Måndag

Hejsan! Idag började skola igen... men vi hade bara Läspass-Arbetspass-Slöjd-bild. Sen sluta vi. Nu har jag kommit hem och ätit lite och nu ska jag gå ut med Sonja sen ska jag sova en stund men först kolla på lite TV hade jag tänkt.




Jag vill ha sommar utan mygg osv...




hejdå!

Dag 7 - 10 saker ni kanske inte visste om mig

1. jag har svårt att formulera mina meningar.
2. Jag bor i kusmark.
3. Jag HATAR
skolan.
4. Jag äter sötsaker varje dag.
5. Jag ÄLSKAR att städa.
6. När jag är på stan måste jag köpa minnst en sak.
7. Jag har väldigt lite kompisar.
8. Jag kräks av popcorn.
9. Jag sover i samma rum som min mamma.
10. Jag har hål i näsan.

4de dagens bild: En bild på en konstig tid i ditt liv


Söndag

Hejsan! Nu har jag varit på holken och dom bakade morotskaka och vaniljbullar och det såg jättegott ut! Åkte med 20 i 9 bussen hem och nu har jag just kollat klart på time out. Ska nog gå och sova nu om jag orkar. Kommer nog inte kunna sova men men det får gå ändå!


Godnatt :D!

Söndag

Hejsan! Nu har jag varit på gympan och ska gå och ducha sen äta någonting sen till holken sen buss'n hem och sova. Skola imorgon om jag ids, nä, skojja ba, klart jag ska till skolan! Vi slutar ändå 20 i 12 så jag klarar det nog :P



Blir detta till middag:D!



Hejdå!

Jag vet att jag är vacker...


nä, nu drar jag på gympa/core :D!

3dje dagens bild: En bild på någon i din familj


Min kära broder Filip fick det bli ♥

Dag 6 - 10 saker jag älskar

♦ min filmkamera
♦ min systemkamera
♦ Sommaren
♦ hästar
♦ att sova
♦ mat
♦ Godis
♦ Datorn
♦ kompisarna
♦ Livet

Söndag

Godmorgon! Idag ska jag fara med Angelina till ridhuset på gympa tror jag. Om hon ska dit. Hon var inte riktigt säker men hoppas det iallafall! Sen ska jag hem och så händer det inte nå mera. Vi ska väll äta middag osv. Men inget roligt händer då.






Ha en bra dag!
Hejdå

Lördag

Hejsan! Idag har jag varit hos Angelina. Jag fotade och filmade henne och bella när dom hoppade sen for vi till ridhuset och hon red idakurs sen skjutsade dom hem mig och nu har jag just duchat och ska snart äta middag!





Ha en bra kväll!
Hejdå

Dag 5 - det bästa hemma är...

Sängen helt klart!! Jag har nog världens skönaste säng. Den är 1.80m bred och typ fyrkantig eller hur jag ska förklara. Den är lika bred åt alla håll och kanter. Ojoj vad ni var intresserade av dethär? Ellerhur!!!, njja int mke int.


en bild på den^^ :-)

2a dagens bild. En bild på dig själv


1a dagens bild: En person som du umgås mycket med


Angelina Öhlin är som min syster. Jag har nästan flyttat dit. Jag är med henne minst en gång
i veckan och vi har alltid rolgit tillsammans! Jag skulle helt enkelt inte klara mig utan henne.

En till lista

1a dagens bild: En person som du umgås mycket med
2a dagens bild. En bild på dig själv
3dje dagens bild: En bild på någon i din familj
4de dagens bild: En bild på en konstig tid i ditt liv
5e dagens bild: En gammal bild på dig själv
6e dagens bild: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
7de dagens bild: En bild som du aldrig lagt upp
8de dagens bild: En person som du saknar
9de dagens bild: Någon i din släkt
10de dagens bild: Någon du tycker är väldigt snäll
11te dagens bild: En person du kan berätta allt för
12te dagens bild: En bild på din vardag
13de dagens bild: Du och någon klasskompis
14de dagens bild: En bild som påminner dig om gamla tider
15de dagens bild: En person som du vill vara med
16de dagens bild: En ful bild på dig själv
17de dagens bild: En ovanlig bild
18de dagens bild: En bild på din fritid
19de dagens bild: En person som är snygg
20de dagens bild: En bild på dina närmaste
21a dagens bild: En person som alltid ställer upp för dig
22a dagens bild: En bild på en tid du saknar
23dje dagens bild: En bild från i sommras
24de dagens bild: En bild som gör dig glad
25te dagens bild: En person som alltid gör dig glad
26te dagens bild: Någon/några du alltid har roligt med
27de dagens bild: En bild som du alltid skrattar åt
28de dagens bild: En tokig bild
29de dagens bild: Den nyaste bilden på dig själv
30de dagens bild: Någon du aldrig kommer släppa taget om!

Dag 4 - Det bästa i skolan är...

Det bästa i skolan är nog kompisarna. Om man får välja vad man vill. man har alltid roligt med kompisarna. Utan kompisar skulle jag nog inte vilja fara till skolan. Man skulle inte ha någon att prata med. Och så finns dom alltid där för en om man vill prata.

Om jag ska välja ett skolämne så blir det nog musik. Jag älskar musik lektionerna. Speciellt elevensval musik. Där är alla så aktiva och verkligen kämpar för att det ska bli bra. Men det är kul med vanliga musiken också för alla gör sitt bästa och det brukar alltid bli bra i slutet!


Fredag

Hejsan! Jag kan börja med igår eftersom jag inte bloggade då. När jag vaknade på morgonen klockan 7 var jag supertrött men tvingade mig ändå upp till skolan. Jag ahde ont i halsen men bara 35,8 i feber så jag for till skolan. Det var jättetrögt hela skoldagen men jag kämpade och kämpade. Men tillslut gav jag upp och åkte hem med kvart över 2 bussen och gick och la mig direkt jag kom hem. Jag höll serriöst på att frysa ihjäl! Och jag menar det. Så jag tog 2 täcken på mig och kollade på TV hela kvällen sen somnade jag halv 11 och kunde faktiskt sova ända tills i morse!
(jag brukar inte kunna sova om jag är sjuk)

Idag vaknade jag klockan 9 och klev upp, gick ner och drack lite i min uttorkade hals sen gick jag hit och satte mig. Idag ska jag inte göra någonting. Mamma kommer hem med halstabletter snart till mig hoppas jag. Sen ska jag äta mat. Sen vet jag inget mera!



Ikväll kommer kocken!



Ha en bra dag!
Hejdå

Svar på kommentar



Svar: Det är tyvärr lite svårt att följa din blogg om du inte anger din bloggsida.
Skulle gärna vilja följa nån mera blogg men bara jag får din URL så blir det bra!

Dag 3 - Mitt hästintresse

När jag var liten. Jag minns inte riktigt hur liten jag var men väldigt liten var jag då! Så började jag rida hos våra grannar Hanna och Sofia. Jag fick rida en liten shettis vid namn Paulina
vi hade det riktigt roligt. Och jag kände att jag skulle vilja börja på ridskola så vi ringde till ridhuset i Ersmark - KDRF - KågeDalens RyttarFörening och hörde om det fanns någon plats över. Pappa berättade att jag hade ridit ganska länge hos grannen och att jag avr ganska duktig. Att jag hade bra balans och kunde det mesta. Så jag fick börja i en p1:a redan dagen efter! Det var på onsdagar jag fick börja rida. Jag trodde att jag skulle få vänta typ 2 år innan jag fick börja i en ridlekis med bara teori. Men jag fick börja rida direkt och jag avr superglad!


Jag red i den gruppen och jag utvecklades väldigt mycket. Men efter ett tag blev bara jag bättre på att rida ingen annan i min grupp så jag bytte till en grupp på fredagar som hette samma sak men dom var lite duktigare i den gruppen så jag red i den istället och det gick så bra så! Men jag blev äldre och jag ville fara på disco som var på fredagar. Så jag började rida på Söndagar istället i en J2b:a och det gick bättre där. Sen vart jag så less på dom jag red med så jag bytte till en ridgrupp som än idag heter dressyrspecialen. Där red jag i 3 terminer tror jag. Men jag kände att vi abra gjorde samma saker hela tiden. Bara skänkelvikningar och det blev uttråkat så jag bytte till Onsdagar och började i hoppspecialen. Där jag nu rider. Jag har just börjat och det är så roligt. Alla mina kompisar rider där också!

Jag rider också med mina kompisar Amanda och Angelina som driver en blogg tillsammans om deras utveckling. Jag har provat rida ganska många hästar. Men den jag gillar mest av dom hästarna är nog Beauty for bell Som Angelina äger.

Beauty For Bell ^^


Aa, Nu har ni fått höra om mitt hästintresse också.













Torsdag

Gormorgon! Idag är det skola. Vi har 4 lektioner före lunch och alla är tråkiga. Eller idrott funkar väll sådär men Det är ändå jobbigt. Sen har vi engelska och vi fick läxa igår som var til idag och jag glömde ta hem så där rök de.. Sen har vi tyska läxa också tills före lunchen och dom har jag kollat på 1 endaste gång så dom kan jag inte heller. På lunchen har vi lunchkonsert med elevensval 2010 ht. Vi har bra låtar föruton holey diver men det blir nog bra!

Efter skolan ska jag plugga till SOPROVET för är på fredag. Sen sova.




Ha en bra dag!
Hejdå

Onsdag

Hejsan! Skola idag igen. På elevensval (teori) Fick vi lära oss "kvintcirkeln". Tycker det var ganska intressant ändå. Fick lära mej en hel del massa nya saker jag inte visste om. Nu ska jag PLUGGA :( sen äta middag och sen fara till ridhuset till hoppspecialen. Kommer inte hinna uppdatera någe mera idag men imorgon kommer jag det!




Hejdå

Dag 2 - min uppväxt

Jag föddes på BB i skellefteå den 18 maj 1996. Sen dess har jag bott i Kusmark på Jörnsvägen 10 i ca 8 år. Jag bodde där med min mamma,pappa och mina bröder Erik och Filip. Nör jag var liten hade jag det bra men pren gick och min mamma och pappa började bli less på varandra så dom började bråka och bråkade ganska mycket så min mamma flyttade till kläppen i en lägenhet där vi bodde ca 3 månader. Eller jag har ignen aning men jag tror det var så lite iaf. Vi klarade inte av dom som bodde på våningen nedanför för dom skrek och fightades varje kväll så det gick inte att sova. Så i flyttade tillbaka till pappa coh bodde där ett tag tills dom började bråka igen. Sen flyttade vi till Jörnsvägen 1 och nu har vi bott här i ca 8 år. Idag lever vi livet och mamma och pappa brökar ingenting nästan. Klart att dom kan diskutera ibland men det är bara löjliga småsaker.

När jag var liten gick jag på Kusmarksskolan. När jag började 6:an flyttade jag till Kågeskolan och jag går kvar där ännu i 8:a b med superfina klasskamrater.


En liten bild på min klass


Onsdag

Godmorgon! Idag är det skola igen. Igår fick vi veta vad vi hade fått på elevensval och jag fick Musik igen! Jag hade valt det som första grej så det var ju tur! Men jag hörde att det skulle vara lite mera teori den här terminen... Men jag hoppas vi får spela nått iaf! Efter skolan ska jag hem och plugga som jag inte gjorde igår för jag glömde alla sakerna på skolan. Sen ska jag rida i hoppspec. Kommer hem ca halv 8 och då ska jag ducha sen sova.Då är jag pigg imorgon!



hoppas jag får rida denna stjärna idag:D!

Om inte denna!

<3


Ha en bra dag!
Hejdå

Dag 1 - Presentera mig själv

Jag heter Rut Kristina Olivia Löfbom Arvidsson. Jag är födde den 18 Maj 1996 och är alltså 14 år, fyller snart 15. Jag bor i Kusmark på Jörnsvägen 1 med min mamma och mina två bröder Erik och Filip. Min pappa bor i Kåge. Jag bor sällan där men är ofta där och häslar på och får god mat :] Jag går på Kågeskolan i 8b.  Jag är ofta med Angelina Öhlin (länk) som bor i närheten av mig. På sommaren brukar jag följa med mamma, Erik och Filip när dom fiskar och ibland har jag tur och får en och en annan fisk. På vintern brukar vi pimpeltävla med våra fiskekompisar. På hösten brukar jag följa med på Älgjakt med Mamma och Pappa. På Våren slappar jag och bara lever livet. Jag rider i hoppspecialen på onsdagar på ridhuset i ersmark med mina kompisar för en duktig instruktör vid namn Anna Selin.
Aa, det var nog allt jag hade att berätta. Kom inte på så mycket mera.

Det här är jag:


Lite å göra

Hejsan! Jag har sett på många bloggar att dom har gjort olika listor som man ska skriva om varje dag.
Och eftersom jag inte skriver så intressanta saker så kan jag lika gärna göra en sån sak också!

Dag 1 - Presentera mig själv
Dag 2 - Min uppväxt
Dag 3 - Mitt hästintresse
Dag 4 - Det bästa i skolan är...
Dag 5 - Det bästa hemma är...
Dag 6 - 10 saker jag älskar
Dag 7 - 10 saker ni inte visste om mig
Dag 8 - Djur jag har haft
Dag 9 - Privathästar jag ridit
Dag 10 - 10 saker jag HATAR

Tisdag

Hejsan! Nu har jag kommit hem från skolan. Är faktiskt ovanligt pigg för att vara Olivia när jag kommer hem från skolan. Jag brukar typ somna i bussen på vägen hem. Men inte idag! Jag skrev att jag skulle göra läxa hela kvällen. Men tyvärr så glömde jag ALLT på skolan så jag vet inte vad jag ska göra ikväll men det kommer nog bli bra uppdatering! Nu ska jag börja duka på bordet och börja med maten så den är klar när mamma kommer hem. Måste bara komma på något vi kan äta först.


<3<3


Hejdå

Tisdag

Godmorgon! Idag är det skola igen. Det här är den bästa skoldagen på heka veckan tycker jag!
Såhär ser den ut: Musik - Svenska - Lunch - Idrott - Hål - Gitarr - Matte i 20 min!
Ingen jobbig lektion förutom Svenskan men det brukar vara roligt för vi har en finska lärare typ. Hon kan ren finska.
Efter skolan ska jag hem och plugga asrlet av mig! Jag vet inte hur många läxor jag har men en hel del tror jag. Så vi får se hur bra uppdatering men jag tror det blir bra!




Ha en bra dag!
hejdå

Måndag

Hejsan! Idag har jag varit på skolan. Jag var ganska pigg men jag blev lite tröttare i slutet på dagen. När jag åkte med bussen hem åkte jag Angelina och Amanda till Amanda och vi red alla tre hästarna. Jag red Pedro (Adelinas ponny), Angelina red Pikkan och Amanda red Gia. Först red vi ut sen red vi på Amandas ridbana. Ute i skogen var Pedro ganska pigg och stark men ändå ganska snäll. Sen när vi kom till ridbanan gick det bra. Jag har bara ridit honom en gång förrut och det var inte så serriöst så jag är ändå nöjjd för att vara 2:a gången jag rider honom. Jag åt middag hos Amanda också sen åkte jag med dom hem för dom skulle till stan. Nu är jag hemma och har spelat lite gitarr och nu ska jag gå och ducha sen göra flätor i håret sen sova tror jag. Jag måste ju vara utvilad tills imorgon. Imorgon har jag sovmorgon! Så härligt! :D


ni får 2 bilder på PEDRO (KLICKA PÅ NILDERNA FÖR ATT KOMMA TILL ADELINAS BLOGG)





Godnatt

Måndag

Godmorgon! Idag är det skoola som gäller igen! Men dagen är endå ganska slapp.
Såhäs ser den ut: Läspass - Ap - Syslöjd - Bild - Lunch - SO - Tyska
Efter skolan ska jag åka till Amanda och rida Adelinas dressyrhäst pedro.
Sen har jag ingen aning om vad jag ska göra på kvällen men någonting kul hittar jag nog på.




Ha en bra dag!
Hejdå

YEY:D!

Hejsan! Både idag och igår har statistiken ökat reält! Jag hade cirka 18 och nu har jag 40 stycken! KUL! Idag har jag varit med Angelina. Sovde där inatt också. For til stalljouren imorse och släppte ut alla hästarna. Åkte hem till Angelina och åt frukost sen gick vi upp och jag somnade litegrann och Angelina satt vid dsatorn sen efter ett tag vaknade jag och så gick vi ut i stallet och så red Angelina båda hästarna och sen gick vi in och fikade. For till ridhuset och tog in hästarna sen gympade jag. Åkte med Linnea hem till angelina och städade och plockade ihop mina saker sen for jag hem. Nu har jag ätit middag och sett ponnyakuten på SVTplay och nu ska jag ducha sen kolla på TV sen sova. Imorgon är det skola igen och jag måste kliva upp tidigt. Men jag klara det nog! Sen hem och sen vet jag itne vad jag ska göra men nått kul tror jag!



Hejdå

Plankstek

Hejsan! Jag blev upphämtad av mamma sen for vi till pappa. Vi har ätit plankstek till middag och nu ska vi snart äta efterrätt sen ska vi se fångarna på fortet sen ska jag till Angelina och sova där sen ska vi till stalljouren på morgonen sen ska jag fota henne imorgon sen vet jag inget mera.
Hejdå


rött...

Stallet

Hejsan! I morse klev jag och Angelina upp halv 7 och gick ut i stallet och gjorde klart för at fara till ridhuset. Där  hade vi stalljour så vi släppte ut alla hästarna sen käka vi frukost sen red Angelina. Hon hoppade Vannis. Dom var så fina så! Sen Byggde vi bort sen for vi hem och så red jag bella. Hon var inte lätt att rida och jag har så lite muskler och orkar inte så mycket. Och nu har vi gjort kkväll i stallet så vi slipper gå ut sen igen, då är det bara att ta ion hästarna. Snart ska no jag börja gå hemmåt tror rjag om jag orkar det. men först lite bilder som Angelina har fotat.












Nu får det räcka!
Hejdå :D

Fredag

Hejsan! Idag har det varit skola. Den dagen började med en sovmorgon till halv 10. Tog kvart över 9 bussen till skolan. När jag kom dit hade vi läxförhör i SO sen matte och mellan dom lektionerna gjorde jag en toast på holken. På lunchen gick jag linn, li och Hanna till ica och köpte gotta gotta. När jag kom hem for jag till angelina och så red vi sen gick vi in och åt middag sen nu sitter vi vid datorn och jag har juist sett let's dansce med lisabeth och anette. Men höl på att somna i soffan så jag gick upp till angelina som sitter vid datorn. Sen ska vi ut i stallet och ta in hästarna sen he in saker i bilen för vi ska till ridhuset imorgon. Först stalljour sen ska Angelina rida sen ska jag rida bella.



En gullig hami ^^<3


Hejdå

BILDER













kommentar

Fick en fråga om vilka bloggar jag läser varje dag.
Tänkte jag kunde svara på på den frågan här.

norrlandsryttare.blogg.se
Amanda & Angelina

wisehead.blogg.se
Therese

nelliesskrutten.blogg.se
Nellie

dressyrpedro.blogg.se
Adelina

dressyrmupparna.blogg.se
Ingrid & Linn

vinterponnyer.blogg.se
Tove & Maja & Linnea

olinlundmark.blogg.se
Sofia

liiakt.blogg.se
Li

hannaape.blogg.se
Hanna

bylisas.blogg.se
Lisa

lilltovis.blogg.se
Tove

ejoohansson.blogg.se
Evelina



det var några av dom :D





Torsdag

Hejsan! Som jag sa så hann jag inte blogga igår. Men ni överlevde nog ändå. Idag har det varit skola och jag har varit jättetrött hela dagen men nu har jag kommit hem och ätit middag. Det vart baconwok med nudlar. Sen har jag suttit vid datorn och fårr bilder av Mye som var och fotade på hoppspecialen igår. Bilder från det kommer senare. Sen har jag gjort en film som Anette (Angelinas mamma) filmade igår också! Så både film och bilder kommer så fort jag har tid att lägga upp dom. Men nu äter jag glass och lyssnar på musik. Snart ska jag gå och se på TV men bilderna och filmen kommer inom kort så håll utkik!!

Ett smakprov från igår!


Hejdå

Tisdag

Hejsan! Hemma från skolan. Har ätit middag som blev toast. Har pluggat lite och nu ska jag fortsätta att plugga. Ikväll ska jag se på TV, plugga, ducha och sova. Imorgon kommer jag nog inte hinna uppdatera så mycket för jag ska till hoppspecialen och sen hem och plugga sen sova. Men jag ska försöka så gott jag kan!




Hejdå

Tisdag

Hejsan! Idag är det en bra dag. Vi har musik, svenska, lunch, idrott, hål, matte. Sen slutar vi! På hålet har jag tänkt ta en prommenad till ica om jag orkar. Annars blir det väll att bara vara på skolan eller något. Nu sitter jag och fikar frukost och min buss går 10 över 8 idag för jag har en liten sovmorgon till 5 över 9 men jag måste fara ganska tidigt för det går ingen annan buss. Nä nu ska jag kolla in lite TV :D




Ha en bra dag!
Hejdå

Måndag

Hejsan! Nu har jag varit hos Angelina och ridit Bella och Angelina red vannis. Vannis var lite busig och då vart bella också lite triggad av det men det gick så bra så! Vi plumsade i djupsnö också och det är grymt bra träning ju! Sen gjorde vi klart i stallet och så började jag gå hemmåt. Nu är jag hemma och har just fikat och ska gå och ducha. Sen ska jag sova. Eller jag kanske hinner göra matteläxan om jag har tur!


Bella <3


Godnatt!

Måndag

Hejsan! Nu har jag kommit hem från skolan. Det avr faktiskt inte så jobbigt. Jag vara bara väldigt trött i slutet av dan. Satt och gäspade typ hela tiden. När mamma kommer hem ska hon skjutsa mig till Angelina för jag ska rida med henne. Efter det ska jag hem och ducha sen plugga och sova.


jag tror det var en av de fulaste bilderna jag har på mig själv...


Hejdå

Måndag

Hejsan! Idag är det skola igen. Jag känner mig pigg i huvudet men kroppen är helt död efter gårdagens träning. Hoppas det blir bättre när jag piggnar till lite mera. Vi har Läspass, Ap, syslöjd, bild, lunch, so, tyska. Så dagen är ganska bra ändå. Inte så jobbiga lektioner. På slöjden stickar vi bara så det är chill och bilden är aldrig så jobbig heller. hmm.. kanske för att jag itne anstränger mig nått? Aja, shit the same.




Ha en bra dag iaf!
Hejdå

Statistiken ökar!

Hejsan! Vad roligt att jag får fler läsare! Det är fler och fler för varje dag som går nu! Iallafall så har jag varit på holken nu och vi kollade på solsidan och bara pratade och hade det trevligt som vanligt. Det var inte många där ikväll heller. Ganska skönt faktiskt. Jag åkte hem med bussen som gick 20.40 från kåge. var hemma cirka 21.00. Nu har jag bytt om till pyjamas och ska gå och sova. Nu säger jag godnatt!


Gympa/holken

Hejsan! Nu har jag varit på ridhuset och haft gympa. Det var jobbigt men ändå itne lika jobbigt som förra gången. Jag har ätit middag som var hamburgare, det går alltid ner. jag har hunnit ducha och så har mamma skjutsat mig til pappa för jag ska till holken om ett tag och dom skulle lix skjutsa sofia till stan så då åkte jag med nu iatället för att hon ska behöva köra flera gånger. Jag ska åka med 20 i 9 bussen hem från holken och så ska jag sova. Imorgon är det skola igen och då tar jag nya tag.



Hejdå

Muffins

Hejsan! Nu har jag varit ut med Sonja en gång till. Jag har bakat muffins. Gått ut med dom i frysen och skottat gården. Nu är det bara skjuts till ridhuset jag ska fixa sen åker jag på gympa på KDRF kl 14.30. När jag kommer hem ska jag ducha sen äta middag och åka iväg till holken där kvällen kommer att spenderas för min del. Om min mamma vil skjutsa mig såklart!


googlebild


Hejdå

Varmare idag!

Hejsan! Nu har jag ätit frukost som innehöll: tacos. Jag har varit ute med hunden, och så har jag hunnit städa bort på mitt rum. Jag hade lite kläder utsnört på golvet osv. Nu väntar jag på att dom andra ska vakna så jag kan göra frukost till dom. Sen ska jag äta lunch. Men medans dom sover så ska jag baka en kaka. Vet inte riktigt vad för kaka men någon slags kaka blir det nog.




Hejdå

Gympa idag

God morgon! Idag är det gympa på ridhuset som jag redan skrivit. N är jag kommer hem därifrån ska jag ducha. Sen äta gos mat hoppas jag på att mamma vill göra. Klockan 18.30 ska jag fara till holken för jag måste hämta min kameraväska som jag har glömt där på kontoret med alla mina kameror i. Hoppas bara att dom är kvar (annars dödar min mamma mig typ!) Klockan 22.00 ska jag sova också! För imorgon är det skola igen. Jag känner mig utvilad så jag kommer nog klara iallafall måndag hoppas jag.


åhh, vill åka dit i sommar igen!!!



Ha en bra dag!
Hejdå

Ridhuset

Hejsan! Jag har varit med Amanda, Angelina och Adelina på ridhuset. Jag filmade när dom red lite dressyr. Vart inte så länge. Kanske 45 minuter eller så. Nu har jag iallafall kommit hem och nu ska jag gå och ducha sen gå och kola på tv en stund sen sova. Imorgon ska jag på gympa på ridhuset. Therese gustafsson håller i en core träning där man kan komma och träna om man vill. Jag kan säga att det är inte det enklaste man kan göra. Jag kunde inte gå dagen efter. Det är lätt värt det! Det kostar bara 10 kronor också!


Nu längtar min varma sköna säng efter mig tror jag:D!


Hejdå

Maten?



svar: Då fick vi veta din åsikt då! Alla har olika åsikter, endel gillar hästar, endel inte. Jag är en sån människa som gillar att ''leka med maten'' om vi nu ska kalla det så. Ska alla skriva sin åsikt här så blir det väldigt jobbigt. Så hålll det inom dig själv nästa gång.

Det är kallt ute

Hejsan! Idag har jag varit med Angelina. Jag fotade henne och hennes häst Vanillin. Sen gick vi in och vila en stund och fikade. Hon visade mig hur man ritar i photoshop sen gick jag hem. Väl hemma var Erik, Sofia och Filip, hungriga som vanligt. Jag började laga mat och det blev tacos som jag sagt redan. Nu har vi ätit och maten vart prima god! Nu har jag jobbat lite matte men jag börjar inte fatta uppgifterna så jag måste fråga min lärare på måndag. Jag ligger nämligen lite efter för jag har varit borta så mycket. Klockan 7 kommer Angelina och hämtar mig så åker vi iväg till ridhuset och jag ska fota både Angelina och Bella och Amanda och någon av hennes ponny.



Hejdå

Tacos!

Hejsan! Idag ska jag vara med Angelina. Jag ska fota henne och hennes ponny. Hoppas det blir fina kort! Och så ska vi nog sitta vid datorn och vara ute och ha kul. Ikväll ska jag laga mat till Erik och Moa och til Filip och Sofia, jag hade tänkt laga tacos till dom. Det är som både enkelt och så har min mamma gjort köttfärsen redan.



Hejdå

We speak no americano

Hejsan! Just nu sitter jag och kollar på Let's dance med min mamma. Jag har ätit god mat! Det var min favorit mat, lyspasta! Sen bakade jag en kladdkaka och så har jag itne gjort så mycket mera. Spekat lite gitarr och sånt.



Ha en bra kväll!

FREDAG!!!!!!!!!!! :D

Hejsan! Idag gick skoldagen fort! Jag var på en lektion sen bakade jag och linn och angelica sen for vi hem. Vi skulle inte ha SO så då hade vi Svenska på SO:n och då fick vi sluta 11.40 istället för 13.40! Najjs :D Så nu har jag åkt buss hem och ska gå och sova en stund! är så grymt trött!!



Godnatt!!

orkar ingenting

Hejsan Idag har det varit skola. I morse kändes det som om jag skulle svimma eller nått för jag var så trött... orkade knappt stå upp/sitta ner. Men jag matade mig genom skoldagen och nu håller jag på att somna där jag sitter. Ska snart åka iväg till hoppspecialen med Angelina för jag har bytt ridgrupp dit nu så det blir inget filmande utan det blir ridande nu iaf en termin. Sen ska jag hem och ducha och sova för at knappt orka imorgon.


Sitter och käkar sånthär nu.

Hejdå

andra skoladagen

Hejsan! Idag var det andra skoldagen. Gick som vanligt. hyffsat bra men är som vanligt sjukt trött. Men hade sovmorgon till 5 över 9 så det var ändå lite najjs. Sen efter skolan for jag på konfa och sen fick jag åka med jocke hem till mig. Har just kommit hem och ska snart äta spagetti och köttfärssås sen bär det av till årets första holken kväll. Blir nog roligt! Det brukar då vara det dära.



Hejdå!

Morgonrock

Hejsan! Ikväll har jag bara slappat. Vi åt risotto med korv til middag och sen gick jag upp och sov en stund. Klev upp klockan 8 och då gick jag och duchade sen nu sitter jag vid datorn och ska snart sova tror jag. Ska nog sitta här en stund till men vi får höras imorgon! Efter skolan imorgon har jag konfa sen ska jag på holken hade jag tänkt så jag vet inte om jag hinner blogga men ska nog till pappa en stund mellan konfan och holken så då kommer det nog ett eller 2 inlägg!


åhh... saknar redan julen ju :-(

Godnatt!

Skolan har börjat om

Hejsan! Idag började ju skolan om.  och det var helt som en vanlig dag i skolan så det var inte så intressant. Igår var jag ju med Angelina och vi åkte till ridhuset och hon red båda ponnyerna och sen var jag och amanda med på gympan som var där i manegen. Jag kan ju säga att det märks idag at jag gympade! Jag har hur mycket träningsverk som helst idag. Sen åkte jag hem till Angelina sen hem till mig. när jag kom hem duchade jag sen vilade jag en stund sen for jag till popstar och lyssnade på alla som sjöng! Egentligen gick jag till final men jag orkade inte fara och så var jag inte så sugen heller. Men alla var jäteduktiga! :D


gulleponken<3<3



Hejdå!

Det är kallt! Jag fryser...

Vi sitter h'r i venten och spelar lite dota och för snö i nacken... Angelina kastade nyss snö på mig och nu fryser jag INTE, för det är jättevarmt här inne men Angelina har tänkt göra minusgrader här inne så¨jag kommer sitta här inne med vinter ute kläder tillslut... Men hon är ju lite annorlunda som ni vet hoppas jag... Aja, nått annat kul hittar vi nog också på!


Här är människan som kastar snö på mig hela tiden!...


Hejdå

Angelina

Hejsan! I morse hade mjag ju som jag skrivit stalljour på ridhuset. Adelina och amanda kom och hämtade upp mig vid 10 i 7. Vi släppte ut nästan alla hästar och sen mockade vi och gjorde hö till dom som skulle vara med på kursen som var för sara. Sen spånade vi och sen åkte vi hem och jag gick ut med Sonja en stund sen gick jag och sovde ltiegrann för jag hade hunnit bli trött när jag gick ut med henne. Sen när jag vaknade ringde Angelina och frågade om jag ville fota henne idag och såkalrt vile jag det! Sen somna jag en halvtimme igen sen klev jag upp och klädde på mig sen for jag til Angelina och vi gick ut i stallet direkt och hon började rida vannis! Dom var så fina så! Sen Bella och hon plumsade i DJUPSNÖ! och det avr verkligen djupt för det avr till magen på hästen. Sen gick vi til banan igen och nu så red hon lite dressyr sen gick vi in i stallet. Sen gjorde vi kväll i stallet och så gick vi in och satt vid datorn och sen fika vi gofika och patte är så duktig så... Sen komde mamma och hämtade mig och nu är jag hemma. Vi ska nog snart äta lite förrätt som blir min favvo! Räkröra på toast! Jag får bara lyxig mat nu för tiden! Det är najjigast. Sen ikväll ska jag till Angelina igen och så ska jag sova där troligtvis för jag kommer inte orka gå hem ikväll/inatt. Men vi får höras! För nu ska jag ducha sen äta!


gillar denna bild skarpt! :D

Hejdå

Stalljour

Godmorgon! Idag har jag stall jour. Jag ska till ridhuset klockan 7 och släpper ut hästarna då sen mockar vi och sen klockan 13.00 åker vi dit igen och då ska endel hästar ha mat som itne har rundbal sen hem igen och sen insläpp på kvällen. Ananrs idag har jag inga planer ännu men det lär säkert bli något kul!



Ha en bra dag!
Hejdå

Vit chokladpanacotta


Det här fick jag till efterrätt! Den var jättegod men nu är den slut ..

Jaha nu ikväll har jag suttit vid datorn och kollat lite gamla filmer på youtube.
Och så har jag fångat några hästar som sprang lösa på vägen. Dom har bott här förr och då fångade vi dom också ett antal gånger! Men det är bara kul emed lite action tycker jag :D!

Nu sk ajag se let's dance sen sova kanske, är lite trött! :D

Hejdå

Maat!

Hejsan! Nu har jag fått mat i magen också! Jag har fixat ltioe på datorn med mina bilder sen har jag kollat en massa bloggar! Nu efter att vi fått i oss efterrätten ska jag baka en liten kaka. Sommarkaka är väldigt gott så jag tror det blir en sån och kanske nått mera om jag orkar. Det här fick vi till mat idag!

Förrätt

mördeg med lingonsylt och mögelost innut i den! :D

Varmrätt


Havsöring med pressad potatis och god morotssås som inte smakar
morot men är supergod! Och så sallad förståss!

Och nu väntar jag på efterrätten som ni får veta senare vad det kan vara.


Hejdå


Sommarkaka

Visst låter det här ganska gott?

Smet:
3dl mjölk
100g smält smör
4 dl socker
4tsk bakpulver
4tsk vanillinsocker
7,5 dl vetemjöl
1 st ägg

"Garnering"
400 gram smält smör
4 dl socker
2 msk kakao
6 dl havregryn
2 tsk vanillinsocker

= Sommarkaka!


Frida & smarty






Tyvärr blev det inga bilder på när hon hoppade men det går nog ändå fixa nån slags billd genom att printa. Annars kommer det nog någon film på Fridas blogg imon kort när hon har hunnit göra en!

Hejdå



Skellefteå ridklubb

Hejsan! Nu har jag kommit hem från att ha varit med Frida lidman på SRK i stan. Hon hoppade lite 5 ½an sen lite kombination. Som högst hoppade hon 110cmvilket jag tycker är ganska högt. Vib åkte dit klockan 10 och nu har jag ätit lunch och är hos pappa. Jag ska snart fara till Mamma och lägga in bilderna sen skicka dom till Frida tror jag om hon är inne på Msn. Sen ser vi vad som händer.




Hejdå

Torsdagkväll = godnatt

Hejsan! Ikväll har jag suttit vid datorn hela kvällen. Kollat på lite filmer på youtube och skrattat litegrann åt filmerna. Skrivit med Frida om imorgon då jag ska följa henne in till SRK och filma lite när hon hoppar sin smarty. Blir nog jätteroligt! Och så ska jag hem och kanske göra någonting annat på kvällen. Har ingen aning. Som sagt, jag tar dagarna som dom kommer.

Det här åt vi igår!

Förrätt

löjrom, lök, cremefracie på ljusungsbröd! Och så lite sallad till.

Varmrätt

potatismos, kött i gräddsås med varma grönsaker.

Maten var jättegod!!


Godnatt!

Msn 9.0

Hejsan! Nu har jag kommit mig hem från Angelina. Jag har sett ett avsnitt av bygglov på tv4play och så har jag ätit kykling i gräddsås och pasta til middag! Nu ska jag inte göra så mycket mera för idag. Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra. Nu under lovet tar jag daganra som dom kommer och bara lever livet. På söndag är det finalen i popstar junior 2011 och jag har inte en blekaste aning om vad jag ska sjunga. Jag hoppas jag kommer på någon låt snart. Annars får jag skippa att vara med på finalen. Jag känner mig inte så peppad till det.



vad vil ni se för bilder? Har ingen idé på vad jag kan ta för bilder..

Hare bra!
Hejdå

Det snöar

Hejsan"Idag är jag med Angelina igen. Jag har sovit här och i morse släppte vi ut hästarna klockan 8 sen mockade vi och sopade litegrann. Vi kom in klockan 8.40 igen så vi gick och la oss och sovde igen, nu har vi vaknat och ätit frukost och snart ska iv till ridhuset och då sk ajag filma Angelina sen ska vi hem hit til henne igen sen ska jag fota henne litegrann tror jag om det slutar snöa nån gång! :D



Hejdå

chips

Hejsan! Nu är jag med Angelina. Vi har ridit, vi intervalltränade  men inte så mkt, bara 4 sträckor men det är ändå nått. Sen har vi fikat och nu äter vi chips och sitter och nördar oss vid datorn :P Imorgon ska jag filma Angelina sen vet jag inte vad jag ska göra men blir säkert att vara men henne hela dagen :D! Sen ska jag äta god middag! :D



Hejdå

Sova

Hejsan! Idag har jag varit med Therese hela dagen. Vi har bakat. Spelat kort, spelat spel, varit ute hos hästarna, tagit in hästarna och så ska jag sova här. Vi fick surströmming till middag också! Jättegott! :D
Imorgon ska jag Kanske fota Therese sen ska jag hem och göra nått. Kanske vara med nån eller nått. Vi får se. Men nu har jag inte så mycket att berätta så ha det bra!



Hejdå


fjärde januari

Godmorgon!
Idag ska jag bara slappa. Vad jag vet nu iallafall. Jag kanske ska ta en promenad och rida elle om inte hanna redan har gjort det. Jag vaknade halv 12 och nu ska jag snart äta frukost. Sitter här i t-shirt och trosor. Najjs :P
Ikväll kanske jag ska vara med Therese om jag orkar det.

Igår köpte jag en tågbiljett av Hanna OL och så ska jag åka med Therese och annbritt til Göteborg den 23-27 februari och vi ska på GBG horseshow och shoppa på ullared! Sen ska vi nog bara vara där! Blig super! :P jag längtar redan!



Ha en bra dag!
Hejdå

Mina kameror

Jag har en Videokamera som jag inte äger själv utan det är våran familjs kamera, så här ser den ut



Det jag filmar mest med den här kameran är Hästar. Mamma brukar även filma en utter som simmar i älven här på sommaren och så filmar hon ibland när jag sjunger på konserter. Men som sagt så filmar hon nästan aldrig. Den har ganska bra kvalite på filmerna. Ljudet är också ganska bra! Det är ingen värsting kamera men den är bättre än vanliga kamerors bild, eller den är lättre att filma med för den är inte lika klumpig och så är den enkomt till för att filmas med.



Jag har en systemkamera som jag fotar med också! Det är en sånhär

Nikon D3000

Orginalobjectivet är ett nikon DX nikkor 18-55mm 1:3.5-5.6G

Men så har jag ett sånt här objektiv också.
Tamron AF 70-300mm

Det är min kamerautrustning, men såklart är det småsaker också som typ dehär
- linsskydd
- UV-filter
- Väskor
- solljusskydd
- Batteriladdare
m.m




Visst märker ni att jag har lite att göra?!
Kom och joina mig någon? :]

Hejdå

Mina Mobiler

Den här mobilen använder jag nu



Sony Ericsson F305
1490 kronor
Mediamarkt
Sommaren 2009

Jag hade fått en spelmobil. Visste inte om det förrän en kompis sa det till mig.
Men en morgon när jag vaknade gick jag ner och tog med mig min mobil.
Hällde upp ships i en skål och saft i ett rött glas. Utan att tänka mig för,
la jag mobilen tvärs över glaset (med saften i) och lyfte på glaset och chipsskålen.
Mobilen halkade ner i glaset (med saften i) och jag ställde ifrån mig glaset (med mobilen i)
och hämtade en handduk. Plockade upp mobilen ur vattnet och då funkade den! Så det var inget problem. Men dagen efter stängde dejn av sig och knapparna slutade funka.

Efter ett år igen provade jag starta mobilen och den gick igång! Det var bara AV knappen som inte funkade så bra! Så nu har jag en hel mobil igen! Men såklart hann jag köpa en nu mobil. Eller jag köpte den inte. Jag fick den av min pappa i julklapp 2009. Det var en nokia. Minns inte vad den heter men den kostade då 900 och nu kostar den mobilen 30 pajer på ICA-torget mitt i stan.. Så den är inte värd mycket pengar nu. Hörde också att den kostade 200 på Coop Forum. Här har ni en bild på den stackars telefonen.



Den här mobilen funkar galant ännu! Men när man skriver SMS låter det
JÄTTEMYCKET av knapparna. Så det är inget at rekommendera att ha på lektionerna.



Jag brukar byta mellan dom här två telefonerna ibland men just nu
vet jag inte vart Nokian är så jag har sony'n just nu.

Stan

Hejsan! Idag har jag och Therese varit på stan. Vi gick mest runt och bara kollade och så var Therese  hos sjukgymnasten också. Efter det fick vi i oss lite mat på frasses, jag åt ett miniskrov.

Jag fick med mig det här hem



Ikväll ska jag bara ta det lungt. Jag tror jag ska Fota Angelina Imorgon.

Hejdå ;D!

Let's go!

Hejsan! Idag har jag varit med Therese hela dagen. Vi har tolkat efter Skrutten och så har vi ätit god mat! Sen har vi inte gjort så mycket mera. Mamma kom och hämtade oss klockan halv 6. När vi kom till mig satte jag mig vid datorn och therese duchade sen fixade jag hennes hår. Eller jag krusade det. Kommer en bild senare på det. Just nu sitter jag vid datorn och hon fixar mitt hår. Snart ska vi nog göra något annat. Kanske se en film och äta något gott? Vi får se de sen.

Imorgon ska vi åka till stan och ha en heldag på stan och shoppa och så ska Therese till sjukgymnasten. Vi åker med halv 11 bussen dit och med 3 bussen hem. Blir superroligt, det är alltid kul att vara på stan. Vi ska äta lunch där också.


saknar de långa...(L)

Hejdå

Mamma mia!

Hejsan!
Nu sitter jag och min mamma och kollar på filmen mamma mia, själv tycker jag om den filmen riktigt mycket. Det är så bra musik och så blir man glad av filmen. Jag har hunnit ducha också. Jag somnade klockan 6 och hade tänkt sova kanske 5 minuter men så vaknade jag klockan halv 9 och då hade jag sovit för långe. Så jag är pigg nu men jag ska ändå inte till skolan imorgon. Imorgon ska jag vara med Therese och vi ska tolka efter hennes häst eller hennes kompis häst! Jag hoppas det blir roligt! Nu ska jag se klart filmen sen ska jag fika lite, jag är hungrig.

Här får ni lite bilder:






Hejdå

Bada i snön är kallt

Hejsan! Sovde ju hos Angelina inatt. Jag somnade halv 3 och dom andra sat uppe tills halv 5 tror jag. Jag kunde inte hålla uppe ögonen, försökte men klarade inte de. Vi vaknade av att Angelinas pappa sprutade vatten på oss kl halv 12 sen klev vi upp efter ett tag. Käkade frukost sen for Amanda, Nellie och Melina hem. Då gick vi ut i stallet och gjorde oss klara för att fara in till ridhuset. Det var hoppning på schemat så Angelina och Amanda hoppade några gånger sen åkte vi hem och jag mockade lite grann sen skjutsade Anette mig hem. nu är jag hemma, har packat upp mina saker jag hade med mig och nu ska jag och mamma snart äta middag.

Ha en trevligt kväll!


GOTT NYTT ÅR

Vill bara hälsa alla ett gott nytt år och hoppas att alla får det som dom vill ha 2011!
För det ska jag få har jag tänkt.



Ha ett bra 2011 :D!


RSS 2.0