BLOGGPAUS

Ni lär väll märka när jag kommer tillbaka! om jag ens gör de förståss..

Godnatt

Att jag aldrig kan sova.. men nu säger jag iaf godnatt!
/olivia

I don't care if the hole club is in

Hej! Nu har jag ätit middag och varit hos Erica och ridit Ville. Vi åt chili con carne till middag! Supergott! Och jag red i 40 min en liten sväng och han var så snäll! Han må vara den gosigaste häst jag känner! :) Nu börjar snart halv 8 hos mig sen står det robinson på schemat! =)

Världens finaste :')
/olivia

Skolan då

Hej! Skola idag då. och när jag kommer till skolan får jag veta att vi har skolfoto och jag är alldeles nyvaken och världens fulaste som man är på skolan. ni vet inget fixad och risig i håret osv. men jag var med endå.. Jag såg skit ut. Sen när vi tog porträtt blev ju inte heller någon höjdare för den delen.. Men men.. På lunchen for jag till pappa och t lunch.Eller for på Ica först och köpte nudlar och hallonsoda :') Slutade skolan 10 över tre och nu har jag tagit mig till pappa och vi ska snart äta middag sen tar jag 16.30 bussen till kus och rider hos Erica. Ska skritta ut på Ville :) Sen kommer pappa och hämtar mig så far vi hem och kollar på halv åtta hos mig och ROBINSON!! som börjar ikväll!
/olivia

HOLKEN

Hej! For till holken och bara var där ett tag, ganska mysigt att bara sitta och prata osv. Körde moppe hem och nu har jag kommit mig hem och ska gå och ducha sen sova. Imorgon är det skola igen = dålig uppdatering.
/olivia

Holken ikv

Hejsan! Idag har jag bakat knäckflarn, Efter det for jag på nått som kalades US-möte men det var nästan ingen där så det blev inget möte.. men kollade en stund på premieringen sen for jag till kus. Åt middag och packade liite saker. Nu är min moppe fixad så jag körde den till kåge med alla saker fast erik och kenny tog typ allt men jag tog en liten väska. Så nu är jag hos pappa och ska försöka vara här hela veckan och det blir nog kuligt:)! Snart ska jag till holken och vara där ikväll om det är någon kulig person där vill säga. =)

/olivia

This is the time for captain jack sparrow

Hejsan! Vaknade klockan 9 klev upp halv 10. Har varit på ICA och köpt frallor till frukost och har hunnit fika dom. Idag ska jag på US-möte på ridhuset halv 2 sen ska vi fixa min moppe så jag förhoppningsvis kan köra den till kusmark idag! Sen äre chill som står på schemat för min del hoppas jag!
/olivia

I don't care if the hole club is in

Hejsan! Ikväll åt vi plankstek och det var supergott som vanligt! Min pappa är gryym på att laga mat! Sen har jag och pappa kollat på TV hela kvällen och bland annat sett fångarna på fortet! Jag har duchat och nu sitter jag är och är proppmätt efter allt godis jag tryckt i mig.. Imorgon är en ny dag och nya tag! Vi ska fixa min moppe så jag kan köra den igen och sen ska jag på usmöte, eller jag vet inte om det är imorgon men ska kolla det nu! Vi hörs imorgon!
/olivia

Dålig uppdatering..

Hejsan! Tyvärr så blir det lite dålig uppdatering nu och 1 år frammåt eftersom jag går skola och när jag kommer hem från skolan hinne rjag göra läxorna, äta, ducha och sova. Jag hinner inte så mycket mera och jag orkar tyvärr inte starta datorn bara för att göra ett blogginlägg. Men jag ska försöka göra så gott jag kan men ni får stå ut med lite bloggande. Jag kommer göra ett inlägg per dag iallafall!
Min dag då: Jag vaknade klockan 10 och klev upp för att äta frukost. När jag ätit bytte jag om till ridkläder och for till Erica och mockade sen red jag ville. Vi skrittade i 30 minuter på lite lägdor. Han var lite tittig men det gick bra! Han är en så snäll och go häst så man känner verkligen lugnet när man rider han. han skulle nog aldrig hitta på några dunheter om jag får gissa! När jag ridit släppte jag ut han i hagen och tog lite kort på han med mobilen men det är lite svårt att få dom till datorn för min kabel funkar inte, jag har gjort nått med de men får lägga ut den på BDB/DV så får ni kolla där ist! Jag heter oliviala på BDB/DV om ni vill kolla ;)! Jag for hem och duchade sen tog jag eriks moppe till kåge till pappa och nu har jag just kommit hit och äter godis och dricker cola. Vi ska äta plankstek till middag sen sover jag här inatt!
Vi hörs!
/olivia

Fredag

Hejsan! Idag var det skola som vanligt nu igen. På gympan badade vi på kågebadet sen gick min moppe sönder.. Vi har inte fixat det än men kanske imorgon om erik har tid! Tur man har bröder ibland! Efter skolan for jag hem och ducha och sov från typ 3 till 6.. så jag sov 3 timmar och det var hur skönt som helst! Ikväll har jag varit en sväng till pappa sen på holken och det var myisgt att vara där med trevliga människor! Nu har jag iaf kommit mig hem(lånade eriks moppe) och ska snart gå och sova för är trött aven om jag har sovit 3 timmar mitt på dan.. men behövdes nog efter att ha kämpat hela veckan och klivit upp 7 varje morgon..

/olivia

Tonight, yea baby, tonight

Hejsan! Idag var det skolan på förmiddagen. Efter skolan tog jag bussen hem och bytte om och gick till erica för att rida. Jag fick rida ville först och vi skrittade ut och hon red maggan. Han var lite seg men det är för han är behandad eller nått i framknäna så han ska skrittas i 1 vecka eller nått så då fick jag göra de! Det var superkul att rida nån annan häst! Han var så mkju och härlig att rida! Sen frågade Erica om jag ville prova rida Lisel så jag gjorde de en liten stund. Fick också prova hoppa ett litet hinder i trav och det var värsta drömmen att rida henne! Nog för tt hon är stark och så men jag skulle abbsolut inte säga nej till en sån häst! När jag ridir klart gick jag hem och åt middag och duchade sen tog jag moppen till holken men det var sjukt tråkigt där som vanligt.. lite sociala människor men annars var allt som vanligt. och nu har jag kommit hm eoch ska nog lägga mig i sängen och sova nu.
Ska ju till skolan imorgon och på lördag ska jag rida Ville igen! blir nog superkul!=)
haha kvällens outfit som jag ÄLSKAR!! har på mig den typ hela tiden;)
/olivia

HOPPSPECIALEN

Hejsan! Hoppspecialen gick super idag! Allt kändes superbra och jag orkade rida ihop mickey hela tiden! Han ville inte riktigt fatta höger galopp men i slutet blev det bra! Det var intervallträning idag och mickey var pigg och på som vanligt när han börjat galoppera  igång! Men han var lite seg i början när vi travade igång dom. I slutet fick vi hoppa 2 språng också på en oxer och ett räcke! Superhärlig känsla jag ahde då! Synd bara att jag hade fel galopp efter hindrerna.. men jag gör nått fel men jag tror jag gör rätt men ska träna på de och vika in tårna!
Nu ska jag kika lite på TV'n, ducha och sen sova! skolan imorn you now...
/olivia

hoppspecialen ikv då!

Hejsan! Idag var det skola som vanligt. Vi hade ingen tyska så for till pappa en stund och åt även lunch där. Efter skolan for jag och fixade praoplats och ska vara på ICA vecka 44 och 45  ;) det blir nog superbra hopppas jag! :)
När jag körde moppen hem så dör den bara och jag tar mig ingenstans. Stog och kickade och försökte med allt möjligt i minst en halvtimme!.. asså serriöt! det har hänt så flera gånger och det var då kvar soppa men får väll tanka så kanske det blir bättre! Så jag tog bussen cirka en kilometer.. haha lata jag men var helt slut efter att ha kickat så mkt.. Så nu står moppen mitt i ängarna en bit bort.. får hämta den när jag ska till ridhuset och ta med mig bensin.. hoppas det inte är nått allvargit problem för jag vill köra moppe så länge inte snön kommer!



Ikväll är det hoppspecialen och jag ska förmodligen rida mickey!




/olivia

We are not living in amerika

Hejsan! Just nu kollar jag på Tv och bara chillar. Min dag har bestått av skola till mesta dels, till hela klockan 2! Efter skolan åkte jag buss hem och ikväll har jag ätit godis(A), vari en sväng till Erica, städat, spelat gitarr, duchat och kollat på TV. Och sklart har jag suttit här =)!
Men nu är det god tid för att sova så vi får höras imorgon!
dagens outfit
/olivia

Tisdag

Hejsan! Idag avr det också skola. Gick faktiskt helt okej. köttbullar till lunch. Nu är jag heme och ska ta mig nå mat sen får vi se vad jag ska göra!



/olivia

FEST HOS MANGE

Hejsan! Ikväl har jag varit ute på en prommenad, varit ute och åkt bil med mamma och filip och kollat eter älg, duchat, fikat, kollat på TV ocg suttit här. Har hunnit börja kolla på en film också som jag tror jag ska se klart innan jag går och sover! men ni får ha det så bra så hörs vi imorgon! =)
dagens outfit
kvällens outfit
/olivia

Skolan

Hejsan! Idag började ju som sagt skolan om och jag tycker att det gick helt okej faktiskt. På lunchen for jag till pappa och åt sen slutade vi klockan 1 och då körde jag hem. Nu tvättar jag kläder och ska snart ta mig nått i magen Tror det blir nudlar idag! haha standard såklart! =) Sen ska jag hänga tvätten och städa lite sen kolla på TV, ducha och sova!





/olivia

Skola idag då

Hejsan! Idag börjar skolan om.. Jag tror jag far dit och lägger mig på bordet och sover.. Jag är sjukt trött och kommer nog bara blir tröttare ju längre tid jag måste vara vaken. Men det ska bli skönt att inte bara lata sig på dagarna utan faktiskt göra nått vettigt, synd då att jag inte kan kalla skolan vettig men det skanog gå bra det med! Vi får höras efter skolan för nu drar jag med moppen!
/olivia

Made of honour

Hej! nu är klockan snart halv 10 och jag funderar faktiskt på att börja dra mig mot sängen. Ska bli skönt att gå och sova lite tidigare då jag klev upp halv 10 idag. Ikväll har jag ätit nudlar och druckit tropiska frukter! Jag har spelat en hel del gitarr och kollat på film. Jag har börjat se en sjukt bra film till ! Just nu kollar jag bara på bra filmer! Och man blir så glad då! Men vi får höras imorgon!
ojdå.. GRIS!!..
/olivia

California king bed

Hejsan! Guud så fort tiden går.. i början av sommarlovet tyckte man att det aldrig skulle ta slut och nu står vi här.. Sista dagen på sommarlovet är snart slut och imorgon börjar skolan om och allt komemr att vara som vanligt igen..
Vakna - fara till skolan - komma hem - göra läxor, plugga till prov - äta - sova.. Nu kommer mitt liv se ut så cirka 10-11 månader frammåt..
Men nu ska jag sluta tjata om denna skola.. Det ska nog gå bra och jag som lovat mig själv att jag verkligen ska ta tag i skolan i nian.. men så lär det nog inte bli.. det lär nog ligga en massa sömn på bordet när jag går ut inan nästa år.. Aja, jag ska försöka så gott jag kan.
Idag har jag varit med Therese som ni redan vet och vi har inte gjort så mkt. Therese har ridit och jag har filmat och fotat henne och Wille sen for jag hemmåt men stannade till hos Angelina och fotade henne och Vannis när dom red på hennes ridbana. Nu har jag kommit mig hem och duchat och smörjt hela kroppen och ska nu gå ner för att äta seen middag men ska nog få i mig nått gott! Är ju superhungrig! Sen ska jag kolla på TV sen sova!
Kvällens klädsel: Tröja - Cubus , Linne - gina tricot, Byxor - Cubus, Sockar - newbody |
Och så nån supergod mat vi åt för nån dag sen!!
Hejdå
/olivia

everything i do,i do it for you

Hejsan! Just nu sitter jag hos therese och bloggar från min mobil. När jag kom hit hade hon redan börjat rida så jag tog kameran från ann-brit och satte på mitt objektiv sen började jag fota. Fick några fina bilder men blir ju inte bästa kvallan då det börjar vara ganska mörkt ute på kvällarna nu såhär i slutet av sommaren. Men vi ska nog ta oss genom en iskall och mörk vinter ändå! Just nu sitter vi och kollar på tv och äter popcorn och dricker läsk. Mysigt! Snart ska jag nog börja dra mig hemmåt och sova så jag inte sover bort hela sista dagen av sommarlovet.. (blir tyvärr ingen bild eftersom jag inte kan lägga in nån från mobilen) /olivia

shoppaholic

Hejsan! Nu har jag kommit tillbaka från stan där jag fick med mig massa fina fynd hem! shoppade verkligen loss på cubus där det bara var billiga saker! Till exempel 2 tröjor som hade kostat 300 tillsammans men nu kostade dom bara 49 tillsammans! det kallar jag FYND!!¨
Nu har jag packat upp alla saker och vi ska snart äta suuring til middag! hur gott som helst! Det är serriöst det bästa som finns i matväg enligt mig iaf=)!
Här kommer kläderna!
Cubus 2 långärmade för 49:- (det var dom som hade kostat 300 tsm)



bik bok 49:-
Cubus 49:-
Tröja gina tricot 199:-
Trosor kapphal 99:-
mjukisbyxor cubus 49:-
tröja cubus 49:-
/olivia

Schtaan

Hejsan! Idag ska jag till stan. Ska kolla om lite kläder för har typ inga byxor.. men annars ska jag nog bara kolla. Kanske några nya höstskor. Jag orkar inte bara sitta hemma och det borde vara mkt rea nu eftersom det är ''sutspurten'' innan skolan börjar om!
/olivia

Fredag

Hejsan! Idag har jag varit med Angelina och filmat henne och Bella när dom hoppade läskiga hinder. Sen har jag och mamma haft en rolig kväll med sjukt god mat sen en moppetur till kåge och skulle överraska pappa erik och filip med att komma men när vi kom dit var det ingen hemma så vi fick vänta på dom ett tag men dom kom hem tillslut. Vi såg en superbra men läskig film tyckte jag och nu har jag och mamma tagit moppen hem igen och hon kollar på TV och jag ska se kart filmen monster till svärmor. Och jag kan bara säga en sak om den filmen och det är att jag har ändrat min favvofilm till denna, helt sjukt så bra den är! alla borde se den om ni gillar romantiska komedier!
denhär bilden är från music and lyrics, en annan film jag har kollat på idag som också var sjukt bra!!! =)

/olivia

Romantiska komedier

Sex and the city
Sex and the city 2
monster till svärmor
Music and lyrics
Made of honor
How to lose friends & alienate people

Håller på att ladda hem domhär filmerna just nu. Jag kollar oftast bara på romantiska komedier som ni kanske märker.  Menjag tycker att dom är bäst och flännar alltid när jag ser dom. Tycker sånna filmer är så mysiga på nått sätt :']
Nä nu har en av filmerna laddat klart så ska se den nu! Det är mucis and lyrics !
/olivia

Now you are i the world

Hejsan! Nu har jag kommit hem efter att ha filmat Angelina och Bella när dom har hoppat lite läskiga hinder. Jag la in filmerna i hennes dator sen for jag hem för hon skulle ut och rida Vannis direkt och jag orkade inte cykla med ;) nu har jag ätit en kaka och dricker hallonsoda! Nu ska jag kolla på filma hörs sen!
/olivia

Godmorgon!

Hejsan! Idag ska jag vara med Angelina. Jag ska fara  dit nu men tänkte bara skriva här först. Jag ska filma henne och Bella när dom hoppar och sen ska vi nog sitta vid datorn eller göra nått annat kul. Men vi får höras senare!

/olivia

Klar

Gokväll! Nu har jag just sett klart filmen och det må vara den bästa filmen jag någonsin har sett! Ibland önskar jag att det fanns fler av den sorten! Nu ska jag snart gå och ducha sen fika någonting och fixa lite sen kanske sova om jag blir trött nån gång vill säga =)
några a mina outfits ;)
/olivia

världens bästa film

EASY A

Easy A


Hejsan! Just nu håller jag på att kolla på film! Jag ser Easy A och den verkar sjukt bra!
Så jag måste nog fortsätta se den nu! hörs sen!

Sommarkaka

Hejsan! Idah har jag varit med Angelina. Vi har suttit vid datorn ett tag sen bakade vi pitekaka som blev misslyckad och kladdkakemuffins som blev hur goda som helst! När vi bakat kalrt skulle dom äta middag så jag for till Na och Nam en liiten stund sen for jag också hem och åt middag åt jag och mamma vårrullar som vi fick av na och ris till! Det var supergott! När vi ätit klart tog vi bilen till kåge och handlade massa mat så vi har resten av månaden! Det faller typ ut saker ur kylen när man öppnar den så det är smockat och jag menar det! När vi kom hem stoppade vi in alla saker överallt som vi hade handlat och så bakade jag en sommarkaka! Jag ska nu gå ch skäran upp den och stoppa den i frysen så den inte blir gammal och torr!

/olivia

Angelina

Hej! Jag åt frukost och tog på mig lite kläder och nu sitter jag hos Angelina med datorn i knäet och chillar. Vi ska nog inte göra så mycket idag men det är ju alltid kul att bara sitta och prata osv. Får se om vi hittar på nått i regnet men risken är väldigt liten.

DAGENS

Dagens humör : glad som vanligt!=)
Dagens saknad : fint väder..
Dagens musik : eric saade, mohombi, selena gomez osv
Dagens dryck : Apelsin läsk
Dagens klädsel : Mjukisbrallor, linne, flecetröja
Dagens bok: ingen faktiskt
Dagens kommentar : Ingen har faksitkt pratat med mig idag eftersom jag är helt ensam hemma ;) skönt!!
Dagens roliga : vädret helt klart! eller?...
Dagens minus : att det regnar..
Dagens frisyr : nkofs mitt på skallen :)
Dagens göra : Baka, kanske vara med nån
Dagens person : myself!
Dagens låt: Rihanna - California king bed

Två låtar jag lyssnar enormt mycket på!


In the club

Godmorgon! Idag tog jag faktiskt en välförkänt sovmorgon. Jag var helt slut efter gårdadens hoppspecial och jag somnade inte förrän halv 3 så jag kännde att en sovmorgon till innan skolan börjar behövde jag. Så nu är jag pigg och glad igen! Idag regnar det ute och är alldeled grått ute men jag ska inte hindras och bli tråkig för det! Nä för jag ska fara och handla lite i kåge med min moppe sen baka gooda kakor tänkte jag! =)
Mera uppdatering kommer under dagen!
/olivia

Vill ha!!

just nu känner jag att jag skulle behöva utöka min garderob med lite nya frächa kläder!



BILDER - HOPPSPECIALEN


Hoppspecialen

Hejsan! Nu har jag kommit mig hem från att ha varit och hjälpt Na med hennes nya Ipad hon fick igår då hon fyllde 39 år!
HOPPSPEIALEN: Jag fick rida mickey som vanligt och idag var det extra jobbigt för både mig och mickey. Han var svettig efteråt och jag lika så! Under själv ridpasset så gick han ganska bra. Var lite seg men lyssnade ändå bra. Jag glömde sporrarna hemma det var kanske därför han var lite seg för jag har nästan alltid sporrar på han när vi hoppar. Efter att jag ridit filmade jag när Therese red Wille i hoppspec efter min grupp! Det blev inte så mkt filmande men lite iaf. Sen körde jag moppe hemmåt och så for jag till Na och har fixat ite där och nu har jag suttit och försökt gjort en ridning av våran övning vi gjorde på hoppspec men jag är värdelös på paint och jag har inte ps så dethär får duga! Här kommer min vackra ritning!


BAKA

Hejsan! Idag har jag och Therese bakat jörnkaka, chokladbollar, falsk tosca kaka, mockarutor och nu har vi bakat klart allt! Állt såg ut at bli supergott men eftersom det är så mycket ägg i allt förutom chokladbollarna så smakade jag inte så mkt av allt men det lilla jag smakade var supergott! Igår bakade vi dessutom kladdkakemuffins och i förrgår bakade vi sommarkaka och allt har blivit hur bra som helst!

Vi har varit ute i stallet och packat ala saker som Therese och wille ska ha på sig på hoppspec. Efter min lektion ska jag filma dom så hon kommer nog lägga upp film på hennes och hannas blogg senare! klicka HÄR för att komma till deras blogg!

Vi ska nog sart äta middag sen halv 6 far vi till ridhuset, vi får se om jag kör moppe eller åker med Therese dit. Sen ska jag hem och bara chilla hela kvällen!



/olivia

hos therese

Hejsan! Imorse klev jag upp klockan 9. Åt ingen frukost. packade mina ridkläder och filmkameran och begav mig mot therese. Väl här har jag fått frukost och nu kollar vi på tv. Snart ska vi baka jörnskaka,snoddas och falsk tosca. Sen ska vi nog äta lunch och chilla. Klockan sex ska jag till ridhuset och rida i hoppspecialen för första gången på läänge på ridskolan. Sen ska jag hem och sitta vid datorn sen kolla på tv och ducha sen sova. /olivia

olivia hissar och dissar

HISS
laptop-plattta till datorn! Superpraktiskt och gör att man kan
ha den i knäet utan att få strålning eller bli uppbränd. Jag har
en sån som finns på bilden. Visst man kan få lite ont på benen
eftersom man sätter ner en ''böjd kant'' och dator väger ju lite.
Men funkar exemplarisk för mig iallfall! Den kostar bara 20 kronor
eller nåt sånt! Superbilggig och värd varenda krona vill jag lova!
.
.
.
.
.
DISS
Något jag verkligen vill dissa är seegt internet. Jag kan bli galen om det går för segt.. jag blirofta så less att jag håller in av/på knappen och stänger datorn och går därifrån! Jag blir helt galen i huvudet. Så jag sitter antingen nära våran router annars får det vara.
.
.
Min bror är väldigt bra på att bli arg om man sitter för många vid datorn ocbh vid internet eftersom det blir segare om man sitter flera vid samma nätverk, det har ni säkert provat själva också. Men nu funkar mitt internet superbra så jag har inge bekymmer med det!

Kladdkakemuffin med koolakräm

Hejsan! Idag har jag varit med Therese hela dagen. Vi har städat ur husvagnen som vi sov i, ätit frukost, ätit lunch, bakat kladdkakemuffins med kolakräm på, kollat på TV, kört Wille, ätit middag, fotat och bara varit, pratat osv :)
Nu har jag tagit mig hem och ska snart gå och ducha sen ska jag gå och sova för imorgon väntar en nu dag och jag ska fara till Therese klokan 10 och vi ska baka mycket imrogon! På kvällen börjar ju hoppspecialen så jag ska fara dit från Therese och rida sen filma Therese och Wille som rider i gruppern efter mig. Sen ska jag hem och ducha och kolla lite på TV och kasnke hinna sitta här sen ska jag väll sova antar jag.
/olivia

gårdagens outfit

fotade min outfit igår men glömmde helt av att lägga ut den på bloggen. Så här kommer den!
| T-shirt - Gina tricot | Linne - Gina tricot | Byxor - Team sportia | Sockar - Newbody |

dagen

Hejsan! Idag är jag med Therese. Jag har sovit hos henne inatt och vi sov i hennes farmor och farfars husvagn. Vi kollade på film igår kväll men jag somnade typ efter 5 min.. men vaknade när hon stängde av filmen. Imorse vaknade vi klockan 9 och gick in och åt frukost. Nu har vi städat ur husvagnen och sitter inne och sitter och kollar på TV. Vi ska nog baka någonting idag. Kanske faslk tosca.

dagen

Hejsan! Idag är jag med Therese. Jag har sovit hos henne inatt och vi sov i hennes farmor och farfars husvagn. Vi kollade på film igår kväll men jag somnade typ efter 5 min.. men vaknade när hon stängde av filmen. Imorse vaknade vi klockan 9 och gick in och åt frukost. Nu har vi städat ur husvagnen och sitter inne och sitter och kollar på TV. Vi ska nog baka någonting idag. Kanske faslk tosca.

Dagen

Hejsansvejsan! Idag har jag varit med Therese hela dagen nästan. I morse vaknade vi hemma hos mig och for till tandläkaren. Jag hade en liiiiittteeeenn början till ett hål som dom skulle kolla på nån annan dag när skolan har börjat om. Men annars var det bra sa hon! Efter vi varit där for vi på ICA och köpte mjölk och läsk sen for vi till Therese och fotade lite saker hon ska sälja och hennes utrustning. men innan det bakade vi en sommarkaka. När vi gjort det for jag hem och åt middag och fick pengar av Na! Klockan 8 for jag tillbaka till Therese och nu är vi i hennes farmor och farfars husvagn och ska sova här inatt. Imorgon får vi se vad vi ska göra =)
blogg.se lagga så gå int lägga in bild...
Godnatt!
/olivia

Tandläkaren..

Hejsan! Idag ska jag till Tandläkaren och dom ska kolla på mina tänder. Bara sånhär sak man gör varje år. Sen ska jag til Therese och vi ska baka sommarkaka. Sen ska jag nog hem för therese ska rida ut i skogen och jag orkar inte springa med precis. Sen har jag ingen aning om vad jag ska göra idag. Vi får se vad tiden räcker till :D

/olivia

loppisen

Hej! Vi for till loppisen men vi blev inte där sålänge eftersom jag inte har någon häst och har redan allt jag behöver. Sen hade jag inte så mkt pengar hemma heller men vi kollade iaf en liten stund. Det är jättemkt bilar där så det är ju roligt! men nu sitter jag här hemma och väntar på att Therese ska komma hit och vara med mig och nam en stund sen när nam far hem ska nog jag och Therese hitta på nått kuligt :)

/olivia

Jag idag!

T-shirt - gina tricot | jeansshorts - fått av Angelina | leggings - H&M | sockar - BikBok |

Loppis

Hejsan! Idag är jag barnvakt igen. Nam kom hit 10 och då spelade vi skippo och åt lite kakor som mamma hämtade till oss. Sen när dom var slut och jag vann så gick vi in och nu sitter vi vid varsin dator. jag har duchat och vi ska gå över till erica på loppis och kolla om vi hittar så fina hästsaker. Jag tror inte jag ska köpa nått men men kan ju alltid kolla lite! Sen ska vi nog gå hem och äta någon middag sen ska nam hem och då ska jag nog vara med Therese för hon ska komma och följa oss till loppisen!

/olivia

Hemmistjärn

Hejsan! Nu har jag varit i hemmis med Therese och på deras byafest. Det var SJUKT roligt där! Alla människor är så roliga och pratar alltid om nått intressant som man VILL lyssna på. I vanliga fall så lyssnar man ju inte när nån vuxen pratar om... eller iaf inte jag. Men dom skrämde upp mig så då for jag hem med min seeega moppe och var skiträdd hela vägen hem.. har inte bra lyse på moppen heller men ska fixa de också ;)
denna skylt är nära att tippa så kanske borde gå dit och stadga upp den med mina STORA STARKS muskler..
Godnatt!
/olivia

Dagen + Kvällen

Hej! Inte så bra uppdate idag men här kommer ett inlägg!
Jag har ju som sagt varit barnvakt idag åt Nam. När Na kom hem for vi och handlade. Jag fick både glass och godis av henne! hon är så himla snäll :') När vi hade handlat klart for vi hem till dom och jag och Nam spelade lite kort sen åkte jag hem när jag vann.. HAHA.
Nu ikväll har jag och mamma ätit gooood middag! Vi skulle egentligen bara äta nått lätt men det blev superdupergott tillslut! Sen har jag suttit vid datorn och laddat hem två filmer och nu ska jag fara till therese och vara med henne ikväll! Jag uppdaterar nog när jag kommer hem eller tar med mig datorn och då blir det uppdate därifrån såklart!
nån som kan ge mig lite sånnahär kanske? :')
/olivia

outfit

T-shirt - gina tricot | Linne - Cubus | Leggings - Cubus | sockar - BikBok |

barnvakt

Hejsan! Idag ska jag vara barnvakt till Nam. från 10-16.10. Det blir nog bra. Får ju pengar så det är värt de!
Ni får ha en bra dag!
/olivia

so many things that I wanna do, so manny things that I wanna say to you..

Hej igen! Jag började kolla på en film och den var s sjukt bra så jag såg en bra bit på den! Men nu börjar jag bli supertrött så ska ta mig till duschen sen gå och sova!
Helt sinnessjukt bra dom är!!
Godnatt

hemma

Hej! Nu har jag kommit hem. Vi var där i 2 timmar och Adelina red pedro och Amanda red pikkan. Jag fotade och yvonne filmade. Det blev hyffsade kort, alla blir ju som likadana men jag försöker att ta lite olika i steget och vinklarna osv. Aa, jag vet inte riktigt. Nu är jag iallafall hemma och ska snart gå och ducha sen kolla på TV och sova när jag blir trött! Vi får höras imorgon!

Godnatt
/olivia

Bilder - Vårat hus

Tänkte visa er lite hur jag bor!
Utsidan
Bron
Hallen
Köket
Skafferiet
Eriks rum (där jag sover nu under sommaren)
Toaletten
Filips rum
Trapp upp/ner-gång
Mitt rum
Mammas rum
Jaa, vi har inte så stort hus men det duger åt oss iallafall! Jag tycker bara det är jobbigt att ha stort för då måste man städa så stora ytor då är det lättare att litet. Jag och mamma sover i samma rum men mitt i rummet så finns det en ganska bred mur som ''delar av'' rummet så det blir som två.
Jag sover nere i eriks rum nu under sommaren eftersom det är så varmt uppe i mitt rum och hans säng är mkt skönare att sova i också!

Bilder - Bagarstugan

kavla...
en färdig hällakaka...
ugnen...
Nu gräddas kakan...
FÄRDIG!!


Fota

Hejsan! Nu far jag och fotar Amanda och hennes ponnyer på ridhuset. Jag uppdaterar senare!

/olivia

dagen

Hejsan! Idag har jag och mamma varit och bakat i bagarstugan med gerd och anna. Nu ska vi äta middag sen ska vi flytta in utemöblerna in i lillstugan. Ha en bra kväll!
/olivia

dagens

| Tubhalsduk - Bikbok | T-shirt - Gina tricot | Linne - Gina tricot | Byxor - Cubus | Sockar - Newbody |

Bjuder på mig själv


do it like I do

Hejsan! Idag ska jag och mamma baka i bagarstugan på dagen istället för min moster och min kusin är där nu ch vi ska fara och baka med dom istället för ikväll. men inte riktigt ännu. När mamma kommer hem ska vi fara dit.
mina fina hasselbakspotatisar jag gjorde igår (A)
/olivia

Ny design

Hejsan! Jag har suttit och klurati ihop först en design till KUSMARKSRYTTARNA, och så en till mig själv. Jag har duchat och vi har ätit middag. Det blev supergod middag! Nu ska jag gå och kolla på lite TV sen sova nån gång. Imorgon ska jag och mamma baka i bagarstugan på kvällen efter min moster har bakat klart. Blir nog hur mysigt som helst! Men ni får ha det så bra så hörs vi imorgon!


Min (uppklickbar)


KUSMARKSRYTTARNAS
(uppklickbar)
Godnatt
/olivia

Hemma

Hejsan! Nu har jag kmmit hem från therese. jag hann just hem innan regnet började VRÄKA ner. Så just nu öser det bara ner men vi ska ta en biltur 200 meter till bagarstugan och kolla hur det går att baka för dom där. Sen ska jag börja laga lite mat tror jag. Ikväll ska jag nog bara vara hemme och ta det lugnt.
| Tjocktröjja - H&M | Byxor - Cubus | Sockar - Newbody|
/olivia

Therese

Hejsan! Idag vaknade jag klockan 10 så tog en liten sovmorgon. Me nu är jag uppe och har just ätit frukost och ska snart fara till Therese och vara med henne hela dagen men måste fara hem typ 3 för jag ska hinna göra mat till familjen och det blir hasselbakspotatis och lax med en supergod sås! Blir nog hur bra som helst.

Ha en bra dag!
/olivia

Hearts in the air

Hejsan! Ikväll har jag ätit god mat, städat i korgen där vi har handskar osv inför vintern. Jag har även hunnit med att kolla på två matprogram.. Jag har konstaterat att jag bara kollar på mat och tant-program när jag kollar på TV.. Men jag tycker det är kul och jag blir glad av att kolla på sånna program så jag ska fortsätta med det vad ni än tycker. Iaf så kollade jag på Tinas sommarkök och Leila bakar i Frankrike ikväll och så har jag kollat på en liten bit av american pie ''the wedding'', men det finns bättre filmer och jag har sett den redan så det var inte så kul att kolla så jag klev upp ur sängen igen för jag var pigg och satte mig här istället. Just nu sitter jag och mamma med varsin dator mittemot varran i köket och gikar men ska snart fara till bagarstugan och skjuta spjället för min moster och min kusins tjej och hennes kompis ska baka där imorgon och dom bor i stan så det blir lite dyrt för att fara till kusmark för att skjuta spjället så då är vi snälla och far och gör det för vi bor cirka 200 meter från bagarstugan!

/olivia

Klippt gräset

Tjenare! Nu har vi varit till kåge och handlat litegrann och ätit middag. Kokm just in efter att ha klippt nästan allt gräs men blev hur trött som helst efter att ha försökt dra igång faanskapet så jag ska ta det lite lugnt nu och äta lite godis och kolla på TV resten av kvällen när dom andra for nån stans.

/olivia

Dagens klädsel

Scarf - Gina tricot | T-shirt - fick den när ja praoa på skega | Mjukisbrallor - Cubus | Tofflor - IKEA |

Min ''mysdress''

Kofta - H&M | Linne - Cubus | Byxor - Cubus |

Lite kläder jag spanat in (allt från gina tricot)





/olivia

Prommenad

Hej! Nu har jag varit ute på en prommenad. Nu ska jag fika lite sen gå ut och klippa klart gräset om det inte börjar regna. När jag var ute och gick kom det några enstaka droppar men jag tror inte att det ska vara någon fara för det är inte så jättemörkt på himlen.
Ooppps... nästan lite fjortisvarning här...:&
/olivia

Bloggar jag läser

Tänkte ni kan få se vilka bloggar jag läser varje dag :)
Norrlandsryttare.blogg.se
Dressyrmupparna.se
Kusmarksryttarna.blogg.se
Johannagrant.se
Ericasjostrom.se
Stallsolgarden.blogg.se
Sommarponnyer.blogg.se
Kissies.se
Fokis.se
Josefinlundmark.blogg.se
Lisaer.blogg.se
Hannape.blogg.se
Liiakt.blogg.se
/olivia

Rolling in the deep

Hejsan! Imorse vaknade jag av tvättmaskinen som mamma hade startat och den är typ just berdvid mitt rum som jag sover i.. Men det var nog lika bra så jag inte sover bort hela dagen som jag brukar göra. jag tycker att jag har blivit lite bättre på att kliva upp i tid och det är nog bra inför skolstarten som är snart... Åhh.. kommer inte orka men ska verkligen göra mitt bästa nu sista året iaf så länge jag orkar.
Idag ska jag nog vara med någon kompis av något slag. Kanske blir att ta en promenad eller nått också. Sen ska jag klippa gräset klart (klippte ju halva igår). Sen får jag se vad dagen har att bjuda på helt enkelt.
Sjukt dukigt!
/olivia

Klippa gräset

Hejsan! Ikväll har jag ätit kantarellstuvning på varm macka här hemma och thaimat hos na. Jag har även klippt gräset en bra bit (tar resten imorgon) och duchat. Nu kollar jag på TV och ligger i sängen men min nya laptop som funkar utomordentligt. Eftersom jag var uppe halv 9 i morse så ska jag nos sova snart för jag ät grymt trött!
flummis förra sommarn ;%
/olivia

There's just an empty space

Hejsan! Idag har vi som ni vet varit i stan och handlat. Jag har hunnit vara till ridhuset en sväng och filmat litegrann när Amanda red dressyrkurs för ida hellström. Nu har jag ätit middag och ska snart se på TV. Ikväll vet jag inte vad ska göra men det blir säkert något kul jag hittar på.

Stan

Hejsan! Idag har jag, min mamma och min bror filip varit i stan och handlat litegrann. Jag fick med mig denna skönhet:
Och lite tillbehör:
/olivia

2 veckor kvar

Hejsan! Nu återstår endast 2 veckor innan helvetet börjar om igen. men jag tror nog att det kommer att gå bra i nian, alla säger att det är som en ''repetition'' av 7:an och 8:an så jag litar på dom. Dom sägar att åttan är värst och den var ändå inte hur jobbig som helt det var bara på slutet jag var sjukt less och det var nog alla andra också. Men jag ser ändå lite fram emot att komma tillbaka till alla trevliga klasskompisar och vänner man har i skolan.


Idag har jag ätit, duchat, kollat på TV, suttit vid dator och städat litegrann. Nu ska jag gå och ta mig lite äppelpaj som jag har bakat. =) Ni får ha det bra så hörs vi senare!

Dagens klädsel: byxdress - H&M



Hejdå

Stockholm i mitt hjärta

Hejsan! Nu var det ett tag sedan igen.


Idag har jag varit ute på en promenad i det varma men härliga vädret! När jag kom hem var jag sjöblöt i svett så jag tog en dusch. Efter att jag duschat tog jag moppen till Angelina där vi satt vid datorn, solade litegrann och jag fotade och filmade henne och Bella. Nu har jag kommit mig hem och har förberett lite inför middagen och duschat en gång till eftersom jag luktade häst. Mamma är nog påväg hen snart och då ska vi äta grillat! Men nu ska jag kolla lite på project runway på TV'n!





Hejdå



RSS 2.0