sommar

Hejsan! Jag har inte så bra uppdate men vafan, det är ju sommar då ska man inte sita inne vid datorn ju. Jag gör inte så mycket nu för tiden men igår var jag på vitbergs med therese och några sen for jag hem och chilla. Idag ska jag nog rida med angelina sen ska vi äta middag hos na och magnus. Alltså thaimat . Suki heter det vi ska äta. Sen får vi se vad livet har att bjuda på men nu ska jag ut i solen! Ha ett bra liv! Hejdå

Äppelpaj♥




Hejsan! Idag vaknade jag typ 1-2 tiden. Kollade på Tv till 2 sen klev jag upp. Städade lite och nu har jag ätit och bakat en äppelpaj =) Tog just ut den från ugnen så jag ska nog vänta en liten stund med att äta den. Blir nog en perfekt efterrätt efter middagen!


Ha en bra dag!
Hejdå


Midsommardagen

Hejsan! Idag blir det en hästdag tror jag! Först ska Angelina och lisabeth rida här hos Angelina sen ska vi till Amanda och antingen så fotar jag när Angelina och Amanda rider 2 av hennes hästar eller så ride jag pedro med dom. vi får se hur jag gör :) Det är dom planerna jag har för dagen =)


Hejdå

Midsommarafton

Hejsan! Idag är det midsommar! Imorse var jag på försammlingshemmet och firat med massa folk. men det regnade så mycket. Men jag for hem efter ett tag och gjorde mig klar för att fara till kåge och äta middag. Åt god mat och nu har jag varit på ridhuset med Angelina och Amanda och nu sitter vi vid datorerna! Jag tror snart jag ska sova. Ha ett bra liv!





Godnatt

Molnigt

Godmorgon!
Idag är det bara molnigt och inte sådär jättemörkt ute så jag ska fota när Angelina hoppar sina ponnyer idag istället. Blir nog bara att fota för jag orkar inte filma. Sen vet jag inte vad vi ska göra men fint i stallet som alltid gissar jag. Sen ska vi nog äta fruklost och bara slappa resten.




Jag fick prova rida pikkan (amandas ponny) för kanske en måndad sen på ridhuset,
hon var varkeligen världens finaste!
Det var nästan bara att sitta upp och åka när amanda hade ridit klart sitt ridpass!




Ha en bra dag!
Hejdå

Bella

Hejsan! Idag har vi ridit. Ätit mat och så har hästarna fått nya skor. Jag fick rida Bella. Vi skulle egentligen rida ut men hovslagaren kom halv 4 och vi var ltie sega så vi red bara på angelinas ridbana och jag som inte är så bra på att rida var helt slut efter typ en kvart men jag försökte kämpa ett litet tag till och det gick väll bra en liten stund om jag tänker efter riktigt noga. Sen skrittade jag ganska mycket när angelina red. Nu har vi ätit makaroner och korv och gjort klart i stallet. Nu ska vi se film, titanic. Sen vet jag inte vad vi ska göra.



Hejdå

Regn...

Hejsan! Idag regnar det ute... Så Jag ska inte fota/filma Angelina och hennes ponnyer. Dom ska säkert vila så vi ska nog inte göra så mycket idag. Jag kollade på yr.no och det ska regna hela dagen men det ska bli 1 grad varmare klockan 18.00 ikväll. Men det hjälper ju inte så mycket. Vi siter nog inne hela dagen om vi inte tvingar oss ut i regnet. Men vi går nog ut och gör stallet och fint där, typ mockar och sopar, byter vatten och gör maten osv. Så vi får nått att göra under tak iaf. Ikväll vet jag inte heller vad jag ska göra men ska nog försöka hitta på nått kul om jag orkar. Fast det går nog inte i detta väder.. Nä, nu svamlar jag bara!




sonja..Saknar dig!♥



Ha en bra dag!
Hejdå

Godis♥

Hejsan! idag har jag sovit, varit till pappa, hjälpt till att baka bullar, varit en sväng till Na och Nam. Men blev inte så länge då Angelina ringde och ville att jag skulle komma och rida med henne så jag for hit och red och så sitter vi vid datorerna och chillar sen ska jag sova här. Imorgon ska jag fota/filma när hon hoppar båda ponnyerna tror jag.







Hejdå

sommarlov, sommarlov vilken härlig tid det är

Hejsan! Jag var med angelina hela gårdagen. Jag fotade hon och vannis på ridhuset. Jag städade hennes stall lite när hon var ute och red bella. Jag sov hos henne inatt och vi vaknade 12.10 idag men man ska få sova länge när det är sommarlov då enkelt är det. Idag ska jag fota angelina och bella när hon ska rida dressyr. Sen ska vi löshoppa hami. Ikväll ska min familj gtilla till niddag! Blir nog jättegott. Sen ska jag nog bara vara hemma hela kvällen och chilla med familjen. Ha en bra dag! Hejdå

barnvakt

Hejsan! Inatt har jag varit barnvakt till nam. Idag har jag ingenting att göra och får väll tråka på här hemma. Kanske följer jag till botsmark med mamma och erik. Vi får se. Annars så ska jag fota och filma angelina och amabda ikväll på ridhuset. Hejdå

Bilder










Lite bilder från lidträsket!



Talking to the moon

Hejsan! Kom hem från linns stuga klockan halv 9 imorse efter en sjukt rolig skolavslutningskväll med massa B-rudar. Jag var jättetrött när jag kom hem. Vi sovde i militärtält och det var iskallt när vi skulle sova men vi dog av svett när vi vaknade. Och kvavt var det där inne också. Men ute var det superskönt på morgonen. packade ihop allt och for hem. Väl hemma packade jag upp alla saker och tog en dusch. Gick upp och la mig i min säng och somnade och sov en timme. Sen somnade jag om igen och sov till klockan 2. Så nu är jag iaf vaken coh har fått i mig lite fil och flingor. Snart ska vi äta surströmming sen ska jag ta moppen till therese och vara trevlig med henne ikväll. Hoppas vi hittar på något kuligt.


Ungefär såhär kul hade vi igår ;)!
(fler bilder kommer)

lidträsket

Hejsan! Ikväll har vi ätit tacos. Sjungit och dansat, kört cross, tjockat oss, suttit vid elden och spelat och sjungit gitarr, pratat och bara mysit på. Just nu spelar några kubb och vi är några som sitter och värmer oss. Vi har riktigt trevligt faktiskt. Dom har badat ich åkt vattenskoter och ring efter vattenskotern också. Jag själv badade inte för jag frös så mycket ha de bra! Hejdå

SOMMARLOV

Hejsan! Nu har jag äntligen fått SOMAMRLOV! Jag fick fina betyg och kommer få moneymoney för dom =) Ikväll ska jag till linns stuga och vi sk ha så kul så:D! Jag kommer hem imorgon och då vet jag inte vad jag ska göra men nu ska jag ta dagarna som dom kommer :) Det jag har planerat in är en massa tävlingar med Angelina sen en liten kort semester med pappa, erik och filip sen får jag se vad livet har att bjuda på!

Ha en trevlig sommar:D!
Hejdå

Finaste bella :')

Hejsan! Nu har jag ätit middag, blev fil och flingor då ingen ides göra mat idag. Efter mten packade jag till Linns stuga. Nu har jag varit och ridit Angelinas ponny Bella för angelina skulle på 9:ornas middag och hon hann inte rida så då frågade hon mig och självklart ville jag det. Jag red dressyr på hennes ridbana. Jag jobabde i en låg form på lite volter och sånt. Hon avr pigg och tjurig i början men i slutet var hon som en liten pärla och då gav jag mig så jag är supernöjjd med dagens ridpass! När jag kom hem blondsprayade mamma mitt hår och det blev lite skillnad men det blir nog mera imorgon hoppas jag! Nu har jag tänkt gå och sova så jag orkar upp imorgon!
Godnatt

Uppdraget

Hejsan! Idag har det varit uppdraget. Vi sjöng i körslaget på morgonen en fick vi massa uppdrag och vi missde inte ett enda! Dock så var det ett uppdrag jag for på där ingen var utan det var bara elever men inga vuxna som höll i uppdraget. Så jag fick fara tillbaka till skolan och hjälpa till där istället. Vi lyssnade på bandit på radion och så ställde radion en fråga till oss, vad heter den nya rektorn på kågeskolan för årskurs 6 till 9? Eller nått sånt! Min pappa fick också rycka in som hjälp och skjutsa några och göra ett uppdrag på ICA. Dom skulle ställa muttrar på högkant på varran med en vidknål till hjälp. Dom fick alltså inte använda händerna. Men han klarade iaf 2 stycken. Efter uppdraget for jag till pappa och åt lite lunch sen till sportfältet och spelade vattenbrännboll mot 8a. vi vann =)! Nu har jag kommit mig hem och ska packa tills imorgon då vi ska till Linns stuga efter skolavslutningen och ha det trevligt på kvällen. Femkamp, mat, lekar, mysa, bada osv =D! kommer nog blir super hoppas jag. Sen ska vi sova i ett militärtält. Men ni får ha det så bra så uppdaterar jag när jg får tid och orkar.

Hejå

Fotboll & Kubbdag

Hejsan! Idag har det varit fotboll och kubbdag på sportfältet hela dagen. Jag spelade kubb och sen kollade jag på resten. Lite blöt av vattenkriget hann jag också bli. Vi åt lunch på smått och gott! Supergott!! Efter for vi till kyrkan och tränade till skolavslutningen med kören. Vi ska sjunga 2 låtar, at the beginning och sing. Nu har jag varit och fotat Angelina, ätit middg, slingat håret (blev vitt..) och nu ska jg sova så jag orkar uppdraget imorgon! Godnatt!

tattung

Hejsan! Idag har jag varit med angelina hela dagen. Från morgon till kväll. Vi har varit på folkrace. Vi har ridit och vi har varit och ätit på tattung. Det var kallt på folkracen men ändå kul att kolla. Jag fick rida vanillin och det gick så bra så. Vi red en väg där kag aldrig har ridit men den var rolig att rida på. När vi hade ridit klart gick vi in sen for jag hem och gjorde mig klar sen skjutsade mamma oss till stan och vi åt god mat! Jag åt fyra små rätter sen fick vi glasss och friterad banan till efterrätt. Så nu är jag proppmätt och ska sova. Imorgon är det fotboll och kubbdag och jag är lagledare för kubblaget. Godnatt

Skönt!

Hejsan! Idag har jag varit med Angelina hela dagen lång. Vi har skurat i hennes stall och gjort lite fint. Sen har hon hoppat bella och jag har lidit med knotten och fotat/filmat henne. Sen har jag varit till kåge och ätit grillat. Nu kollar vi på mamma mia och sen ska vi nog sova.





Hejdå

sommaren i city 1990

hejsan! Sista fredagen idag, sista matteprovet i 8an och sista vardagen på vecka 23. Så himla härligt allting känns nu. Vi har även städat i klassrummet idag. Vi har badat i älven och det var superhärligt i vattnet! Jag har tagit hem allt som ska hem från skolan och nu är det bara fotboll och kubbdagen och uppdraget kvar sen får vi sommarlov!!!!!!! Nu har jag kommit mig hem och hunnit sola en stund. Men blev för varmt så jag gick in istället och har tänkt göra mig lite mat. Ha det bra! Hejdå

Nothing at all

Hejsan! Skola idag. Vi hade musikdag och spelade lite olika låtar. Efter skolan for jag till Angelina och fotade henne och hennes ponnysar. Vi åt hos mig, Pizza, Nu har hon farit hem och jag har duchat! Så himla skönt. Men är redan lika svettig igen för det är så varmt! Helt sjukt alltså! Nä nu ska jag ta mig lite glass sen sova tror jag.
Godnatt

torsdag

Hejsan! Idag är det skola. Vi har musik dag på eftermiddan och då ska lärarna och elevensval sjunga. Sen ska nellie och li sjunga deras nya egna låt. Ska bli kul att höra! Dom gör alltid så bra låtar! Efter skolan ska jag hem och städa sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra men nått kul hittar jag säkert på!! Ha en bra dag! Hejdå

VARMT

Hejsan! Nu har jag varit och ridit i hoppspecialen. Fick rida mickey och det gick väll inte sådär jättebra. jag orkade inte rida någonting idag men jag gjorde det ändå men slutade efter ett tag då jag fick lite svårt att andas och ont i magen osv.. men det gick över så fort jag fick dricka lite och sätta mig ner. Nu har jag kommit mig hem och duchat och det var så skönt! tror aldrig det varit så skönt att ducha förrut. Nu sitter jag här och är jättetrött så sa lägga mig och sova nu. iaf försöka i värmen :)
Godnatt!

Sola bada ute och grilla, britney spears har rakat sin frilla

Hejsan! 10000000000000000000000000000 grader varmt ute idag = SOOOOMMMARRR!!:D:D
Vi ska inte klaga på värmen men varmt är det iaf! I våran skola brukar det vara ganske svalt och det var det överallt förutom i vårat klassrum men det löste sig efter en stund. Sista rasten for några och badade och vi (några andra) for och kollade på. det såg faktiskt tiktigt härligt ut om jag får erkänna men när jag badar i älven får jag massa röda pickar på kroppen så jag badar inte så ofta där, jag flyter mest med gummibåten. Vi var och tränade i kyrkan inför skolavslutningen och sen var dagen slut!
När jag kom hem hade jag tänkt sola men asså det går ju inte! Svettades serriöst ihjäl så jag gick in ganska fort. Sen hade busschaffisen inte på nån AC i bussen och alla typ dog av värmen men det var ganska skönt... eller?!?!
Imorse avr jag på BM ju och där tog dom prover på mig och jag har 72 i sänka och 2 är normalt så jag måste äta pencillin och dricka proviva till tydligen och det är inte gott kan jag gissa.. men det ska nog bli bra, det är därför jag har varit så trött den sista tiden så nu ska det bli ändringar på det!
Snart ska vi nog äta middag sen ska jag fara och rida på ridhuset. Blir nog bra med en fläktande moppetur dit så jag får svalka av mig litegrann. Sen ska jag väll hem och ducha sen sova.
Oops! Långt inlägg! hoppas ni orkade läsa hela =]'
hoppas på att få rida denna pärla idag!
Ha en bra kväll! Hejdå

Tisdag

Hejsan! Idag har det varit skola. Efter skolan for jag hem. Tog moppen till Angelina och hämtade min filmkamera. Sen vidare till ridhuset och hämta mitt objektiv som Lina lånade på tävlingen. När jag kom hem åt jag lite middag sen duchade jag och nu har jag tagit risken att köra moppe till pappa som bor mitt i kåge och där alla poliser är nu och jag har inte fått körkortstillståndet ännu men det borde komma vilken dag som helst! Just nu kollar vi på TV och äter chips.



Imorgon tar jag sovmorgon till halv 10. då far jag till stan med bussen och ska till barnmottagningen och kolla astman.. den är nog inte så bra nu eftersom jag har varit förkyld i ca 4 månader men det är nog för hästarna och pållen och timotej osv. Ni fattar. Sakerna som är ute nu för tiden på våren. När jag varit på BM ska jag till skolan och jag funderar om jag åker med mamma eller tar moppen så jag slipper fara till pappa och kan fara hem direkt efter skolan imorgon.




Hejdå

sommar!

Hejsan! Idag har jag varit på ridhuset en stund. Jag for hem efter ett tag för jag började känna mig sjuk och väl när jag kom hem svimmade jag nästan och var kritvit i ansiktet. allt snurrade. Men nu har jag fått i mig gröt och har nya krafter. Jag har tagit 2 alvedon och så har jag duchat. Nu känner jag mig pigg igen och hoppas att jag kan fara till skolan imorgon. Isåfall skulle nog mamma vara snäll och skjutsa mig eftersom jag har sovmorgon och bussen går typ 45 min tidigare så jag får sitta på skolan och vänta ett tag men då har jag ju mamma som ställer upp allt för ofta. Jag tror att vi har musik och SO på förmiddan och kör på eftermiddan så det blir nog en bra dag imorgon!
Hejdå!

tävling

Hejsan! Idag är jag på tävling på KDRF. Jag är hästskötare till angelina. Hon har tävlat bella en klass så nu är det bara tre klasser kvar. Jag uppdaterar mera senare:-) Hejdå

orkan?

Hejsan! Idag har jag varit med angelina hela dagen. När jag kom hit mockade vi och smörjde allt inför imorgon. Vi har varit till ridhuset 2 gånger idag, första gången red angelina bella och så fixade vi inför tävlingen lite så det är fint på KDRF. Vi har lastat in i bilen inför imorgon så det är bara hästarna att lasta imorgon.:-) nu har jag duchat och nuduchar angelina så jag kollar på tv men vi ska nog sova snart så vi orkar upp imorgon och är pigga! Godnatt

frisk igen!!

Hejsan! Igår köpte jag en ny telefon. Jag köpte en samsung galixy S som funkar prima för mig. Det är lite svårt med touch men jag gissar att det blir lättare när jag haft den ett tag. Jag köpte ridbyxor,sporrar,ridskor,ridvantar,ridsockar sen beställde jag ridstövlar så dom passar efter mina fötter och mina ben. Blir mog toppen! När vi skulle åka hem igår började jag känna mig yr och jättetrött så jag for hem och la mig och hade 40 graders feber så det blev ingen ridning hos angelina men då var det tur att amanda for dit och red med henne istället. Jag somnade kring 01.00 och vaknsde kring 8 imorse och nu hat jag ätit frukost. Idag är jag helt plötsligt helt frisk. Helknasigt men så kan det bli ibland. Ha en bra dag! Hejdå

Fredag

Hejsan! Idag ska jag och mamma fara till stan och köpa ridkläder och en ny mobil till mig. När jag kommer hem ska jag fara till Angelina och vi ska smörja hennes saker och fixa lite inför tävlingen. Sen ska kanske mamma färga mitt hår om vi hinner annars får vi göra det en annan dag.

Ha en bra dag!
Hejdå

Torsdag = Söndag

Hejsan! Idag har jag inte hunnit uppdatera någonting för jag har varit med Angelina och jag har fotat henne och hennes hästar. Först red hon Vanillin på Idakurs sen markarbetade hon på Bella hemma. Vi har staplat ved. Varit till finntjänn med grabbarnaoch nu sitter jag här och håller på att somna. Imorgn är en ny dag och jag ska köpa en ny telefon. Blir troligtvis en Iphone 3GS. Sen ska vi fara till royal och kolla på ridkläder. När jag kommer hem ska jag äta middag sen fara till Angelina och smörja alla hennes saker inför tävlingen sen ska vi skritta hästarna på långtur i det förhoppningsvis fina vädret.
Godnatt

Onsdag

Hejsan! Idag på skolan hade vi inget speciellt. Vi lanerade lite till skolavslutningskvällen och tror att det kommer bli super! Sen elevensval trände vi till musikdagen. Efter skolan åkte jag buss hem. Har ätit en god glass nu och snart kommer mamma hem så vi ska äta middag sen drar jag iväg till hoppspecialen och rider. När jag komemr hem ska jag ducha och sen vet jag inte men nån gång ska jag väll sova också. imorgon är vi lediga och på fredag också så min helg har redan börjat!

Ha en bra dag!
Hejdå

RSS 2.0