Film

Hejsan! Skola idag. På No.n började vi med sex&samlevnad och på elevensval hade vi KGB sakomojs. Vi träna till KGB helt enkelt. Efter skolan for jag hem och fika lite sen kom Anette och hä'mtade upp mig så jag åkte med till Angelina och red Bella sen for vi till ridhuset och jag red Virre. Jag åkte med dom hem coh nu har jag gjort en film som ni ska få kolla på också. Snart sk ajg gå och ducha sen fika och sova! Skola imorgon också you now..
FILMTIME!♥
Ha en bra kväll:D!
Hejdå

Onsdag

Hejsan! Idag är jag förkyld och slut i krpooen men jag ska ändå fara till skolan. Jag ska vara där tills jag inte orkar vara där mera. Men jag klarar nog hela dagen. Sen ska jag hem och äta middag sen till Angelina och sen till hoppspecialen som vanligt men det är bara om jag orkar. Annars stannar jag hemma. Sen ska jag hem och sova. För imorgon är det en ny dag!

Ha en bra dag!
Hejdå

Hockey

Hejsan! I morse var jag fortfarande lite halvsjuk men jag stannade hemma till halv 11 sen tog jag bussen till skolan då jag kände mig mycke piggare. Väl i skolan hade vi nå svenska prov eller nått sen vare tikamasala till lunch ochs e hade vi KGB eftermiddag. Vi tränade till KGB helt enkelt. Sen åkte jag hem och åt lite sen kom mamma hem och vi åt middag och nu är jag hos Angelina och kollar på hockey med socialt folk... NAAT Men aja nu sitetr bara jag här helt plötsligt ;)



Ha en bra kväll!
Hejdå

skolavslutning 2010

jag sitter och kollar igenom en massa bilder från skolavslutningen förra året och det märks att thomas gillar att göra grimacher. Tillexempel denna bild.
anders^                       Lotta^                Thomas^

Vad tycker ni?

Tycker ni att jag ska byta bloggnamn till "osmartaolivia.blogg.se"?
Svara gärna i en kommentar!♥

Jag har slingat håret♥

FÖRE♥

Efter♥


Det blev inte så mycket skillnad men vi ska göra mera sen nån gång!

KLADDKAKA♥

Jag har bakat en kladdkaka!


SJUK

Hejsan! Idag är det skola. I morse for jag till skolan och kände mig inte frisk så jag gjorde matte provet sen åkte jag hem med bussen. Jag har kommit mig hem och jag har tänkt kolla på lite film och göra lite saker på datorn. Annars idag ska jag väll bara sova och ta det lugnt.
gaah... sova♥

BILDER-2010


Pimpel-DM

Hejsan! Jag har varit lite dålig med min uppdatering. Men helt ärligt har jag inte haft tid till det. I fredags sovde jag hos Angelina. Lördag for jag och mamma och pimplade i lillkågeträsket. På vägen hem släppte hon av mig hos Angelina och vi åt pizza sen fotade jag henne och ponnyerna. Efter det cyklade jag hem och åt middag sen chillade jag på kvällen och var med och släckte alla lampor med earth hour. Riktigt mysigt var det. I morse vaknade jag klockan 6 och vi for iväg till umeåtrakten. Vi var på pimpel DM i trehörningen och det fanns mycket fisk men jag fick inte så jättemycket. Det fanns dom som fick över 14 kilo. Vi pimplade i 4 timmar och jag avr minst sagt less efteråt. Jag frös och avr kissnödig och allt det där. Men det var roligt ändå. Sen åkte vi hem och nu är vi hemma och ska snart äta middag som blir hamburgade och pommes. Ikväll ska jag sova tidigt men nu ska jag kolla på ponnyakuten.

Ha en bra kväll!
Hejdå

Villha



BILDER




jag saknar dig louise♥♥

Hoppspecialen

Här kommer filmen från förra onsdagen.

Hoppspecialen

Nu kommer 2 likadana filmer för på endel datorer funkar inte låten men
då kanske den gör det i den andra filmen om ni fattar.




Torsdag

Hejsan! Igår gjorde jag ett helt långt inlägg sen råkade jag trycka på bakåtknappen på datormusen så jag var tvungen att göra om allt och det hann jag inte för Filip skulle ha datorn för det är hans dator. Men iaf så i måndags var jag på stan men Angelina och Amanda och köpte en t-shirt, linne, tubhalsduk, mössa och mat och dricka. Jag glömde säkert nått men lite småsaker. Sen åkte vi hem med buss och på tisdag var jag på skolan sen hemma och pluggade tror jag jag gjorde. Onsdag, skola, hem och äta sen kom Anette och hämtade upp mig och jag for till Angelina och gjorde hennes stalla sen for vi till hoppspecialen sen red vi och anette filade sen fick vi tårta av Ebba som hade flygit av sen åkte vi hem med Amanda och jag hoppade av hos mig och duchade sen sovde. Idag har jag varit opå skola och nu sitter jag hos Angelina och vi har ridit och gjort stallet och nu duchar Angelina och vi har ätit middag och det var varmkorv, alltid gott. Sen ska jag snart fara hem tror jag nog. Imorgon har jag NO prov och 2 matteprov. Sen svenska och sen So sen slutar vi och då ska jag hem och sen på kvällen kanske jag ska poå vio med tjejerna.


MAAT!!!♥


Ha det bra!
Hejdå

Kommentar



Svar: Okej, jag såg det nu men jag ska fixa allt till veckan som inte funkar.
Då jag har tillgång till en bättre dator hemma.

dålig uppdatering

Hejsan! Denhär veckan har jag itne så mycket tid att sitta vid datorn eftersom jag har musikprov jag måste plugga till sen en massa prov och läxförhör.. Sen har jag ingen dator att sitta bredvid heller som går att blogga från för våran dator är så seg så jag använder Erik eller fiilips när jag bloggar och dom är bara här varranan vecka så då kan jag blogga varranan vecka. Men iallafall så idag är det skola. Igår var det ninte det för mig. Jag var och lärde 4:orna att pimpla. Men idag har vi KGB på förmiddagen sen efter har vi vanliga lektioner. Efter skolan åker jag till Angelina och gör hennes stall sen åker vi till hoppspecialen och rider sen får vi tårta av ebba som flög av för nått tag sen. Efter det ska jagh hem och sova och plugga.


Nu har Sonja åkt hem<3

hem ljuva hem

Hejsan! Nu har jag kommit hem äntligen. Den här helgen har nog varit en av dom bästa hittils. Jag har fått vara med trevliga människor,skrattat,ätit,solat osv. Hur trevligt som helst. Men såklart känns det alltid lika bra att komma hem och känna att allt är som vanligt förutom att tvättmaskinen inte funkar men det fixar mamma nu. Sonmja åker hem imorgon och då börjar även skolan om. Efter skolan imorgon ska jag följa med Angelina och Amanda till stan och shoppa och äta mat kanske. På tisdag ska jag till björnsholmen och lära 4:orna at pimpelfiska med Melina,Johan,Marcusö och såklart Virus som har fixat så att vi får följa med.
På onsdag har vi KGB-förmiddag.


Youtube-kvalla..


He en bra vecka!
Hejdå

Gympa

Hejsan! Idag har vi ridit, suttit ute i solen och fikat. Varit och gympat, hästarna har fått hö och nu har vi kommit hem och nu ska vi kolla på hockey med familjen öhlin. Sen blir det pommes och fläskfilé. Ikväll ska jag och angelina göra nått roligt ni kanske får se nån bild från det ikväll om ni har tur. Jag har hunnit städa lite på Angelinas rum också och nu börjar snart hockeyn.





Hare bra!
hejdå

Söndag

Hejsan! Sov hos angelina inatt för jag orkade inte gå hem igårkväll. Idag fick vi sovmorgon för Anette släppte ut hästarna och jag klev upp kvart över nio. Åt frukost oich nu sitter vi här framför datorerna och degar. Vi ska snart ut och skritta en sväng med ponnysarna eftersom det var ju tävling igår och då ska vi inte rida hårt med dom dagen efter. Sen blir det väll en härlig dag ute i solen. Det är ju så härligt väder ute idag så ute blir vi nog mycket!



♥♥♥♥


Ha en bra dag!
Hejdå

Lördag - Tävling

Hejsan! Idag har jag varit med Angelina och Amanda på tävling. Dom hade med sig två ponnyer var. Jag tycker det såg jättebra ut för båda och dom verkar vara nöjjda förutom lite tjoller men det går att förbättra till nästa tävling. Vi åkte klockan 8 i morse och kom hem klockan 4 i afton så det blev en hel dag på SRK och det har varit superroligt! Jag är då nöjjd och belåten. När vi kom hem lsatade vi av hästarna och gick med dom till hagen. Vi ladtade ut sakerna ur bilen sen gick vi in och åt middag. Det blev fläsk och makaroner. När vi hade ätit klart for vi till kåge och köpte godis till ikväll och det var 4.99:- Så jag köpte ganska mycket godia idag. Det är ju trots allt lördag.


Här har ni två bilder från idag på amanda och Angelina och hästarna.

Amanda & Gia

Angelina och Vanillin


Ha det bra!
Hejdå

Kommentar



Svar: Nej jag har inte IG i svenska jag har G+ om du nu ville veta det. Jag har inte jag tvingat dig att läsa min blogg. Om du inte trivs med mitt skriv sätt så behöver du ju inte läsa det jag skriver om du nu inte bill det.

du kan gärna länka din blogg eller hotmail om du inte har en blogg så
kan jag svara på den så det inte blir allmänt utan att du bara får ett svar.

Fredag!

Hejsan! Idag är det fredag och veckan har gått jättefort känns det som nu. Men idag så är det skola till halv 2 sen åker jag med kvart över 2 bussen hem och fotar angelina och hennes ponnyer. Sen går jag hem och äter middag sen packar lite saker bl a filmkameran som ska med i helgen. Sen tar jag cykeln till Angelina och så fixar vi allt inför tävlingen som är imorgon på SRK (Skellefteå ridklubb). Och så sover jag där sen far vi imorgon typ klockan 8 på morgonen. Så det blir inte så bra uppdatering anteingen idag eller imorgon.  Men ni överlever.
Lollo♥

Ha en bra dag!
Hejdå

Hoppspecialen

Hejsan! Nu har jag varit hos Angelina och fixat i hennes stall. Sopat, mockat,städat lite osv. Sen åkte vi iväg till hoppspecialen och red Virre. Han avr faktiskt fin idag! Men han är lite speciell. Ibland springer han som ett tok och ibland är han för lugn men det går ändå alltid ihop i slutet. Men jag är jättenöjjd med dagens ridning!
Film kommer!



Godnatt

kommentar

Svar: Om jag får gissa så ska jag ta bort nån bild på nån men du
kan gärna säga vilken bild och vem du är så gör jag det direkt!
Och förlåt om jag la ut nån bild som inte nån skulle se...
men alla har redan sett domhär bilderna för dom är från arkivet.

Onsdag - Mycket att göra

Hejsan! Idag är det mycket. Då vet ni. Nä men först var det ju skolan i idag och när jag kom hem gick jag ut med hunden och så hinner jag sitta här en kort stund sen ska jag slänga i mig nå mat sen byta om till ridkläder sen kommer Anette förbi här och hämtar upp mig så ska jag till Angelina och göra hennes stall sen kommer hon hem efter att ha varit ute och ridit Vannis. Sen åter hon och sen far vi till hoppspecialen och rider sen ska jag hem och tvätta lite sen ducha och sen sova. Eller läsa lite i min bok före men det blir nog bra :D!
där har ni några bilder till från bussresan från konfalägret men det är bara bilder på dom unga ledarna.
Ha en bra kväll/dag!
Hejdå

Bilder


Tisdag-sovmorgon

Godmorgon! Idag har jag sovmorgon till 5 över 9 så jag åker med 18 över 8 bussen för det är den sista som går innan jag börjar. Hade varit perfekt om det gick en kvart i 9 men aja det funkar. Idag har vi
♦Musik
♦Svenska
Lunch
♦Idrott
Hål
Gitarr
♦Matte
Sen slutar vi! Då åker jag hem med vanliga bussen sen gör jag en spotifylista med låtarna från musiken på och lyssnar som en galning så jag klarar provet. Eller så åker jag med Angelina hem och fotar henne och Vanillin när hon rider dressyr. Sen går jag hem och börjar med maten. Sen kommer mamma hem och då ska vi äta middag och plugga till tyska provet som jag har på onsdag på morgonen. Sen kollar jag på tv och fikar sen sover jag.
Man kan sova på golvet i bussen om man heter Lovisa Koss.
Ha en bra dag!
Hejdå

Måndag

ejsan! Skola idag igen. Det var en jobbig dag hittills. Jag ahr haft ont i huvudet hela dagen och så har jag avrit trött men nu är jag på bättringsvägen faktiskt! Jag har inte ont i huvudet och snart ska jag få i mig lite mat så jag får energi! Efter maten blir det kanske lite plugg annars bara chilla hela kvällen.
(uppklickbar)

Vad tycker ni om den nya designen?
Hare bra!
Hejdå

Kommentar

svar: "Shit the same" säger jag bara!
Men har man tråkigt så påpekar man småsaker.
Lägg tiden på nått annat kanske?

Bilder

här har ni lite bilder från när jag hade galliano i vecka altså Amanda Vikmans ponny eftersom hon var i turkiet och hon skulle tävla dagen efter att hon kom hem så han var tvungen att hållas igång och då fick jag det roliga uppdraget och det var jätteroligt!

Måndag = Skola igen...

Godmorgon! Nu börjar skolan om igen. Jag orkar inte de... men jag går bara 3 veckor sen har jag prao vecka 15 sen är det påsklov för min del! Men sen är det långt kvar innan sommarlovet men det ska nog gå. Idag har vi som vanligt tror jag då om vi itne har KGB men det märker jag väll när jag kommer till skolan. Sen ska jag lämna tillbaka en bok på biblan och hämta en ny som jag har paxat :D Sen ska jag fara till pappa på lunchen för att hämta mina saker jag glömde i bilen igår efter pimplandet. Sen ska jag äta lunch där också för det är blodpudding och det är äckligt.
När jag kommer hem ska jag bara chilla hela kvällen.
Där har ni min dag!
Hejdå

Lördag

Hejsan! Nu har jag varit och pimplat. Jag fick inte mkt fisk alls men jag fick vara ute i det vackra vädret och bara ha det trevligt. Jag fick iaf ett pris. En almanacka med katter och hundar i och en KNALLrosa reflexväst som är alldeles för liten så den kommer lisabeth att få av mig :D Nu ska jag gå på toa och sen äta middag. Sen ska jag packa ltie sen drar jag till Angelina och sover där inatt. Blir nog najjs!
Hare bra!
Hejdå

Lördag - pimpla

Hejsan! I morse vaknade jag klockan 8.30 av veckaren. Klev upp och duchade och klädde på mig. Jag har flätat håret och gjort fika till idag. Jag ska nämligen och premiärpimpla för i år för min del idag. Det är jag filip och pappa som ska fara. Mamma jobbar och erik vill inte fara. Det är i ljusvanntet vi ska pimpla och där finns det inte så mycket fisk. Eller vi brukar aldrig få fisk där men det spelar ingen roll för mig. Jag blir ändå bara nervös när det kommer fiskar på min krok. Men vi får vara ute i det super härliga vädret och få lite färg om vi har tur. Sen ska vi äta hamburgare och kanske vinna en liten sak om jag får någon fisk såklart.
När jag kommer hem ska jag gå ut med hunden sen gå till Angelina och fota henne och Bella nlär dom dressyrar på hennes ridbana. Hoppas det inte hinner bli för mörkt bara!
Ha en bra dag för det ska jag ha!♥
- kram olivia -

Fredag - lovet är snart slut :(

Hejsan! Idag är det fredag och lovet är snart slut. Jag tycker det har gått väldigt fort och jag har haft superkul! Idag ska jag kanske följa Angelina till stan och shoppa. Fast jag tror inte att jag ska köpa nåt eftersom jag var på stan i onsdags också. Men moraliskt stöd kan jag ju vara. Sen ska jag hem och äta god middag sen sova hoppas jag. Men nu ska jag gå och ducha.





Hejdå

Torsdag

Hejsan! Idag vaknade jag klockan 8 och klev upp halv 9. Vi for till berget och solade och chillade sen kom Angelina och vi hade roligt, fotade litegrann sen åkte jag med Hampe till Angelian sen for vi till ridhuset och Angelina hoppade båda ponnyerna sen hem till henne och sen nu är jag hemma och nu ska vi äta tacos sen kiommer nam och hon ska sova här för jag blir barnvakt inatt. MONEY!! Sen ska jag också sova.




Hejdå

Onsdag

Hejsan! Angelina sovde inte här inatt utan hon for hem inatt typ 1. Sen Ringde hon mig i morse ochfrågade om jag ville komma och rida med henne så jag for dit efter att jag fikat sen skrittade vi i 1½timme sen skyndade jag mig hem och duchade sen åkte jag buss till stan och var på stan med Therese och köpte lite kläder blandannat tröjjor som ni kommer få se bilder på sen nån gång. Jag åt på frasses sen kollade vi på datorer och så vidare. Sen åkte vi buss hem till mig sen kom hennes päron och hämtade henne och då åt vi hemmagjord pizza till middag och åt det sen kom Emil sen angelina och nu stter Emil och Filip och spelar Halo och Angelina och Sofia sover och jag sitter här och chillar loss! Det gillas! Sen vet jag inte vad vi ska göra. Men imorgon ska vi till berget och grilla och mysa på sen ska jag följa angleina till ridhuset och filma när alla hoppar! Sen hem och så kommer Nam och då ska hon sova här och jag får cash! Sen på fredag ska jag typ till Stan eller nått med Angelina men jag ska inte köpa nått utan bara vara Angelinas moraliska stöd och kika lite. Sen hem och sen har jag inget mera bestämmt!





Hare bra!
Hejdå

Kommentar



Svar: Jag använder photoshop när jag gör mina designer och då tar jag färgen från headern oxch lägger in den på en ny bakgrund sen klistrar jag in den på bloggen. Jag är inte bra på att förklara och jag kan itne förklara med bilder eftersom jag inte får använda datorn där vi har photoshop så det blir lite svårt menkan visa sen nån gång när jag har tillgång till den datorn, det är nämligen min broders och jag har tur om jag får låna den ibland :P

MUSIK♥

Hejsan! Musik är det bästa som finna enligt mig! Jag skulle inte klara mig utan musik i öronen. Jag lyssnar jämt på musik när jag sitter vid datorn eller nått. I bussen, hemma, när jag ska sova, när jag läser, i bilen, framför tv'n osv. Aa, då vet ni.

Nu har Angelina kommit och jag har sett på bygglov och så kom Emil och faala hit så nu ligger Emil och Angelina och myser så jag vart utan kompis, haha skojja ba, vi kollar på TV, det är ju hockey och det är slutspel så vi kollar för fullt och hejjar på skellefteå!  Just nu står det 3-2 till skellefteå så hoppas det kommer vara så hela vägen och att vi vinner matchen. 

Sen ska vi fika och ha det trevligt. Sen sover hon här som ni redan vet, jag vet jag upprepar samma saker hela tiden... men ni får överleva med det tills jag kommer på nått bättre sätt att lösa det på. Men nu ska jag kolla på hockey.



dom är så söta så ;')


Hare bra!
Hejdå


STRÖMBÄCK-BILDER
















Hejdå

Tisdag

Hejsan! Nu har jag kommit hem som jag redan skrivit. Jag har duchat, ätit middag, vilat lite och ätit semlor sen har jag pratat med Angelina och kvällen och hon kommer hit och är med mig och sover här inatt. Blir nog en toppenkväll tror jag! Imorgon ska jag kanske följa Therese till stan och shoppa litegrann. Fast jag tror inte att jag ska köpa så mycket kläder eftersom jag inte har nått jag behöver, eller det ärju alltid kul att köpa kläder men jag har tänkt vara lite sparsam framöver eller nått. Vi ska se hur det går med det! Men mat ska jag nog köpa och kanske någon fin tröjja om jag hittar nått fint som jag verkligen behöver. Annars ska jag nog bara chilla resten av sportlovet.



bildbomb från konfalägret kommer snart ska bara göra en först, det tar ju ett tag :P

Ha det bra!
Hejdå


KONFALÄGER I STRÖMBÄCK

Hejsan! Nu har jag kommit hem från konfalägret som var i strömbäck, 2 mil utanför umeå. Vi har gjort en massa saker men jag kan berätta det roligaste. Dom unga ledarna hade modevisning för oss. Jag blev ihjälskrämd av ante. Jag har skrattat mera än vad jag någonsin har gjort i hela mitt liv. Vi har hört fin sång. Dansat, sjungit, skrattat, ätit världens godaste mat!, lekt jätte mke, gjort bort mig, varit livrädda en del av oss, aaaa, det kan fortsätta hur länge som helst, det tar aldrig slut. Men vi har haft hur roligt som helst iallafall.
hejdå

FREDAG

Hejsan! Fredag idag och det är sista skoldagen före lovet. På Svenskan ska vi se klart filmen next. Sen ska jag hem och packa sen åka iväg på konfaläger till Strömbäck. Jag är väll inte värst taggad men det ska nog gå bra! Men det som gör mig mest irriterad är att vi ska fara på lovet och använda halva det så vi får inget långt lov men vi får försöka at stå ut. Men vi kommer hem på tisdag och då ska jag banne mig ha lov om jag så måste göra nått olagligt för att få det!!

En bild från förra konfalägret!♥
Ha en bra dag!♥
Hejdå

Torsdag

Hejsan! Skolan idag igen. Imorgon far vi till konfaläger sen är det sportlov! Men idag så har vi skidor på gympan på morgonen sen Engelska prov efter gympan sen matte sen tyska. Lunch sen KGB grejjs sen No sen slutar vi och då ska jag hem och packa lite!
Obs! Jag kommer ändra filmen eftersom jag skrev att det var mickey jag red och inte virre. Jag har varit så förvirrad den  senaste tiden och så ahr jag ridit mickey typ hela tiden så då skrev jag bara hans namn, jag glömde bort mig helt enkelt..!
Hejdå

HAHA

den frågan var jävligt bra! Jag har faktiskt ingen aning! Jag har ridit mickey så mycket och då tänkte jag att det var han jag red så då skrev jag det men jag ska ändra direkt! :P
Tack för att du varnade mig:D!

Hoppspecialen

Hejsan! Skola idag igen. Efter skolan åkte jag hem som vanligt med bussen och gick ut med hunden. Sen gick jag in och kollde på TV och åt samtidigt. Hämtade ner kläderna och bytte om. Klockan 5 kom Anette och lisabeth och hämtade upp mig och så åkte jag med till Angelina. Jag åkte med dom till ridhuset och idag fick jag rida Virre. I början var han jätteseg, jag fick knappt fram honom. Men när vi skulle börja galloppera fick jag sporrar och då blev det fart men jag tog av dom lika snabbt för han vart för pigg. Sen skulle vi hoppa och det började lungt sen gick det lite fortare för varje språng sen hoppade vi bana också! Några hopp blev lite dåliga men anars är jag supernöjjd:D!
Anette filmade också!
Några hopp blev lite som dom blev men så blir det ibland för alla.


- Kram olivia -

Onsdag - hoppspecialen

Hejsan! Idag är det vanlig skoldag igen. Jag var jättetrött när jag skulle kliva upp men med en duch så fixade sig allt igen! Nu är jag pigg och ahr just ätit frukost och ska snart gå och borsta tänderna. Jag har gjort fika för dagen, idag blev det 3 paprika mackor och saft. Såhär sen min dag ut
♦Läspass
♦Tyska
♦No
♦So
♦Lunch
♦Engelska
♦Elevsnsval
På Löspasset läser jag en bok som heter Sam & Dan.
I tyskan har vi om modala hjälpverb.
På No'n har vi om vatten och luft.
På So'n har vi industriella revulotionen.
På Lunchen hoppas jag det är någon god mat.
På Engelskan har vi om nå verb, jag vet inte riktigt.
På Elevensval har jag Musik och vi spelar The final Countdon(?)


Efter skolan ska jag hem och äta middag och byta om sen till Angelina och sen vidare från henne till Hoppspecialen där vi ska hoppa bana idag eftersom Amanda och Angelina ska och tävla i helgen och då passade det bra idag:D!
Sommar(L)


Ha en bra dag:D!
- Kram olivia -

MARS

Hejsan! Ny månad, nya tag, snart sportlov, bussen backade inte ner i diket
påvägen till bygdsiljum och härligt väder! Kan det bli så mycket bättre?!?!
Idag har vi varit på friluftsdag och jag var till bygdsiljum. Jag åkte slalom med Amanda,Angelina och Nellie. Jag har haft superroligt och det tror jag dom andra också hade. Vi fikade, åt lunch, kollade på när killarna hoppade i stora hopp, åkte slalom, skrattade och hade almänt superroligt. Klockan 2 åkte vi mot Kåge igen. Då avr nog alla mätte och belånta. När vi kom till Kåge kom Angelinas mamma och hämtade oss. Vi åkte hem till Angelina och så red vi och gjorde kväll i stallet. När mamma skulle komma och hämta mig fick hon punka på bilen så jag fick gå hem. När jag kom hem bytte hon till ett sommar däck så då for vi och hämtade alla mina saker. Nu har jag packat upp och kollat lite bloggar och ätit mat. Nu väntar bara plugget i en halvtimme sen är det 112 - på liv och död som gäller för min del. Eller kanske blir det lite fika före också, mamma hade köpt goda mackor såg jag :}!
Ha det bra!
Hejdå

RSS 2.0