Grillat♥

Hejsan! Nu har jag varit med Angelina, vi har smörjt hennes saker och packat tills imorgon. Vi har varit och hämtat finkan hos lotta och kört den till ridhuset, jag har gått hem och nu har vi lagat mat och ska snart äta. Efter maten ska jag platta filips hår sen ska jag fara till Angelina och vara där hela kvällen lång men moppen är i kåge så jag får ta cykeln helt enkelt. Men det går nog bra. Jag får klä mig mycket!
Ha en bra valborgsmestoafton för det ska jag ha!
Hejdå

Älska mig♥

Hejsan! Nu har jag ätit godis, duchat,ätit mat kollat på film, lyssnat på musik, kollat på BB och plockat ihop sakerna till tävlingen imorgon. Nu är det abra transporten jag och mamma ska fara och hämta hos lotta snart! Vi har så himla tur att vi har lotta så vi får låna hennes transport! Sen ska jag hem och jag och mamma ska laga grillat och potatisgratäng och äta det med filip och macke. Sen ska jag fara till Angelina och tillbringa min kväll där. Hoppas bara Erik kommer med moppsen så jag får ta hans moppe dit så jag slipper cykla hem ikväll då äre enklare me moppen! Jag längtar verkligen tils jag får moppekortet så jag får köra i kåge och där borta och inte bara i lilla kusmark! Men nu ska jag och mamma fara om bilen funkar det viil säga.

Hejdå

Valborgs

Hejsan! Idag är det avlborgs och det vill säga dagen före tävlingen och världens bästa syster Angelina fyller år! Grattis gummsi♥
Annars idag ska jag städa lite i mitt rum som redan är stökigt igen och så ska jag plocka ihop alla saker till tävlingen här hemmifrån. När det är gjort ska jag och mamma fara och hämta finkan vi ska ha och ställa den på ridhuset så den är där imorgon när vi ska fara! Sen ikväll ska jag fara till Angelina och ara med kompisar där och bara ha allmänt kul! Blir nog super :D! Ni får he en bra valorgs så höres vi nog snart!
är sjukt nervös också...
Hejdå

Duschad ponny!

Hejsan! Nu har jag ätit middag. Varit på ridhuset och fixat och donat mycket saker inför tävlignen :) men det r lite kvar för sadelkammaren var stängd men det fixar vi på söndag morgon! Så nu är mickey duchad men ja fick int bort riktigt alla kissfläckar men nästan. Så nu skiner han och hoppas att han håller sig någolunda ren iaf! Just nu sitter jag och äter godias och dricker läsk ochkollar på Big brother och ska asnart sova:D!
Godnatt♥

Godis♥

Hejsan! Skolan idag gick bra! Jag och josse for på smått och gott på lunchen och käka♥
Efter skolan kom Patrik förbi och hämtade upp mig och Angelina och jag har fotat henne och bella när dom fressyrade litegrann på kusbanan! Nu har jag kommit hem och ska snart äta middag sen fara tillbaka till Angelina och sen till ridhuset och ducha upp mickey osv!
Hejdå

Fredag

Hejsan! Idag är det skola. Pålunchen tror jag att jag ska till smått och gott och äta lunch för det är ingen go lunch på skolan och vi har hyffsat lång lunch också! Hoppas bara att någon vill följa men det blir nog bra! Efter skolan ska jag vara med Angelina och jag ska fota henne och hennes ponnysar. Det är så fint väder idag så det blir nog riktigt fina bilder! Varmt är det också! Sen sk ajag in till ridhuset och ducha rent mickey inför tävlingen. Han ser ut som en riktigt skithög nu så han måste få bli ren! Sen ska vi göra klart allt till tävlingen för vi orkar inte fara till ridhuset på lördag när det är valborgs så då gör vi klart allt föröa istället! Blir nog super:D!

Ha en bra dag!
Hejdå

Matte

Hejsan! Det blev att göra en hel del matte ikväll istället för att ducha och sova. Och så har jag städat bort alla saker jag hade med mig till pappa och det avr en hel del vill jag lova! Men det funkade det med! Jag känner mig då stolt att jag orkade ta tag i den där satans matten nån gång! Jag har jobbat typ 40 uppgifter ikväll och det känns så himla skönt när man inte behöver stressa imorgon på den lektionen då man kan bara slappa hela tiden. Jag har lite svårt att koncentrera mig när det blir mycket ljud och alla pratar med en och man tappar en uppgift man har hållt på med jättelänge sen är jag supernyfiken och det fgör inte saken bättre på nått sätt alls.. Så då är det tur att man kan ta hem och jobba om man kommer efter i nått ämne.  Men nu har jag fattat det här avsnittet så jag klarar nog det här provet också! Sen har vi NO-prov i Sex och samlevnad nästa onsdag och det kommer nog också gå super för jag kan typ redan allt från pappret! Har redan pluggat sönder... Nä nu måste jag gå och sova! Vi får höras imorgon!
Godnatt!♥

Vad tycker ni?

Nu har jag tagit kort på mitt rum hos mamma och mitt rum hos pappa. Jag tänkte att ni skulle få tycka till om vilket som är finast och mysigast osv.. aa men ni fattar nog!
Hos Pappa
Hos mamma

FILM

Här kommer ännu en film men då hoppar jag mickey. I hoppspecialen!

FILM

Jag red pedro också på ridhuset! Han var superfin men lite stark. Värsta läromästaren ju!

FILM

Detta var när jag och hampus hoppade i dressyrspecialen. Man får hoppa
1 gång per termin om man rider där och då fick jag ha fina hampus ;]!

FILM

Jag har kollat lite på mina klipp på youtube och hittade ett gamal klipp från när jag tävlade rover första gången i hoppning på ridhuset! Det var en ridskoletävling där vi randoms var med!
Se och njut!

FILM

Nu har jag kommit mig till mamma och vi har ätit middag. Det blev pyttipanna och det är alltid gott! Sen har jag gjort en film sen hoppspecialen som jag kan visa er. Sen ska jag gå och ducha sen sova tror jag för jag håller på att somna däär jag sitter för är helt slut efter dagen som varit! Imorgon är det skola och sen är det helg! På kvällen ska jag fara och ducha upp skitlorten mickey så han blir ren och fin!
Godnatt!♥

HÖÖKS

Det är såhär att jag får lite pengar i sommar för att jag har exem och då har jag tänkt förnya min ridutrustning litegrann och ni kan få se bilder på lite saker av det iaf!
(dom svarta sockarna)
Jag kommer säkert lägga till lite saker men dom här sakerna ska jag iaf köpa på säkerhet!

Got a good reason

Hejsan! Skoan idag gick till en början bra men blev lite tröttare för varje minut som gick och tillslut satt jag och gäspade hela lektionen tror jag. Men nu har jag kommit mig hem och jag far inte till Angelina för hon har redan farit ut och ridit för hon sluta tidigare så jag ska hem till mamma snart och där ska jag nog sova en stund sen kasnke vara med Angelina. Eller göra nått annat!
kul med samma bilder hela tiden jag vet...
Hejdå

Torsdag

Hejsan! Skola idag igen. Efter skolan ska jag vara med Angelina och vi ska rida hennes ponnyer. Sen ska jag hem till mamma och vara där i veckan som är kvar men kommer troligtvis vara där hela nästa vecka också! Men jag tror jag ska börja vara hos pappa varranan vecka iaf på skoldagarna om jag orkar. Sen ska jag säkert göra nått kul ikväll. Men vi får höras efter skolan!'
bella!♥
Hejdå

Hoppspecialen

Hejsan! Efter skolan for jag till konfan ett tag och vi spela lite musik och fika. For hem klockan 5 och åt middag och bytte om till ridkläder. For till hoppspec och hoppade mickey sista gången innan tävlingen  som är på söndag. Det gick superbra idag så jag är taggad till tävlingen! Sen for jag hem och ducha och nu har jag försöklt göra en film i typå en halv timme men vi har inte det rätta programmet och tjosan hejsan osv men jag får göra en när jag kommer til mamma eller nått. Blir nog bra! Men nu ska jaf gå ner och fika sen sova så vi får höras imoron!
Hejdå

NO - sex & samlevnad - PREVENTIVMEDEL

Hejsan! Just nu har jag No och vi har sex & samlevnad och vi är klara med våran uppgift så då passar jag på att skriva här en stund. Sen har vi SO och sen lunch. Till lunch är det potatis och skinkstek. Efter lunch har vi Engelska och Elevens val. Jag har musik och vi ska prata 40 min sen spela 40 min. Blir nog kuligt. Efter skolan ska kjag tydligen på konfa till klockan 5 och sen hem till pappa och äta, byta om och fara till ridhuset och rida. Jag tror vi ska rida ute, hoppas då det!





Hejdå

Hoppspecialen

Hejsan! Skola idag igen. Men det gick bra igår så jag ska nog klara det idag med. Men iaf så har vi lite jobbigare dag idag men jag klarar mig nog. Efter skolan ska jag fara hem och äta middag sen klockan 6 sk ajag fara till ridhuset och hoppas i hoppspecialen som är sista gången före tävlingen som är på söndag. Jag ska tävla mickey och vi ska tävla 60 & 70 cm, lagom höjd för oss tycker jag. Efter det ska jag hem och ducha och sova tror jag. Kanske blir det lite matte också om jag orkar. Men ni får ha en härlig dag så hörs vi senare när jag kommer hem!
mickey♥
Hejdå

Godnatt

Hejsan! ikkväll har jag varit en sävng till holken och kikat in vad dom gör där nu för tiden. Var så länge sen jag var där och det var ingen skillnad så det var inte så roligt men det funkade. Så jag for hem ganska fort. Gar varit en sävng på ICA och haldlat lite och nu ahr jag duchat och ska gå och sova nu så vi får höras imorgon!

Godnatt♥

Hemma

Hejsan! Nu har jag kommit hem från skolan och jag och pappa har varit till kusmark och hämtat sakerna jag glömde när jag for hit. Jag ska bo här medans mamma är i hemavan fast jag tro jag är här tills på Fredag så jag får va här ett tag också. iaf så tog jag med gitarren också så ska nog spela lite gitarr sen också. Vi ska äta makaroner och korvstroganof till middag sen ska jag göra lite matte för jag är såå seg i de sen kan jag typ inte koncentrera mig när det pratas så mkt.  Sen ska jag kolla på TV och sen spela gitarr och sova.
visst är hon gullig va^^ asså bella:D!
Ha det bra!
Hejdå

Skola

Hejsan! Skola idag. Det är typ härligt att komma till skolan ändå och få träffa alla igen. På gympan spelade jag och josse lite basket och solade lite. Härligt härligt! Det är då lika fint väder idag som det har varit på lovet så hoppas att det torkar fort i backen så det blir sommar snart! På fredag ska jag till ridhuset och ducha Miskey inför tävligen sen ska jag och nellie packa och allt också. När jag kommer hem idag ska jag nog fika bullar och saft eller multi sen ska jag lyssna inför musikprovet som jag kommer få IG på för jag har jättesvårt att lära in mig sånt som är tråkigt osv. Nä nu börjar jag, Hare bra!


Sommar♥

Hejdå

Tisdag - Skola

Hejsan! Idag börjar skolan om igen. Jag har sovmorgon till 5 över 9 så jag kan chila en stund eftersom jag är i kåge så kan jag fara senare än kvar över 8 eftersom jag inte åker buss utan jag cyklar. Idag har vi Musik, svenska, lunch, idrott, hål, matte sen slutar vi. Det är en  jätte chill dag och det gillas! Sen när jag kommer hem måste jag göra NO-läxan tils på torsdag och jag har inte börjat. Sen vet jag inte vad jag ska göra.

Ha en bra dag!
Hejdå

Kåge

Hejsan! Sovde hos Therese inatt. Klockan halv 6 släppte vi ut hästarna sen gick vi in och sovde igen. När vi vaknade sen åt vi frukostsen for vi till ridhuset med moppen och fotade när Angelina red idakursen med Vanillin. När vi kom hem till Therese åt vi lunch. Därefter red Therese först Wille som hon hoppade med lite lätt. När hon ridit klart tog vi in skrutten och så red hon han barbacka på gården en liten stund tills pappa kom och hämtade mig och nu är jag i kåge och vi har ätit middag och det var supergott! Vi åt surströmming idag! LYX!
Hejdå

Söndag - hos therese

Hejsan! Idag har jag varit med therese hela dagen lång. Imorse vaknade jag och gick och duschade direkt, sen for jag till till therese och där städade vi i hela hennes stall och det blev superfint, sen gick vi in och åt och sen vedade vi och kände oss duktiga. Till middag fick vi pizza som vi köpte i kåge. När vi hade ätit för vi ut och red och nu har vi gjort klart i stallet och kollar på tv och bara myser med godis och chips och läsk:-) härligt hejdå

Söndag

Hejsan! Idag tog jag en sovmorgon för första gången på påsklovet och det är sista dagen så det passade ju bra. Jag vaknade klockan halv 11 och det tycker jag räcler som sovmorgon när man vill ut i det fina vädret! Idag är jag hemma själv men jag tror att pojkarna kommer at komma med bilen och hämta mopparna. Sen har jag ingen plan över hur min dag ser ut så har ini inget att göra så kan ni ju höra av er så fixar vi det till både jag och du!
Idag är det 15.6 grader varmt ute och det betyder att jag kommer kanske inte uppdatera så mycket här för jag kommer vara ute hela dagen! Men nu ska jag gå och ducha sen gå ut!

Lördag

Hejsan! Jag sov hos Nellie inatt med Angelina, Amanda, Nellie och Michelle. Vi avr uppe lite allt för länge men det var roligt. Jag var livrädd för det var folk nere på vägen som vi satt dom iten fick komma men dom kom ändå och då gick alla ut förutom jag och michelle och dom kom in efter ett tag och vissa glada miner och kanske andra inte lika glada men iaf. Vi har sovit litegrann och jag är inte trött nu så det är ju lugnt. Vi vaknade 11 i morse och åt frukost sen gick vi och dom skulle rida men då skukle holger ut och köra så det bliev inget av så då flytatde vi ut deras kaniner och sen åkte jag med hans hem för han skulle och handla. Nu är jag hemma men ska snart fara till Angelina och fota henne och hennes ponnyer när hon rider lösgörande på dom. Sen ska jag väl hem och bara ta det lugnt hela dagen.
Ha en bra dag!
Hejdå

rubrik saknas

Hejsan! Nusitter jaghos Nellie och michelle och har inget att göra. Vi kollade lite på film men sen somna jag och nu har jag vaknat och tjollrat på litegrann. Vi har ätit godis,ostkrokar och chips och massa gott och nu är Nellie och Angelina ute på vift med mopparna men snart kommer nog Nellie tillbaka för Angelina skulle hem. Men jag kommer itne kunna somna förrän typ nån gång senare så jag kanske är vaken själv tills imorgon och är skiträdd... Men det blir nog bra! Imorgon Vet jag inte vad jag skagöra,eller joo, jag ska fota När nellie och amanda rider Seve, jag tro dom skulle hoppa men är inte säker men blir nog kul det med!

Hejdå!

Hoppning

Hejsan! Nu har jag sätdat klart och jag känner mig supernöjjd att jag varit så duktig faktiskt! Nä men jag hat sätdat klart och varit på ridhuset och filmat när dom ridit. Gick bra för dom och nu har jag kommit hem och ska snart äta middag sen bär det av till nellie där jag sover inatt! Blir nog roligt:D!!
Hejdå

Fredag

Hejsan! Nu är snart påsklovet slut men jag har fårr vilat ut mig ordentligt och haft riktigt roligt och det är inte slut med roligheter ännu ska ni se! Idag ska jag Fota eller filma Angelina och amanda när dom hoppar bana på ridhuset och ikväll ska jag kanske sova hos nellie med trevliga människor! Men min sovmorgon blev bara till klockan halv 10 men det tycker jag räcker. Det är superväder ute idag och då vill man inte sova bort hela dagen jue! Eller iaf inte jag för jag vill vara ute och sola och så vidare ;)
Ha en bra dag!
Hejdå

Godnatt

Nu säger jag godnatt och hoppas att alla får en trevlig natt och
jag kommer sova som en stock tills imorgon när jag vaknar!
GODNATT!!

Städat lite

Godkväll! Ikväll har jag slingat håret som jag redan sagt flera gånger. Kollat på TV. Städat bort en hel del kläder. Bäddat till sängen litegrann. Och sätdat lite allmänt i mitt rum.  Nu är klockan hyffsat mycket men jag är fortfarande pigg. För er som kännder mig så vet ni att jag brukar sova vid den här tiden. Men inte idag! Jag har en känsla av att jag inte kommer somna förrän typ 1-2 tiden inatt men då tar jag sovmorgon imorgon!
Imorgon ska jag fota Angelina på förmiddagen och vara med Kusmarks tjejerna på kvällen. Blir nog en bra dag! Hade tänkte fara en sväng på stan men när Therese skrev att inget var öppet så ångrade jag mig helt och hållet så då får det bli en heldag i lilla kusmark. Men vi får höras imorgon! Godnatt
sankar dig sonja♥

price tag - maddi jane


snyggt...

Hejsan! Nu har mamma slingat mitt hår och jag har duchat. Men när jag tar ur handduken ur håret så har jag en ljus slinga som är typ helvit mitt i pannan eller asså den som är längst fram av allt hår...
Såhär ser det ut..
Men det blir förhoppningsvis snyggare när håret har torkat. Ananrs får jag köra med mössa eller nått ;)!
Men hon ska inte klippa mig för jag har tydligen inte nött hår så det få jag vänta med. Och jag ville ha ljusare i luggen men inte vitt men det blir nog bra.
Nu ska jag kolla på TV en stund tror jag. Sen typ sova. Fast jag är inte trött!
Aja, hejdå

Kyckling

Hejsan! Nu har jag städat ut mina ridkläder till garaget eftersom det är så varmt ute nu så kan jag byta om där iatället för att skita ner inne. Sen har jag städat lite i garaget utanför ridkläderna. Jag och mamma har avrit och handlat. Vi har ätit jättegod middagsom var thai sak nått. Kyckling var det iallafall och grymt gott! Sen har vi kollat på isen som spruckit upp mera. Och abra varit ute och haftd et skönt. Det är så himla härligt ute nu på våren tycker! Härligt att det inte regnar och så. Snart ska mamma klippa och slinga mitt hår för jag tycker jag har fått slitet här och det känns så frächt efter att man har blivit klippt! Sen blir det mera ljusa slingor tillexempel där hon missade i luggen och lite mera där bak osv! Blir nog fint!
Hejdå!

Cyklat

Hejsan! Sovde hos Angelina inatt, orkade inte sova hemma så tog moppen till henne. När vi kom till henne gick jag och sov direkt för jag var sjukt trött. När jag vakande gick vi ner och fikade sen tog vi cyklarna och sålde hennes plastpåsar och jag fick 100 spänn av angelina! Hon är ju bara för snäll ;-] Tack gumman♥ Sen gick vi in och chilla en stund och så for jag hem. Jag ska nog fara till henne snart igenf rö ajg ska rida med henne men for hem och lämna lite saker och filips moppe för han skulle ha den. Så då får jag ta cykeln senare till Ina. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, kanske vara med Therese om hon vill eller nått ;D
Pussokram♥

Härligt väder!

Hejsan! Nu är jag med Angelina, fast hon sitter nere med killarna så jag är inte så mkt med henne. Jag har gjort fika och folkskaran har fikat och nu sitter alla vid datorn typ. Sen ska jag följa Angelina hem och sova hos henne och iomrgon ska jag fota therese och Wille på kusbanan om hon tar sig dit ;)! Blir nog kul att fota någon annan nån gång också!
Tella(L)
Ha en bra kväll!
Hejdå

Glass♥

Hejsan! Jag åkte med Amanda till ridhuset och fotade henne och gia. Dom var så fina så. Sen åkte jag hem emd dom till Angelina coh hoppade av där och så for vi iväg till ridhuset igen så fotade/filamde jag henne och Bella. Dom var också superfina som vanligt ;)! Dom har så fina ponnyer tycker jag :D! Nu har jag iallafall kommit hem och tagit mig lite glass och kolla på när isflaken åkt iväg med älven. Nu ahr alla pojkarna farit till kåge med mopparna en sväng men dom kommer nog hem snart igen för erik ska sälja våran tvättmaskin till nån. Så då blir vi rika... eller kanske bara lite mera men alltid nått ju :)! Nä nu ska jag chilla med big brother!

glass♥
isen♥


Hejdå

HOME

Hejsan! Nu har vi kommit hem. När jag kom hem plattade jag filips hår och nu chillar jag med musik vid datorn! Snart ska jag till Ridhuset med Amanda och fota henne och hennes ponny gis när hon hoppar henne. Blir nog kuligt. Sen ska jag till ridhuset med Angelina och fota när hon rider dressyr på bella tror jag hon skulle göra ;) Ikväll ska jag nog bara chilla ;D! annars kanske jag är med Angelina eller nått!

Ha en bra dag!
Hejdå

Piteå havsbad!

Hejsan! I morse vaknade jag kvart över 9 och då ringde Angelina och frågade om jag ville följa och bada på piteå havsbad och självklart ville jag det! Så jag har gjort mig i ordning nu och ätit lite frukost så nu väntar jag bara på att dom ska komma och hämta upp mig :) Vi ska vara där typ till ikväll nån gång ;) blir nog roligt!
Annars vet jag inte vad jag ska göra idag men det tar nog hela dagen lång. Blir nog hur kul som helst! Det var så länge sen jag var där och badade, eller dte var kängesen jag badade överhuvudtaget!


Ha en bra dag!
Hejdå

Dagen

Hejsan! Idag har jag varit med Angelina hela dagen lång! I morse for jag till henne och vi chillade en stund sen for vi till ridhuset med Vanillin och Hamilton och lisabeth red hammi och angelina red Vanillin. Sen åkte vi hem och så gjorde vi lite i stallet sen red hon ut på bella och jag cyklade med för det var så härligt väder! Så fotade litegrann också. När vi kom hem gick vi in och har kollat på ''älska mig', jag tycker den var sjukt bra men sorglig. och så åt vi glass. Sen kom sadelpia och när hon for for jag också hem. Så nu är jag hemma vi har varit och handlat och fikat osv. Nu ska jag kola på TV men skrev bara lite här först!
Imorgon vet jag itne vad som händer, jag tar dagarna som dom kommer nu under lovet ;)
Godnatt

SANT!

Olivia är bäst och snyggast! Så äre!

Mikrofånkåt

Hejsan! Idag är det en ny dag och då ska jag ta nya tag! Idag ska jag nämligen filma eller fota Angelina när hon hoppar Vanillin på ridhuset. Och eftersom det är så sjukt fint väder idag så gissar jag att hon ska rida på utebanan. Annars så tror ska jag inte göra så mycket mera idag men Therese ska nog kommaoch hämta sina vvantar som hon glömde igår här så jag kanske träffar henne en stund också om jag hinne!
sommar(L)


Ny datorn

Hejsan! Nu funkar min "Nya" dator äntligen! Den har stått och vilat ett tag så nu funkar den prima. Lite seg är den men jag klarar mig för den vart ju gratis istället för att jag ska slösa mina pengar på en ny dator då vi redan har en bra nog för mig! Så nu kan jag ha alla mina privata saker här på datorn. Okej jag kanske itne har så mycket privata saker men ändå! Så nu är jag GLAD!
Och så ska jag vara med och tävla den 1 maj på SRK med Mickey. Jag har änmält mig till 60-70 och det kommer nog bli super! Han är sååfin! Så vi ska in och ducha hästarna på valborgs och gra dom fina och göra klart allt sen far vi på morgonen och jag fixade en dinka också! Super att vi fick låna lottas transport! Den är fin den med! Så nu är jag glad men jag har inte gjort musikprovet på skolan änu så jag har det att gruva mig för för jag har inte tränat nått typ men jag för lyssna och lyssna på spotify nu när jag äntligen har det! Blir nog super :-D
Hejdå

Så här ser det ut bredvid våran tomt

Varje år blir det högt vatten i älven nedanför våran gård. Det brukar vara ungefär 2-3 meter från vårat hus där gränsen till vattnet går. År 1998 var det översvämmning vädligt mycket, ända upp till vägen nästan. När man gick utanför bron var det vatten upp till knäna. Samma sak var 2008 men det kom inte ända upp till bron utan till husväggen våran. Så då får vi se om det blir samma sak 2018 också (om nu inte jorden har gått under då..), eftersom det blir avrt 10:onde åt för det var 1988,1978 . . . osv

Den här bilden tog jag nyss och det har bara börjat smälta ännu så vi får väll se hur högt det blir i år. Man vet aldrig, jag kanske vaknar i kåge någon vacker dag. Varje dag när man vaknar på våren ar det alltid lika spännande att titta ut och se hur mycket vatten det är! =D

price tag

Hejsan! Idag är jag vaken tidigt tycker jag! Men det är för att jag ska åka med Angelina till ridhuset och filma/fota när hon rider privatlektion för Anna Selin-Lundmark. Hon ska hoppa tror jag om jag inte hörde helt fel när hon sa vad hon skulle rida. Sen ska jag nog hem och kanske en sväng på stan med therese om vi orkar. Ananrs får jag se vad dagen har att bjuda på helt enkelt.
grymma^^
Ha en bra dag!
btw. det blåser VÄDLIGT mycket ute idag!
Hejdå

Ny dator!

Hejsan! Jag har altså fått en ny dator.Eller vi har en som ingen använder och den funkar prima med vista och allt. Okej, vista kanske inte är det bästa men det funkar för att avra en dator som bara stått flera år. Så nu har vi startat upp den och det funkar bättre än denhär jag sitter vid nu. Fast vi har inget internet påd en för vi vill ha ett virusprogram först och sånna saker så jag sitter vid en annan dator nu. Sen har vi fått en datorskärm till den "nya" datorn också! Den är huffsat stor också och sprillans ny! Så det kan inte bli bättre just nu. Då kanske inte jag behöver köpa en ny dator till sommaren då jag får pengar. Då vet ni det också!
Ikväll har jag och Therese varit ute hos hästarna och nattat dom med mat, borstat dom, vårdat alla sår (inte många), Therese och hennes mamma har fyllt vatten och sånt också. Sen kom mamma och hämtade mig och nu är jag hemma. Snart ska jag nog sova för imorgon ska jag kliva up typ halv 8 för jag ska med Angelina till ridhuset där hon ska hoppträna för anna tror jag det var hon skulle göra. Och då ska jag filma eller fota beror på om det är ute eller inne. Hoppas såklart på ute! Sen sk ajag kanske vara med therese om jag hinner och orkar såklart :-D
Bakade chokladbollar igår!♥
Ha det bra!
Hejdå

Söndag

Hejsan! Jag åkte med therese till stan och dom köpte skor, sen för vi till therese och red hästarna, jag fick rida skrutten, han är pigg om man tänker på hur bella och dom andra jag rider brukar vara lite segare kanske:-) i galoppen gick det jättefort tycker jag men det tyckte inte therese så jag litade så att han skulle stanna efter ett tag och det gjorde han också så de var superkul sen skrittade vi hem och klädde av hästarna. Sen gick vi in och chillade en stund och vi ska vi äta mat sen vet jag inte vad vi ska göra men nått kul blir det nog.

josefinlundmark



NU HAR JAG GJORT EN DESIGN ÅT OLIVIA!! EFTER TYP 100ÅR SÅ ÄR DEN INNE PÅ BLOGGEN, KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL MIN BLOGG (olivia kommer gilla mig efter dethära)

Söndag

Hejsan! Idag ska jag kanske vara med Therese. Vi ska först till stan och kolla på nå skor tror jag sen hem till henne och rida hennes hästar. Dom måste också motioneras såklart. Inatt har jag sovit hos min granne. Jag får pengar för att sova hos dom när hon jobbar. Jag har knappt kollat på hon jag var barnvakt till. Hon sov när jag kom till dom. eller hon somna nästan när jag kom till dom. Sen gick jag hem 10 över 9 i morse så jag var vaken tidigt! Men jag får ju sova hela påsklovet som börjar på riktigt imorgon! Jag ser verkligen fram emot det!
Ha ett bra påsklov för det ska jag ha!
Hejdå

BILDBOMB - 2010

Lite bilder från 2010 =D. En liten årsresumé typ =)

Lördag - tävling SRK

Hejsan! Idag har jag varit med Angelina på tävling. Den var på SRK. Hon hade med sig Vanillin. Det var dressyr och hennes ponny är mera mot hoppning men hon är superfin i dressyr också men såklart ska hon bli lite extra taggad i dressyren för hon är som en liten energibomb! Men jag tycker hon var fin idag! Vi åkte hemmifrån halv 9 i morse och kom hem ca halv 4. Så en heldag i stallet blev det! Alltid lika trevligt. Nåär vi kom hem gjorde vi klart i stallet och gick in och la in filmerna sen idag och så cyklade jag hem. Väl hemma började jag med att laga mat och sen ducha. Nu har jag duchat och packat lite saker för ikväll ska jag vara barnvakt till Nam (min granne), hennes mamma jobbar natt så jag ska sova där med hennes dotter. Blir nog roligt. Imorgon kanske jag ska vara med Therese om hon vill det. Annars ska jag säkert vara med Angelina eller nått. Nu ska jag anmäla mig till SRK's 1 maj träningstävling i hoppning! kuligt! =)

Ha det bra!
Hejdå

Ny design

Snart kommer en ny design i min blogg. Den är gjord av Josefin Lundmark och hon är grym på att göra designer. Hon är noggrann också som inte jag är och det är bra för då blir det extra fint!

Fota

Hejsan! Nu har jag fotat Angelina, vi har gjort lite i stallet och nu är hon i stan och tar nån spruta så jag passade på att fara hem och packa ltie inför helgen. Jag ska nämligen sova hos angelina inatt och imorgon ska vi till SRK på dressyrtävling och hon ska tävla Vanillin. Sen ska vi hem och göra nått sen sover jag hos henne til söndag. Så jag är inte hemma förrän på Söndag. Men det blir nog roligt. det brukar ju vara så att jag sover hos henne. Jag orkar inte gå hem. Men nu har jag duchat och packat ltie saker och gjort mig klar så nu väntar jag bara på att dom ska komma och plocka upp mig.
dom är jätteduktiga!♥
Ha en trevlig helg!
Hejdå

Fredag - påsklov!

Hejsan! Igår fick jag påsklov eftersom det var min sista praodag på skega. Jag har haft roligt där och kommer kanske vara där nästa prao också om jag inte hittar nått annat förståss. Idag är jag som sagt ledig och ska säkert fota Angelina och hennes ponnyer. Hon skicka nyss ett sms om de så det blir nog så ja. Sen ikväll ska vi till ridhuset och jag ska fota hon och Amanda när dom rider sen ska dom ducha hästarna sen imorgon ska vi till dressyrtävling på SRK och hoppas det går bra för dom!
hejdå

Onsdag - prao

Hejsan! Prao idag. Jag praoar på skega i Ersmark I måndags fick jag vara i matsalen med dom erica och sören. Jag fick ta fram bröd, hacka sallad, torka bord, fixa stolar, dricka cola, stå i kassan och så vidare. Jag fick göra en hel del saker. På Tisdag (igår) var jag i kontrollen IPV. Där fick jag kolla så att altt var gjort som det skulle och kolla så att det itne var något jack i slangar och sånt. På Onsdag (Idag) har jag fått vara i lagret med Anette Öhlin (Angelinas mamma), där jag fick klistra etiketter, packa O-ringar, hämta saker och sånt. Jag fick sluta tidigare klockan 2 redan och åkte hem med Anette coh hon släppte av mig hemma. Jag har suttit vid datorn sen jag kom hem. Nu ska jag äta och sen kommer Anette tillbaka och hämtar mig igen så jag kan göra deras stall och sen åker vi till hoppspecialen men jag ska inte rida för jag har ont i min hals och det blir inte nå bra om jag rider för det är för jobbigt och då kan jag inte andas. Men jag ska fota och filma dom. Sen ska jag hem och ducha och sova. Imorgon ska jag också praoa i lagret och då får jag säkert göra nått roligt då med. Det är riktigt trevligt faktiskt. Kul med människor man känner och så vidare. Nä nu ska jag gå och ta mig nått att äta så jag hinner innan anette kommer.
sankar...♥
Ha en bra fortsatt dag!
Hejdå

Länge sedan

Hejsan! Nu var det länge sedan ni hörde av mig. Jag lever ännu, har inte dött än så länge. Jag har haft tid att skriva med jag är så lat så jag orkar inte och då blir det inget för det är inte så många som läser min blogg ändå, kring 10-20 stycken per dag så ni klarar er nog utan ett inlägg någon dag sådär. Jag skriver när jag känner för det helt enkelt.

Lördag

Hejsan! Skola idag... vi har haft kgb så jag var där och spelade lite musik och det var jätteroligt! fick blir målad också och fin i håret gjorde dom också! Jag fick en hel makeover helt enkelt. Sen for jag hem och packade lite saker sen for jag till ridhuset med  Angelin aoch amanda och fotade och filmade dom när dom hoppade lite högre. Sen fick jag prova rida pikkan också! Hon är superfin! Men det märks att hon är känslig för skänkeln. Men det gick bara finfint! När vi kom hem därifrån bytte vi om och åkte till lottas  salongs invigning i byn. Där fick vi lite saker och lottdragning och modevisning,mat,dryck osv... jag kan fortsätta länge. Sen åkte vi hem med Angelica som var snäll och sjutsade oss hem till Angelina och nu har vi gjort klart i stallet och ätit middag och nu ska jag typ gå och sova för jag är typ sjuk och då måste jag sova mkt men Angelina går och lägger sig typ imorgon om hon vill.



Fredag

Hejsan! Skola idag. Jag for ändå att jag var lite sjuk kändes det som. Vi selade igenom alla låtarna som var tusentals känndes det som. Men det var 5 stycken. Sen åt vi lunch och byggde senen men sefter ett tag gav jag upp och orkade inte mera så jag for hem om drack lite för jag var sså yr sen gick jag och sov en stund och nu svettas jag som en gris så jag tror jag ska gå ut och sätta mig med mamma i solen en stund. Imorgon får jag se om jag orkar fara till skolan men jag ska försöka eftersom det är sista året jag får vara med i KGB så vill jag gärna vara mned. Men vi får se helt enkelt.

Hejdå

trött

Hejsan! Igår var det hoppspecialen. Jag hade virre och et gick itne alls bra kändes det smo. Jag tappade andan efter varje hinder typ och ont i hela kroppen hade jag också. Sen åkte jag hem med Angelina och sen gick jag och sov. Var sjukt trött. Jag hade itne tänkt fara i morse men jag gjorde det ändå för jag hade bakat till caféet så jag var tvungen att fara dit med kakorna. Sen började jag frysa och hostade som en tok hela dagen. När jag kom hem hade jag typ inte ätit nått på hela dagen, eller joo förresten jag åt en kaka men inget mera på skolan. Men jag gick och la mig och sov när jag kom hem och kollade lite på TV sen gjorde mamma mat och jag åt som en gris. Nu har jag ätit klart och räknat pengar. Nu ska jag gå och sova en stund innan hockeyn börjar och om jag vaknar när hockeyn börjar så ska jag självklart se den också! Imorgon vill jag fara till skolan men jag är helt slut nu men om jag vilar mig riktigt ordentligt ikväll så orkar jag nog morgondagen för då ska vi träna till KGB osv. Sen ska jag hem och sova för vi har KGB saken på lördag och så måste jag vila mig inför det så jag orkar hela dagen då också! MEn nu ska jag gå och sova en stund.
....
Hejdå

Onsdag

Hejsan! Skola idag. på morgonenf öre lunch var jag på gitarr dag men sen for jag till skolan och fika lite sen hade vi lektioner efter lunch. När jag ko hem bakade jag till imorgon. Nu har jag bytt om och snart kommer Angelina och hämtar upp mig och såf ar vi til hoppspecialen. Efter det ska jag hem och sova.




Hejdå

Tisdag

Hejsan! En helt vanlig dag idag. Skola, jag stod i caféet med Angelica, konfa och nu sitter jag här och väntar på att hockeyn ska börja. Jag har fikat så mycket idag så jag vet inte om jag orkar äta middag men kanske om jag pressar ner den. Vi ska då äta kebab. Justja! Jag gjorde inte musikprovet idag för vi fick inte göra det för magnus men ignen gjorde motstånd så det är nog lugnt. Så vi får göra det om 3 veckor eftersom vi har prao nästa vecka och efter det har vi påsklov! Så jag har mycket tid att träna till det! Så det känns skönt.



Mickey(L)

Konfalägret(L)


Nu ska jag kolla på stockholm-båsta-stockholm på tv4play!

Måndag

Hejsan! Måndag idag. Och som ni vet så har vi lång lunchrast så jag passar på att fara till pappa som bor i närheten av skolan och äta lunch och sitta vid datorn en stund. Vi åt tacos till lunch jag och pappa. Gottgott! Och nu sitter jag här och kollar på lite bloggar. När jag far tillbaka till skolan ska jag svänga in på ica och kanske köpa lite gott om jag orkar. och om pappa orkar stanna där. Sen har vi SO och sen tyska sen slutar jag. Då sk ajag hem och plugga arslet av mig så jag kan musikprovet. Tills imorgon.



Ha en bra dah!
Hejdå

Bjudfika

Hejsan! Nu har jag kommit hem från 9a's bjudfika på skolan. Det var gott fika och superkul underhållning! Det var faktiskt roligt! Jag fick tillochmed vara med i en ''schets''(?) där jag var en orm... flrra gången dom hade såntdär var jag paniken. Iaf så vann jag ett påskägg fyllt av godis och 2 sommarplastglas som var ganska gulliga. Dom hade föräldramöte efteråt sen åkte vi hem. Nu har jag äntligen kommit hem och ligger i sängen ioch tränar till musikprovet och kollar på TV. Snat ska jg nog sova också. Eftersom det är skola imorgon!




Hejdå

Söndag

Hejsan! Söndag idag och jag ska vara hemma hela förmiddagen och plugga till musikprovet som jag har på tisdag. När jag kan det ska jag ta middag och sen far jag på bjudfika som klass 9a har fixat så man får fara och fika hur mcyket man vill! Det gillas! Sen ska jag hem och sova för imorgon är det skola igen.

Hejdå

Plankstek

Hejsan! Idag har jag inte bara chillat osm jag skrev att jag skulle göra utan jag har varit med Angelina hela dagen ända tills nu. Vi har städat ordentligt, bakat skrattat, fått ont i magen, och haft allmänt kuligt! Mamma kom och hämtade mig för kanske en halvtimme sen och nu har jag duchat och väntar på att Erik och AG ska komma och hämta oss så vi kan fara till pappa och äta PLANKSTEK!! det är galet gott! Sen ska Erik och AG skjutsa mig til rdhuset och jag ska fota/filma Angelina och Amanda när dom rider!
I like it(L)
Men nu åker vi!
Hejdå

Lördag

Hejsan! Idag är det Lördag och jag har ingenting planerat under dage. Jag hörde nått om rensa Angelinas rum men vi får se hur det blir med den saken. Annars ska jagh nog abra vila ut mig och träna på musikprovet som jag har på tisdag och kan ingenting. Annars ikväll ska jag ch mamma fara till pappa och äta plankstek med dom(L) gottigottgott! Sen ska vi åka buss hem eller bil och sova. Annars kanske jag far till Angelina på kvällen igen och sover där! Vi ser väll!
TÅRTA♥
Ha en bra dag!
Hejdå

Fredag

Hejsan! Fredag idag. Äntligen helg. Lite vila. Jag är helt slut efter skolveckan så jag tar det bara lugnt ikväll med dator och TV. Jag och fanny stod i caféet idag på holken och sålde mycket kakor och allt shit. Vi slutade egentligen 20 i tolv men jag var tvungen att vara kvar i caféet så jag slutade halv 1 men det gjorde ingenting. Jag åkte med bussen hem och Therese kom ett tag och var med mig. Vi gjorde inget speciellt. Typ satt vid datorn. Sen for hon hem och jag kollade lite på ''så ska det låta'' på datorn och jag och mamma åt middag. Lövbit och pommes, sallad och god sås till. Nu har jag suttit klart vid datorn snart och ska gå och lägga mig och kolla på TV resten av kvällen tror jag. Men ni får ha en trevlig kväll så hörs vi imorgon!
Och med det säger jag godnatt!

RSS 2.0