget rum och städade lite sen tog jag lite kort på det efter att det vart klart. Han tyvärr inte ta kort innan jag städade men det var inte så städigt för jag har orkat hållit efter förrut. Men ni kan få se lite bilder här

när man kommer in i mitt rum efter att ha gått genom mammas.


tog från hörnet mot trappan och mammas ''del' av rummet, om men kommar
längst till höger på bilden lite högt upp så ser man trappan ner till nedervåningen.


min teve.


min säng :] och min pyjamas på sidan :]


det här min mina såkallade ''garderober'' , jag rymmer
nästan inte mina kläder i dom, har pressat i dom.
och så har jag ett skrivbord i mitten :)


Och så utsikten från mitt rum :) Fönstret börjar på golvet och ända upp till taket.




Och Ikväll ska vi äta pizza när mamma och Filip kommer hem.
Nu ska jag gå.


Hejdå


Dressyrspec idag

Hejsan! klev up för ca en timme sen, klockan 10 altså.  Känner mig mycket piggare idag! Det blir iallafall att fara till Angelina nån gång när hon har vankat det vill säga, sen ska vi rida hos henne, blir bara en skrittur med poarna, Sen klockan 3 ska vi fara till ridhuset till dressyrspecialen och rida där. Hoppas jag får Virre idag igen. Han är så fin! Sen ska jag hem och kanske fara till holken ikväll om jag orkar och får!






Hejdå

Filmande

Hejsan! Ikväll har jag varit hos Angelina och filmat henne och Vanillin och bella, sen har vi druckigt cola och ätit godis! :D Men nu har jag kommit hem. Känner mig mkt piggare nu när jag har fått vara ute lite men jag har cyklat som ett tog från Angelina och hem för det är kolsvart ute och jag kom typ nyss hem så jag cyklade i mörkret och höll seriöst på att bajsa ner mig vid bagarstugan som finns i  mitten av vägen mellan mig och angelina :S den är jätteläskig... men jag tog mig hem utan att dö så det var ju tur det iallafall. Men nu kollar jag och min sura mamma på film , vet itne riktigt vad det är men nått äre iaf men nu ska jag gå och he bort sågspånet jhag har dragit hem från Angelinas stall eller nått.



Här har ni 2 bilder på Angelina och vanillin! :)


Det var nog det sista inlägget för ikväll.


Godnatt :)

Lunginflamation...

Hejsan! Nu har jag och mamma pch pappa varit på moröbacke och kollat upp mig och har jag en början på lunginflamation men jag har fått kortisåntabletter(?) och penselin (?) som jag ska ta i 10 dagar framöver och så hoppas jag att jag blir frisk tillslut!!!


Men nu ropar pappa på maten!


Hejdå :)

Sovde i soffan

Hejsan! Jag sovde i soffan i natt för jag orkade inte gå upp till mitt rum. Jag såg på tv tills kanske 10 sen somnade jag. Vaknade 2 ggr i natt och hostade sen somna jag om igen. Sen vaknade jag klockan 9 och kollade på film. eller först på totally spies, haha hade inget att kolla på sen kollade jag på bert - den sista oskulden. Nu har jag klätt på mig och väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Idag ska jag nog bara vara hemma hos mamma och chilla hela dagen, kan ju inte göra så mkt eftersom jag är hemma från skolan idag. Jasi, nu har jag inget mera att berätta men vi hörs kanske senare!



vill ha sommar nu!!!!!!!!


Hejdå

Rena rama rolf

Hejsan! Just nu sitter jag och pappa och kollar på tv, det är rena rama rolf , superroligt program. Jaasi, jag har hunnit äta ostkrokar, chili con carne till middag och snart ska jag hämta lite hallonsoda och lite mera ostkrokar. Vi har sett film, vinterviken och ronja rövardotter. Jag såg ronja rövardotter för att den var på tv och det fanns inget annat att se. Sen har vi sett på livräddarna på bondi beach, sjukt bra program. Är lite läskigt att höra att en haj biter av handen men. Och imorgon ska jag inte till skolan men för att jag ska bli riktigt frisk och så är det inte så värt att fara till skolan sista skoldagen för veckan, då är det bättre att hämta nya krafter till nästa vecka!


Nu ska jag hämta hallonsoda!



Hejdå

Hatar detta...

Hejsan! Tyvärr så vart jag sjuk igårkväl iegn så det vart inget filmande på ridhuset så jag var hemma och bara låg i en av våra fåtöljer och kollade på fångarna på fortet och time out! Sjukt roligt program time out är, jag skatta hur mkt som helst!! Sen gick jag och sovde kanske 10 sen somna jag nån gång, vet itne riktigt när men. Sen vaknade jag en massa gånger inatt av att jag hostade osv... Men nu imorse mådde jag lite bättre och jag tror jag ska till skolan imorn iaf hoppas jag då! Men idag ska jag åka med mamma till pappa och vara där och ha tråkigt, sover där inatt också så om jag är frisk imorn så måste jag gå till skolan...kändes jävligt jobbigt men jag klarar mig nog.



på måndag börjar älgjakten men jag ska inte följa med då utan jag följer
med någon helg istället för att inte komma ännu mera efter i skolan.




Hejdå

FRISK!

Hejsan! Idag har jag piggnat till och blivit frisk! Jag har altså egentligen varit sjuik i 7 dagar altså en hel vecka om man ränkar med helgen också. Men imorgon ska jag iaf fara till skolan och så ser ja väll om jag orkar annars får jag väl fara hem men jag ska fara iaf. Igårkväll fick jag tväront i magen och kräktes litegrann för jag hade inte spottat ut allt slem som kom upp utan svalde ner det igen och då kom allt upp på en och samma gån istället på ett ekligt sätt. men jag överlevde ändå!


Jag som inte brukar somna på kvällen vart förvånad när jag somnade direkt efter att jag hade tagit en alvedon. Sen sovde jag från 23 till halv 10 i morse faktiskt! och har inte vaknat en ända gång. Så det är bra. Och så har jag piggnat till och tagit mig en duch sen har jag ikat 2 mackor med ost så jag mår bättre än bäst nu känns det som!


Jaasi sen jag har bäddat rent i min säng och städat litegrann, just nu har vi öppet ytterdörren så att vi ska piggna till lite både jag och mamma. Men vi hörs senare!


Hejdå :D

RSS 2.0