Två favoritbilder från idag

Tjenare! Nu har jag kommit hem från skellefteå horse race, jag var inte där så länge för det var så mke regn och kallt men jag fotade iaf sara och tarzan och Sofia, Jag har lite bilder som ni kan få se!

(bilderna vart lite suddiga men det var för jag
har beskurit dom och då blir dom lite suddigare)



Nu har jag kommit hem och Ska nog snart se någon film eller nått :)


Hejdå

Skellefteå horse race

Tjenare! klokcna än itne mkt och jag ska snart till travetbanann och kolla lite och fota lite när dom kör dressyr och precission! Blir nog roligt! Bara det inte regnar för jag har inget paraply om jag inte tar det stora... Hoppas att det går bra för alla KDRF'are! Och imorgon så ska jag också dit och då är det maraton tror jag! Jag tror jag ska fota/filma då också. Men nu ska jag gå och göra mig i ordning :)


Hejdå

No rubriks

Tjenare! Jag ska anrt en sväng till Nam och spela lite uno kanske. Sen ska jag hem och åka med mamma till kåge och handla sen vet jag inte riktigt. Ikväll så ska vi äta tacos till middag sen imorn ska jag till Skellefteå horserace och kolla på precissionen och dressyren sen på söndag blire maraton! :) Blir nog roligt! :)


HEjdå

I always have it in my heart

Tjenare! Idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt, sovit litegrann och sen nu ikväll har vi ätit bullens varm korv i nån gratäng sen GICK jag till Na en stund och spelade uno med Nam sen GICK jag hem klockan 8. Nu har grabbarna och emmy kommit hit och jag har varit duktig och gjort fika till dom och sen nu ska jag snart gå och ducha när dom ska til kåge en sväng sen ska jag göra nått, jag vet itne riktigt kanske se en film eller nått. Har fortfarande inte sett några filmer som jag inte vet vad dom heter. Men Nån gång måste jag kunna sova också.


En bild från erica träningen när en lite busig häst busade.



Hejdå

Ser man på! Min mamma bloggar!

Här har ni min mammas blogg om ni vill läsa den, fast den är troligtvis inte så intressant...


VB för det mesta

Tjenare! Jag har hunnit tjäna mig 200 kronor på att vara barnvakt och sen igår så var jag Och Therese på Vitbergsbadet sen har hon sovit här inatt och for hem klockan 11. Men , jaa det är nog allt jg har att berätta. Men jag ska se på TV nu.


R.I.P spegel...

Jaha. ännu ett försök

Tjenare! Nu försöker jag ta en bloggpaus igen och så får vi väll se när jag komemr tillbaka men kanske hör av mig nån gång i sänder. Ha det så bra tills dess.


Hejdå

Ska snart hem

Tjenare! Nu är jag hos na och vi har ätit god middag och spelat uno och haft trevligt. Nam har gott och lagt sig och vi vill inte störa henne så vi ska nog snart hem. Men jaa, jag har inte så mkt att berätta. Men imorn så hinner jag itne skriva nått alls för vi ska på till byn och vara där nästan hela dagen men kanske jag hinner men  vi får se då. Men nu ska vi fara hem så vi hörs sen. ¨

Hejdå/olivia löfbom arvidsson

Fredag = Souki

Tjenare! Hann inte uppdatera i morse för när jag kev upp halv 12 for jag och mamma direkt till stan och handlade inför imorn och ikväll. Vi ska nämligen till grannen och äta gomaten och ha trevligt klockan 5 med alla thailändare. Sen imorn är det byadagen i kusmark. På dagen är det tävlingar mellan östra , västra, södra och norra kusmark balnd com vuxna, Bland annat brukar det vara med dragkampen och då har vi ju 2 styrke/tungd lyfftare som nästan bor granne med oss så vi vinner nog dragkampn hoppas jag! Om ni kollar här så hittar ni en av dom som är med i östra byn laget (alltså ''vårat'' lag)!. Sen är det en massa andra rävlingar också förståss. På kvällen åker alla i byn dit och grillar sin mat på stora grillar sen äter man tillsammans och sen är det ett band där som spelar och man har roligt och alla vuxna är fulla osv, supersoligt tycker jag att det är! Så dä äre en rolig helg nu! Men nu måst jag gå och ducha, ska ju fara på en timme!

Hejdå

Torsdag = Vitbergsbadet med Therese

Tjenare! Idag har jag varit på VB med Therese. Vi körde moppe dit (hon körde och jag åkte), sen var det nästan bara vi där och det var varmt och sol så det var värsta lyxet! Så roligt med alla vågorna. Men sen efter ett tag kom några familjer från norge såklart. Vi badade till klockan var 1 sen gick vi och duchade osv sen for vi till stan och där åt vi sen gick vi lite på stan och therese köpte lite saker där sen for vi en stund till trästocke och träffade roliga  personer... not, inte sociala alls. Sen drog vi hemmåt! Nu har jag kommit hem och jag har sett min stora kärlek klart och nu ska jag gå och ducha sen blir att se mera film tror jag!



en bild på filip sen vi var och badade i övik!


Hejdå

Sovdags!

Tjenare! Det blir inte av att Therese sover här men då får jag sova mkt sen imorn kommer hon hit klockan 10 med moppen och då far vi tiill VB och badar all day long!! Så om ni far di tå kanske vi ses där. Nu har jag sett klart 100 gilrs också! Sjukt bra film! Rekomenderas verkligen! Aja, nu har jag itne mera vettigt att berätta så vi hörs imorn ! Kanske hinner skriva innan jag far och jag orkar/hinner.




hejdå

Min stora kärlek

Tjenare! Håller nu på att se min stora kärlek. HAHA den är så rolig och han blir så ägd i slutet har jag hört. Men snart tror jag Therese kommer hit om hon skulle sova här sen har jag duchat och städat bort lite och nu ska jag fortsätta kolla på filmen så vi hörs sen.



nu är mina kakor slut snart...




Hejdå

Blev staan med Therese

Tjenare! For till Na och MAgnus ett tag och åt också lunch där. Sen vart det stan med Therese och jag åt middag på dallas också! Skriver bara kort men kan ju lägga in bilder på det jag köpte!

Kofta Cubus 124.50:-


kofta Cubus 149.50:-


Klänning Bikbok 39.50:-


Bh H&M 79.90:-



Solglasögon Cubus 39.50:-
Nagellack Cubus 2 för 39:-
Halsband Ur & Penn 30:-


Dert var allt... jag är typ shopping beroende... jag köper jämt nått när jag är på stan... 



Hejdå/olivia löfbom arvidsson 

Onsdag = Ingenaning

Tjenare! Idag har jag ingen aning om vad som händer, jag är hemma själv och tror jag ska ringa nån kompis eller nått. Vi får väll se. Såg just nyss halva high school musical orginal movie men ska se den andra halvan sen. Sen har jag laddat hem 2 andra filmer också som heter min stora kärlek och date movie , så jag har nått att göra resten av dagen och inte ikväll. Jaa, sen vet jag itne riktigt vad som händer men jag hör väll av mig och det blir nått. Så vi hörs.









Hejdå / olivia löfbom arvidsson

Snart sovdags

Tjenare! Nu har filip kommit hit till mamma så jag fick inte ha datorn i hans rum mera så nu måste jag sitta vid den här bärbara som är segare än allt på jorden. Men jag ska ändå sova snart för jag är ganska trött. Jag försökte ladda hem filmen men det fanns ingen hel film så jag laddade hem några andra filmer så jag får väl se dom någon annan dag när filip är i kåge. Men inte imorgon för då ska jag och Therese fara till VB och bada om det inte är för kallt. Och så måste det ju gå för båda också. Men nu ska jag gå och sova så vi får höras imorn.




Godnatt / olivia löfbom arvidsson

Barnet är hemma

Tjenare! Nu har Jag och Nam hunnit fara till dom och alla har kommit hem till dom och sen har vi ätit middag, det vart nudlar som na hade gjort/kokat sen spelade vi uno en liten stund sen for jag hem efter ett tag ochhar just kommit hem. Och när jag kommer hem ser jag att Sex and the city har laddat klart så jag ska se den snart. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra men just nu kollar jag på paradise hotel iallafall så vi får se om jag hinner med nått mer efter filmen för jag ska ju sova ockaå. Men nu har jag inget mera att berätta.





Hejdå

Sex and the city 2

Tjenare! Jag fick hjälp av amanda att hitta filmen! Tackar! Så nu håller jag på att ladda hem både Sex and the city 2 och den första High school musical filmen. Blir nog en filmkväll ikväll om jag orkar. Snart kommer nog Magnus, Na, Noi, Zack och Aa hem så då ska jag följa Med Nam till dom och sen far jag hem och har varit barnvakt klart. Det kanske blir någon mer gång men då ska hon nog inte sova här hoppas jag.



I'm walking on sunshie



Hejdå / olivia löfbom arvidsson



Sex and the city

Tjenare! Nu har jag sett första sex and the city filmen. Jag försöker ladda hem den andra men jag känner bara till en ladda hem sida och där finns den inte. Det är på thepiratebay, filmen finns men det är bara på spanska eller franska eller dyligt och det är inte så lätt att förstå vad dom däger för det finns ingen text till så omni vet nån ladda hem sida så kan ni ju skriva det i en kommentar, det skule vara jättesnällt. Jag har också hunnit med att äta en korv till lunch middag för vi hinner inte äta någon middag så vi får fika ikväll men det blir nog bra. Jag har ätit chips också när jag såg på filmen så jag är propp mätt. Men nu svamlar jag bara om asslt jag gör. Jag ska inte skriva så mycket till. Men om ni har något bra filmtips så kan ni gärna skriva en kommentar om ni kommer på någon. Det var allt jag hade för stunden.


Det är ungefär sånt här väder ute idag , dock är inte bilden tagen idag


Den här katten vill jag ha


Hejdå / olivia löfbom arvidsson

Tisdag = ''Barnvakt'' för sista dagen!

Tjenare! Idag äre sista dagen jag och mamma sköter Nam. Så kl 7 eller 8 far hon hem och då äre bara jag och mamma igen. Då kan jag göra vad jag vill som jag inte har kunnat dom 4 sista dagarna då nam har varit här men det har varit skönt att bara vara hemma också. Men iallafalla så idag var det tänkt att vi skulle till VB men eftersom jag sovde tills typ nyss så lörns det inte för mamma vill inte fara mitt på dagen. Sen har det börjat blåsa också och då blir det kallt när man badar om skallen. Jaa, nu har jag väll inte så mycket mera på hjärtat  men jag skriver väll när jag kommer på nått att skriva om. Ni kan få en bild på mig idag.





Hejdå

Nu längtar sängen efter mig tror jag?

Tjenare! Har just sett starstruck & 14 suger & 18 years old virgin. Jag har sett dom två sista förr så men alla är ändå lika bra! Sen har jag ätit klibbris och torkar kött sen nu har jag inte nå mer att säga för nu ska jag gå och sova för jag är astrött efter allt badande :)



en arkivvis på mina bröder från övik!!¨




Hejdå

RSS 2.0