Last time of the year

Hejsan! Vaknade so gott som nyss. Ganska skönt med sovmorgon faktiskt! Idag ska jag bara slappa hela dagen lång medans det är ljust ute. Ikväll ska jag ta en prommenad till Angelina och så ska vi fira nyårs där jag och några trevligamänniskor! Blir nog hur bra som helst! :D Vi ska sova hos Angelina sen också. Blir så bra som toppen! :D


nu plockar vi bort julgranen...

Ha en bra dag! Nu ska jag fick frukost :P

Hejdå

Donald duck

Hejsan! Till middag fick jag kött och potatiskroketter! gottgott :*
Nu har jag sett litegrann på TV och snart ska jag ducha och sen ska jag se på film.Vet inte riktigt vilken det blir men kanske 14 suger? Aja, blir nog bra ändå :P



Ha det bra! :D

Hejdå

Hopptävling

Hejsan! Idag har jag varit på ridhuset och filmat och hjälpt till. Det gick super för Angelina och Amanda! och såklart alla andra också! Klev upp kl halv 8 och åkte iväg ett tag efter. Kom hem för ett tag sen och  nu har vi hamnat här. Ska nog snart ta och traska hemmåt och kika in lite film eller nått.

Imorgon är det nyårs! Jag ska vara hos anglina med människor och vi ska basta och ha trevligt! Blir nog najjs! :D



Hejdå!

Man in the mirror

Hejsan! Efter middagen ringde jag till Angelina och sen vill ehon att jag skulle komma och sova hos henne så nu sitter jag här med min dator och degar. Det brukar oftast bli så när jag är med Angelina på kvällarna. Imorgon ska iallafall Angelina tävla och jag ska filma och hjälpa henne att hålla reda på hennes saker osv.. näe men det blir nog roligt! Det är KM på klubben i ersmark så det är nära och bra! Och efter det ska jag inte göra nått tror jag. Lär väll hamna här igen eller nått. Sen på fredag vet jag inte vart jag ska vara med det blir nog mest troligt i hemmistjärn. Blir suuper!


gemig peennggaarr!!!!!!!!! :D


Hejdå

I hate the time of me life

Hejsan! Idag ska jag bara chilla. Ska damsuga hela huset och damma lite mattor. Kanske kommer på nått kul ikväll men vi får se. Klev upp klockan halv 11 för en gångs skull! Jah som aldrig brukar kunna sova länge gjorde det idag!:D

Nu ska jag fika frukost!



Hejdå

River flows in you

Hejsan! Nu har jag kommit hem. Jag och Angelina åkte med 25 över 3 bussen till stan. Gick till burmans och fick en tid att ta hål. Gick och köpte godis osv sen gick vi tillbaka till burmans och tog hål sen for vi hem. Jag åkte till Angelina. Fick en billys till middag och sen for vi till ridhuset. Red där en stund sen for vi hem och nu har jag kommit hem! Ska snart gå och sova. Är hur trött som helst! Och sen ska jag ju orka med dagen imorgon också! Men ska nog ducha innan jag går och lägger mig.

En bild jag tog nyss. Ni kanske vill se mig med hål i näsan.

Jag vet.. inte världens finaste bild men nu får ni se iaf.


Ha en bra kväll!
Hejdå

Nu drar jag!

Nu drar jag till Angelina hör av mig när jag kommer hem ikväll :)


Hejdå

Före/Efter

Hejsan! Idag ska jag och Angelina ut och rida. Sen ska vi ta 25 över 3 bussen till stan sen möter vi min mamma där  sen går vi till burmans och tar ett hål i min näsa.

Här har ni före och efterbilder sen jag färgade håret

FÖRE


EFTER


FÖRE


EFTER


Håret blev mörkrött! Men det syns inte på bilderna.!.!
Mobba inte mitt fina face...

Ha en bra dag!
Hejdå

Rödhårig!

Hejsan! Nu har Angelina förgat mitt hår med den färgen jag fick i julklapp. Den var typ röd... mitt hår är typ mörkrött nu... fast både mamma och Angelina säger at det blir mörkbrunt när jag har duchat 2 ggr så jag hoppas att jag kan lita på dom. Imorgon ska jag och ta hål i näsan efter mamma har slutat jobbet. Jag kommer skita ner mig när jag ska göra det för jag är så nervös men det blir nog fint efteråt. Jag har ju bara ett liv så jag måste ju göra det som jag vill göra och som jag tycker är snyggt. Men piercingen kommer ta upp hela min näsa för min näsa är så liten men det blir nog fint. Jag ska inte ha någon stor i början. Inatt sover Angelina här och imorgon ska jag rida med henne. Vi ska skritta som jag redan har skrivit.



Hejdå


Rosa(L)

Hejsan! I morse tog jag en promenad till Angelina och fotade henne och hennes ponnyer. Gick hem och duchade och fick i mig lite mat. Åkte med 10 vöer 2 bussen till stan med Angelina och köpte dehär:

Och vi åkte hem med kvart över 4 bussen och nu har jag kommit mig hem. Snart kommer Angelina hit och jag har ingen aning om vad vi ska göra men vi löser det nog förr eller senare! Jag tror vi ska ta en prommis till henne senare. Imorgon ska jag rida med henne. Det lät som en långtur i skritt. Blir nog mysigt.

Nu ska jag nörda facebook.


Hejdå

Stan idag!

Hejsan! Idag som ni redan vet så ska jag och Angelina till stan. Hon skule rida före så vi far inte förräns med 10 över 2 bussen men det blir nog bra. Jag ska gå ut med sonja nu sen ska jag ducha sen äta frukost. Eller nått.

Juste, jag har itne berättat om hunden som bor hos oss ju. Det är en tysk jakttärjer(?) som jagas med och hon springer och luktar överallt när man är ute och går med henne. Sen är hon väldigt snäll. Hoppar aldrig och har aldrig skällt när hon har varit här iallafall. Hur snäll och gosig som helst!  Hon ska bo hos oss tills efter julen men vi vill ha henne längre men vi får se vad ägaren säger. Det är nämligen mammas kompis som äger sonja.



Men nu ska jag dra!
Ha en bra dag för det ska jag ha!
Hejdå

Bakat

Hejsan! Nu har jag bakat lite kola kakor och så har jag suttit här. Ska snart gå upp och spela lite gitarr. Sen Sova någon gång också. Imorgon ska jag och Angelina på stan och då vill man vara utvilad! Sen ska jag hem och chilla tror jag om inte nått annat kul. Jag fotade lite på mina kakor så ni kan få lite roliga bilder osv...


i ugnen

i ugnen (snart klara)

Klara! :D


Hejdå

CRAZY

Hejsan! Sovde ju hos Angelina inatt. I morse  klev vi upp halv 11, hade ställt 3 väckare men stängde av alla sen sovde vi för länge... Men sen klev vi och och käka frukost sen gick vi ut och red. Jag skulle rida vannis så vi gjorde klart dom sen satt jag mig upp osv. Vi var påväg och allt gick så bra så... eller?!?! Hästen var helt jälva CRAZY!!! och jag menar det! Men det var faktiskt ganska roligt. Hon hoppa typ rakt in i snön osv... Sen tog vi oss iväg i full fart! Hon trava hur fort som helst sen gallopera vi sen fick jag stopp på henne sen fick Angelina rida henne. Ville inte göra mig/henne illa :) Sen red jag bella. Allt gick bra tills vi skulle gallopera hemmåt. Då vart hon också CRAZY men jag höll mig kvar, hon bocka och stack men jag var bakom ina så det gick ganska bra. Hon sa att jag skulle styra in i vannis rumpa och då gjorde jag det sen fick vi stopp på båda efter ett tag! Det var ju tur! Sen gick jkag hem och ut med hunden och nu har jag duchat och bara chillat hela dagen lång! Kollat på TV och suttit här. Nu har vi ätit middag och så har jag krusat håret. Det kliar över hela kroppen också för jag har varit ute och med hästar så jag har tagit bettapred också. Men nu ska jag spela frontierville.


Det är min krustång på en lite bättre bild.


Hejdå!

Hjärtan är gott

Hejsan! Nu har jag kommit mig till Angelina, tog en prommis hit och det var faktiskt ganska skönt! Lagom kallt och perfekt. Nu har vi ätit upp mina hjärtan jag hade med mig. Det var sånnahär med ost och löksmak :) Men nu ska jg och lisabeth spela uno så vi får höras senare! :D



Hejdå

Hejdå (L)

Juldagen

Hejsan! Idag har jag fotat/filmat Angelina och amanda när dom red på ridhuset. Åkte hem och nu ahr ajg duchat och snart ska jag till Angelina, ska sova där sen ska jag fota henne imoron också! :D



Hejdå!

Julklappar

Hejsan! Nu har vi kollat på kalle anka, alltid lika roligt, jag skrattar lika mkt varje år! Sen har vi ätit julmaten, jag gillar bara räkorna och krustaderna :] men det är gott ändå! Sen har vi tagiit lite kort och öppnat julklapparna. Jag fick

Newbody sockar som jag ÄLSKAR! dom är hur sköna som helst!<3


en krustång som krusar håret hur enkelt som helst!
Jag har provat och kan lova att det går hur fort som helst!
Älskar den<3


Hårtoning :) Äntligen ska utväxten bort! :D


Slalomhjälm, kommer nog inte använda så mkt men vi ska till kittelfjäll och då måste jag ha en... <3


Pengar! 1200:- Är endå nöjjd!
Nu ska jag köpa tröjjan jag har spanat in på Bik bok! :D

och sist men inte minnst...


Triss- och tia - lotter! :D
(Min trisslott och en tialott, resten än filips)
Jag vann 60 kronor! :D

Här kan ni få en bild av mig med krusat hår



Ha en trevlig julaftonskväll! :D :)

Hejdå


GOD JUL

Hejsan! Julafton idag! Äntligen som jag har längnat till denna dag! Sovde själv hemma inatt och det var skönt som bara den! Sen i morse kom mamma oich carina nån gång vid nio och sen for jag till kyrkan. Har sjungit lite grann och spelat litegrann. allt gick bra fast jag är lite förkyld men det hördes inte för högtalarna är så dåliga. Sen åkte vi hem och nu har vi druckigt glögg/julmust och ätit pepparkakor/mandel. Snart börjar kalle anka eller okej det är ett tag kvar men. Sen efter de ska vi äta sen öppna julklapparna sist av allt.






Ha en trevlig jujlafton och GOL JUL till er alla :D!

So this is christmas

Hejsan! Idag har jag varit med Angelina hela dagen! Kom hit i morse och vi har ätit , fikat, varit på ridhuset och varit i stallet. Sen nu har vi bara chillat och nu ska jag snart sova tror jag. Är nämligen grymt trött! imorgon är det uppesittar kväll altså dagen innan julafton och jag har inte köpt alla julklappar ännu... men jag och Angelina ska på stan imorn och köpa litegranna. Blir nog bra! Ska sova själv imorn... men har ju hunden så jag klara mig nog.




Godnatt! (L)


JULLOV

Hejsan! Idag var det sista dagen för i år på skolan. Grymt skönt måste ja bara säga! Vi såg mr. bean och sen hade vi nått roligt i matsalen sen sjöng kören lite. Vi fick betygen också. Är ändå nöjjd. Har satsat mest på Musiken och jag fick det jag hade hoppats på! MVG. Sen åkte jag hem med 2 bussen och så ahr jag bara latat mig. Har lagt in filmerna sen popstar och sen julkonserten som var igår. Nu ska jag klä granen. Hare bra!





Hejdå

Lördag

Hejsan! Idag ska jag bli fotad av en fotograf och så ska jag spela in min låt. Blir nog bra! Nu har vi ätit frukost, det avr värsta lyxet! Hur gott som helst! Allt man ville ha fanns! Sen ska jag och Nathalie och Linnéa gå till leo's för Nathalie ska spela in sin låt sen ska vi göra nått.



Ha en bra dag!
Hejdå

Monday morning

Hejsan! Idag är det popstar. Jag ska sjunga ****** ******* så ni får se/lyssna på söndag. Det blir altså en hemlis. Vi har tränat en gång med en sångcoach. Sen har vi lekt på leo's lekland sen ätit god mat. JAg delar rum med Nathalie och Linnéa. Imorgon ska jag bli fotad... Men det kommer säkert att gå bra. Sen ska jag göra nå mera säkert.



Hejdå!

Manamana

Hejsan! Skola idag, hade nån FLFF sak på slutet. Åkte hem med kvart över 3:an till mamma. Åt middag som var jättegod! Nu har jag åkt buss till pappa och ska snart dra på holken. Imorgon bär det av till Junior Popstar 2011 tror jag det är. Kommer vara där tills på söndag fast jag har med mig datorn så jag kommer troligtvis att blogga när jag har tid såklart!




Ha det så bra så länge!
Hejdå

scch, scch

Hejsan! Nu har jag kommit hem från ridhuset. Jag filmade litegrann sen åt jag lite godis också. Kom hem kvart i 8 och nu har jag duchat och är grymt trött så har funderat på att gå och sova! Vi hörs imorgon, då är det gympa först på schemat.




Godnatt!

Just one wish

Hejsan! Skola idag, fick sluta efter engelskan altså åka hem med kvart över 2:an. Sen hem och fika toast,fixat lite på datorn, nu ska vi äta sen ska jag filma på hoppspec sen hem och sova i min varma och härliga säng! :D




Ha de bra!
Hejdå

Sex & samlevnad

Hejsan! Idag har vi varit på e4:an och haft sexprat och så fick vi se en teater som handlade typ om sex osv. jaasi, det var väll... roligt osv. Sen gick vi några och åt på max sen åkte vi tillbaka till skolan tills efter lunch.  Har haft gitarr och fått veta vad jag ska göra på julafton, haft musik och vi spelade last christmas. Sen sluta vi efter lite matte. Åkte hem och nu har jag pluggat klart till SO-provet som är tills imorgon. Och ätit gomiddagen sen i söndags.


- random jag vet -


Hejan dåsan!

Lucia

Hejsan! Idag har vi haft lite annorlunda dag. Den började med att jag skule vara på skolan halv 8. Vi hade lucia halv 9 och första gick sådär, det var för dom små så det var inte så hemskt. Sen gick vi ut och så var det för 6-9:an och det gick faktiskt lika bra! Jag failade ganska mke men det var bara roligt. Stog typ och skrattade åt mig själv ibland. Sen vare svenska prov(hade inte pluggat nått men...) Sen lunch och sen vare konsert med lärarbandet i matsalen. Sen svenska sen språk sen sluta vi! Nu har jag fått svar från popstar och ska fara dit och vara med på fredag till söndag! Blir nog super!


Förlåt...ville bara skriva av mig...




Hejdå

Luciacupen

Hejsan! Nu har jag blivit klippt. Hunnit plugga till Svenskaprovet som är imorgon och ätit middag. Vi har varit och handlat och hittat en julgran också, och så har jag duchat! Nu väntar jag bara på pappa som ska komma klockan 7 och skjutsa mig och kanske Angelina och Amanda till luciacupen som är på holken. Blir nog roligt! :D





Ha en bra kväll! ;)
Hejdå

Klippningen

Hejsan! Nu har mamma klippt mig! Jag är nöjdare nu än jag var före för det hängde bara förr men nu äre lite mera en ''frisyr'' iaf.

Före:

Efter:

Före:

Efter:


Hon klippte ca 3-4 cm, men nu ska jag bara tona håret sen äre som nytt igen! :D

Ha en bra dag! =)

Statistiken ökar!

Hejsan! Nu har det varit ganska många som besökt min blogg, fortsätt så! Idag ska jag bli klippt av min mamma, det blir bara topparna. Jag har inte blivit klippt på ca 2,5 år så nu är det dags. Och sen ska vi och handla. Jag ska plugga til Svenskaprovet som vi har tills imorgon. Klockan 7 ska jag fara till Holken där luciacupen är. Efter det ska jag nog hem och sova så jag orkar en dag imorgon också.


sommar(L)


Hejdå

Konsert

Hejsan! Jag har inte hunnit blogga pga jag har haft konsert på nordanå från i onsdags. Jag har sjungit en låt som heter himlen in min famn. Gick superbra på uppvisningarna vi hade. Sen idag har jag varit hos Angelina och fotat henne och hennes ponnyer. Sen nu är jag hemma och pappa är påväg hit coh ska hämta mig för jag ska dit och äta plankstek med dom.




Hejdå!

Strålande stjärna

Hejsan! Idag har det varit skola och konfa. På skolan bakade vi lussebullar och pepparkakor på HK:n och på lucia träningen sjöng vi... tränade och jag ska sjunga solo på 4:e versen till happy X-mas. Blir nog roligt! Sen har vi haft dans på idrotten, tycker det var ändå ganska roligt och sen sluta jag med matteprov och gitarrlektion. Skyndade mig till konfan och vi fick julfika, se pjäs och göra en ''tips-tävling''. Nu är jag hemma och ska äta baconwook till middag sen plugg hela kvällen lång.



Hejdå

Köttfärslimpa

Hejsan!
Åkte till pappa och fick sätta upp julgranen! Den vart supergullig tycker då jag ialalfall. Den är inte så stor men det är bara bra för då behöver man inte så mycket utsmyckning. Sen har vi ätit middag. Jag fick köttfärslimpa och potatis med grönpepparsås. Gottgott. Aja, nu ska jag snart på gudstjänst.Så hare bra!


Hejdå

So this is christmas

Hejsan! Idag känner jag mig lite piggare! Går inte att svälja men det är lungt än så länge. Idag tror jag att jag ska fara till kågemässan som är i kåge klockan 18.00 ikväll! Om jag orkar förståss. Sen kanske fara och filma/fota på ridhuset när dom rider i hoppspecialen. För jag orkar inte rida för jag vill bli helt frisk innan jag börjar om igen.


jaa jag vet, jag har grymt tråkiga bilder men kanske
ska klä på mig riktigt mycket för det är svinigt kallt ute
sen ta en liten promenad på gården och fota lite.



Hejdå

Inte mkt att säga

Hejsan! Idag har jag legat i min säng och suttit vid datorn, försökt trycka ner 3 kyklingbitar, druckit päronsoda och varit på toa. Det är det ända jag har gjort idag. då vet ni. Nä men jag känner mig piggare och piggare ju mera mat jag får i mig. Men det är trögt att få ner maten och tror att jag ska kräkas så fort den kommit ner men den går det över.

Nu ser jag dansbandskampen och tycker att Elisa's är bäst.


jag älskar dig mamma (L)



Hejdå

Orkar ingenting

Hejsan! har inte orkat blogga någonting dom 2 sista dagarna för jag orkar knappt sitta upp för jag är helt slut! Kärktes i onsdags efter hoppspec sen har det snurrat i skallen ända sen dess. låg hela gårdagen men nu börjar jag blir på bättringsvägarna! så hoppas jag blir piggare och orkar fara till skola på måndag. Har missat 2 matteprov och så har jag SO och NO prov nästa vecka.

Nä nu ska jag sluta vara EMO.

Äntligen börjar julkänslorna komma! ska se julkalenderavsnitten nu hade jag tänkt!

Ha det bra!



Hejdå

1 december

Hejsan! Idag är det första december och det betyder att julkalendern var i morse! Nog för att den inte är den bästa kanske men det är fortfarande en tradition att kolla in den. själv tycker jag att diselråttor och sjömansmöss var bäst hittils!

Men dagen då, skola, sen hem och ska snart äta middag sen til hopspec och rida igen! blir nog roligt! Sen ska jag hem och sova.



Hejdå!

RSS 2.0