I'm still good

Godmorgon! Idag är det ridhuset som gäller igen! men idag ska jag inte filma, jag ska rida och ha US möte, först klockan 2 är det us möte där vi ska prata om spökkvällen vi ska ha nästa lördag. Sen klockan 3 ska jag hoppa Hampus (en haflinger) i dressyrspec? nä, men man har alltid hoppning en gång varje termin för att prova nått annat nån gång. Sen ska jag väll hem och chilla sen kanske till holken och avanmäla mig från badet i piteå för jag vet inte om jag ska far eller inte. Men vi får se.


Ha en bra dag! :D

Hejdå

Mumma!!

Hejsan! Det blev älgkalv kött till middag! Hur gott som helst, till åt vi ungsbakad potatis elelr vad det nu hette! Hur gott som helst! Svamp beasås och gurka också!!! Dagens bästa var helt klart MATEN! Sen nu har jag cyklat till Angelina och vi sitter och kollar på när lammen tystnar. jag håller på dö av rädsla. och jag menar det :O men jag har redan sett den några gånger men den är lika farlig än. sist jag såg den vart jag rädd för dom jag såg den med för dom skrek hela tiden och då vart man rädd :/ men jag kolla inte så mkt så det funka. Men nu ska jag se filmen, hörs senare!



Hejdå

Ridhuset

Hejsansvejsan! Idag är det ridhuset jag är på. Nu på morgonen har jag filmat Angelina och så har jag film på Adelina som Amanda filmade med min kamera. Snart ska jag åka tillbaka (har varit hemm och ätit lunch och städat mitt rum lite) till ridhuset igen. Nu ska Amanda rida Pigan och jag tänkte filma dem lite. Blir roligt att se dem, har inte sett dom irl än! Blir nog kul. Nu ska jag facebooka lite sen ska vi fara. Ikväll ska jag troligtvis till Angelina och lägga in alla filmerna som jag filmat. Sen kansek jag stannar där ett litet tag efter. Men nu är det facebook som gäller för min del!


en del av mitt rum :)

Ha en bra dag! :D

holken ikväll?!

Hejsan! Idag har det varit skola. Sen cykla jag till pappa igen och åkte med kvart över 2 bussen hem. när jag väl var hemma åt jag glass sen ville Angelina att jag skulle komma och fota henne så då gjorde jag sdet sen for jag hem igen och så tog jag bussen till pappa där jag är nu. Ska på holken klockan 7 och vi ska baka där :) :) då vet ni!



Hejdå

This is me

Gomorron! Idag är det skola som gäller, vi har redovisning på våra hus och jag har gjort en liten gullig powerpoint prestation som jag kanske ska visa. Se har vi So och då jobbar jag med Emma och Josse, vi har grupparbete om olika kyrkor och vi har mormonerna. Sen Matte då vi har ett jättesvårt kapitel men det är inte så farligt. Sen lunch och sen Svenska och då skriver vi i Boken Om Mig, jag skriver om mitt liv som en fisk som blir sockerberoende. Men nu ska jag klä på mig sen cykla iväg till skolan!




Ha en bra dag!
Hejdå

girls wanna have fun

Hejsan! Skola idag igen, efter skolan åkte jag hem och nu har jag fikat lite. Ikväll ska  jag till konfan, vi ska se nån film, tror det var evan den alsmäktige (?) Och sen ska jag hem och göra nått kul hoppas jag, sen imorn äre skola igen och sen snart äre lov!



Hejdå

Tidsinställt!

Hejsan! Idag är det skola, bara chill lektioner och nästan bara praktiska! Först HK sen SO och då ska nån prata från nått ställe, sen lunch (hoppas på nån god mat! Sen Idrott och Musik sen ha har jag gitarr en stund och sen kör sen slutar vi! :D Hur bra som helst tkr då jag iaf. Efter skolan ska jag hem och plugga sönder, sen på kvällen ska ajg sjunga på Kågeskolan för nån i matsalen. Det blir This is me, hade inget annat bra förslag. Sen kanska på holken eller hem och sova!


HAHA, gammal bild eller?!?!?!?!?

Ha en bra dag!
Hejdå

Let me show you what you missing

Hejsan! :D
Skola idag som vanligt, ändå ganska okej, är snart helt klar med skåpet på träslöjden. Inte fint men. Sen efter skolan åkte jag till stan och köpte ett linne och fick även en fin tunika av mamma! Tack! :) (kommer bilder) Sen gick jag och köpte mat och gick sen vidare till Carina och käkade sen åkte jag och mamma hem efter ett tag , nu har vi hämtat älgkött och snart ska jag se TV så vi hörs imorn! :D


naaw, hittade en jättegulig liten bild på amanda SL's systers hund UNO :]

Hejdå

Pernille

Hejsan! Jag fick rida pernille men det gick ändå ganska bra. Hon är jättestark men i slutet var hon verkligen en stjärna!! :D Sen när vi la ner dom njöt hon bara! Sen åkte jag hem med Angelina och vi gjrde kväll i stallet sen gick vi in och la in filmerna sen for jag hem halv 6 och bakade chokladbollar och nu har jag duchat och sett ensam mamma söker och nu ska jag sova, skola imorgon som vanligt men snart är det lov som tur är! :) På bilden ska vi ha med oss kläder som vi ska trycka på!



BÄST EVER!! ;D<3<3

Godnatt! :D

Dressyrspecialen

Hejsan! Idag ska jag till ridhuset. Jag rider i dressyrspecialen och hoppas på att få ha mickey, egentligen har jag pernille men hon är stark som en oxe och så låter hon och är lika seg som en kossa! Men hon ser ut som en häst ändå.

Igår när vi red for vi ut. Hästarna fick styltor hela tiden så vi fick hoppas av och he bort dom. Som tur var hade angelina med sig en hovkrats! Jag red som sagt Vannis och det gick väll bra. Lite pigg och så men dom fick springa av sig lite på en läggda och då vart hon lite lugnare. Annars var det väldigt mysig ridtur.

Igår på tatung åt jag 4 små rätter men det hade räckt med 3 för mig för jag åt inte ens upp halva tror jag. Det var hur mycket som helst och hur mättande som helst men det var SUPERGOTT! så det var ju bra. Sen åkte vi till Carinas nya lkägenhet, Den ligger ganska nära balderskolan. Den var superfin tycker jag! Jag ska även dit imiorgon efter skolan och vara där med mamma och Carina. Så jag slipper vara hemma.

Det var allt jag hade att berätta för nuet!



Ha en bra dag!
Hejdå

tattung idag!

Hejsan! Idag ska jag rida med angelina, jag tror det vart vanillin jag skulle rida. Efter det ska vi lägga in filmerna sen igår, jag filmade hon och amanda på ridhuset. Sen ska jag hem och chilla tror jag. Men när mamma kommer hem ska vi fara på stan och kolla lite sen ska vi äta på tattung och ha det trevligt med familjen för en gångs skull. Sen ska vi väll hem och bara vara hemma hela kvällen om inget annat kommer.




Ha en bra dag!
Hejdå

Apologize

Hejsan! Idag har det varit skola. Efter skolan for jag hem och sen kom mamma och dom hem. Vi åt kött och potatis och beasås. Klockan 8 kom Angelina och hämtade upp mig och vi åkte till ridhuset, Angelina & amanda red på pedro och Bella. Jag provade även rida pedro litegrann. Han är verkligen häftig att rida. Superduperfin även om man inte är så bra på att rida, så det är roligt ibland att känna att det går bra. Nä nu ska jag sova! Imorgon ska jag och Angelina ut och rida på bella & Vannis.


pedro^^ :)



Godnatt!

Har inte hunnit

Hejsan! Jag hinner tyvärr aldrig sitta vid datorn hemma så nu är jag på skolan och nu har jag lite tid kvar. Vi slutar 10 över 9 men jag är redan klar med allt så jag fick sitta här en stund. Vi bygger hus och jag är klar och håller på att göra en dokumentation som jag ska redovisa i en liten grupp. Men dom sista dagrana ha jag varit på ridhuset och varit hemma, igår hade vi engelska prov och kör, vi ska ha en lunchkonsert här på skolan nån gång efter lovet. Sen imorgon är det heelg!! Och då vet jag itne vad ajg ska göra men kanske slappa eller nått? Men vi hörs senare!

Ha en bra dag!

Hejdå 


Holken

Hejsan! Idag har det varit skola. Perfekt dag! Först HK sen So och lunch. Efter lunch var det Idrott = boxersise(?), Musik och Gitarrlektion! Sen sluta vi. Kom hem ca halv 4 och kom då på att jag hade glömt väskan på skolan men jag ska ändå på holken ikväll så då kan jag hämta den. Ja, som sagt så ikväll är det tårtbakartävling på holken. Jag tror jag hanna och carro hade tänkt vara ett lag. Våran blir lätt godast!! Men nu ska jag inte svamla på mera.




Hejdå!

Standing where you left me

Hejsan! skola idag sen nu har jag kommit hem och ska snart äta middag
sen ska jag på innebandyträningn sen ska jag sova.

Kort inlägg men hinner inte, filip ska ha datorn..


Dill & Gräslök

Hejsan! Sitter här och äter chips. Ikväll skulle jag vara i Kyrkan halv 6 som det stod på mitt papper men  tydligen så hade alla som skulle vara där fått veta att det var klockan halv 4 istället och det hade jag ingen aning om så jag missade allt. Jag visste ju inte om något så jag for till Kyrkan och när jag kommer dit kommer alla ut ur kyrkan och jag ba WHAT?!?! Så jag gick in och då fick jag ett sms där det stod att vi skulle ha varit där klockan 4 istället. Men aja, så gåre om man är sjuk. Men då slapp jag ju det! SÅ skönt. Så ikväll har jag varit till Angelian med minneskortet så hon har fått filmerna och så har jag cuaht och gjort mig fräch till imorn när det är skola. Har tänkt göa en tidig kväll ikväll men först ska jag se Ensam mamma söker! Så vi hörs imorn hoppas jag!


Idag fick jag rida Mickey i dressyrspec! :) :)



Ha det så bra!
Hejdå

Hoppträning

Hejsan! Idag har jag varit på ridhuset på Hoppträning för Åsa netterbrant, jag filmade och kollade lite. Snart ska jag tillbaka dit och då ska jag själv rida, jag har pernille men vill rida mickey så vi får se. Sen ikväll ska jag äta middag och bara chilla tror jag. Får se om jag kanske far till Angelina och lägger in filmerna från idag.




Hejdå

Lovekiller

Gokväll! Idag har jag inte gjort mycket, inget av att fota eller städa vart av, har bara latat mig hela dagen, den kommer att fortsätta så också, ändå ganska skönt ibland. Sitter fortfarande här i täcke och pyjamas och orkar inte klä på mig. Ska se nått på TV ikväll om jag kan dra mig härifrån, har just ätit middag, idag fick jag älgfilé och potatisklyftor med beasås och brieost & gurka, Supergott var det. Och ikväll ska jag äta chips och dricka läsk! Kanske finns det nå godia om jag har tur också!

Imorgon ska jag till Ridhuset med Angelina och filma på Åsa kursen så det ska nog bli kul! Sen har jag ridning också. Hoppas jag får någon annan än Pernille som jag hade förra gången... Var typ gråtfärdig efter för jag orkade inte stå upp, hon var hur stark och SEG och OSTYRBAR osv.. som helst.. Men jag tar nya tag tills imorgon och då ska jag höra med amanda V om vi kan byta häst så jag får mickey istället :)

förlåt.. nu har jag skrivit ett långt inlägg igen... har bara inget att göra.

Hejdå


Myys framför TV:n

Hej! Idag blir det en slappardag för mig bara hemma. Kanske ska filma Angelina ikväll men det räknas inte. Jag har legat framför TV:n och mysigt med robinson och disneychannel på TV'n. Har suttit här en liten stund men ingte länge. Min mamma har kommit hem efter att ha jagat och jag har fått mig upp ur sängen och ska nog städa lite tror jag. Kanske får en liten slant om jag har tur. Till middag ska vi äta älgfilé. och nån potatis grej. Sen har jag chips läsk och godis till ikväll. Ni får ha en bra dag! Ska städa sen gå ut och fota lite.





Hejdå

you're so right

Hejsan! Idag är det Fredag och det betyder att det är helg! Idag har det varit skola, först på No'n byggde vi husen. So'n hade vi Per Sundin istället för mari för hon var på möte. Där ju jobbade litegrann jag och emma. Sen matte där vi fick tillbaka våra prov och jag fick 28 poäng och 27 var linjen som gränsade till G, så det var ju tur! Sen lunch och det var taco lasange = Äckligt. Sen svenska där vi såg klart den osynlige. Tyck endå den var ganska bra. Sen kom mamma och hämtade mig och vi for och handlade sen när jag kom hem fika jag sen for jag till Angelian och red Vanillin. Nu har jag kommit hem och ska snart äta middag sen blire holken! Hoppas vi ses där!





Hejdå

I'll be there

Hej! Siste lektionen var No, jag byggde om litegrann i mitt hus, Men nu ser det bättre ut för före var allt så trångt. Snart kommer mamma hem och dås ka vi äta middag hoppas jag sen ikväll ska jag fara och kolla på tjejernas Innebandyträning som är på Folken här i Kusmark. Hoppas det blir roligt. Dom brukar skjuta en massa bollar på mig,
Sen ska jag hem och se Robinson sen ducha och sova. Men nu ska jag laga någon god middag.


en gullig hanna på bild


Hejdå

I believe

Hejsan! Idag är det skola. det är lunch nu sen har vi AP sen No där jag bygger hus, jag bygger ett invändigt. Blir inge bra för jag är så seg och gör bara fel hela tiden men skit i de. Förresten ! Det snöar ute nu och är det snart vinter! Så snart kan man köra skoter och ha roligt i snön! När jag kommer hem ska jag göra nått kuligt kanske.




Hejdå

Erica träning

Hejsan! Nu har jag hunnit vara en liten stund på erica träningen som var här bredvid och så har jag ätit middag, det vart älgkött och makaroner idag. Snart ska jag åka iväg med Angelina till KDRF, dom har hoppspecial idag och jag är där och filmar. Hoppas dom ska hoppa nån slags bana idag!



Jenny och Sally

Hanna och Mattan


Nu drar jag iväg till hoppspec!


Hejdå

Höstbilder






Mag ont

Hejsan! Igår orkade jag itne skriva, hade ont i magen hela dagen och spydde minst 15 ggr också. Usch så ävkligt det är! Så jag for hem från skolan och låg hos pappa typ hela dagen sen for jag till mamma och somnade där och idag är jag mkt piggare så jag har varit i skolan ett litet tag iallafall. Sen nu är jag hema för att vila magen och så kanske jag orkar fara till hoppspecialen ikväll. Sen kanske jag ska till skolan imorgon beroende på hur jag känner mig då.
Nu äter jag aprikoskräm och ska nog gå ut och fota litegrann om jag orkar snart!




Hejdå!

Min skoldag!

Hej!
Så här ser/såg min dag ut:

* Läspass med Lotta - Jag hade ingen bok men jag skrev en resencion om boken ''den osynlige''.

* Arbetspass med Lotta,Thomas och Mari - Vi bytte platser och fortsatte med att skriva resencionen så nu är den
helt klar!

* Träslöjd med Anders - Vi gör skåp och jag slipade på mitt idag. Är snart klar, har bara baksidan och dörren kvar.

* Bild med Lotta - Vi har börjat med att trycka på tyg. Jag ska trycka OLIVIA LA på en T-shirt och OLIVIA på ett örngott (kommer kanske bidler på det sen när jag är klar med det).

* Lunch = Jag och Hanna cyklade til Grillen coh käkade en vesuvio med Cola.

* Svenska med Monica - Vi såg en del av filmen ''den osynlige'', vi ska skriva skilladerna mellan filmen och boken.

* Tyska med Kajsa - Vi var i datasalen och tränade på olika saker.

* Middag med Mamma - Vi ska äta makaroner och köttfärssås.

* Fara och Kolla på innebandyn som är i Kusmark på folken klockan 7.

* Hem och ducha.

*SOVA







Hejdå!

Skolan

Hej nu är jag spå skolan, ska hem nu men skriver mera senare :)


Hejdå

Se dom stjärneklart

Hejsan! Nu har jag varit på ridhuset och ridit Pernille..  gick inte så värst bra. Men nya tag tills nästa gång. Sen har jag och mamma ätit middag, det vart potatis och kött med brunsås (L). Sitter nu här med handduk, 'r nyduchad och ska nog gå och se på TV nu, hoppas det är nått bra ikväll!





Hejdå

Standing where you left me

Hejsan! Igår var jag ju med Angelina till hippologum, filmade henne och hennes ponny Vanillin, läs mera om dagen på Angelinas & Amandas blogg (länk) Vi ko hem kvart över 11 öngefär så vi bara packade ur och lasta av hästen sen gick vi in och la oss och sov, jag sovde där, orkade inte cykla hem. I morse släppte vi ut hästarna och sen gick vi och la oss igen sen vakna vi halv 10, eller iaf jag sen käka vi frukost som lisabeth hade gjort till oss. Sen satt vi oss vi datorn och sen for jag hem, nu har jag kommit hem och idag är det dressyrspecialen som gäller. Ska dit klockan 3 nån gång och rida virre hoppas jag. Sen ska jag hem och kanske på holken om mamma vi skjutsa mig. Men nu ska jag göra nått vättiget, typ städa mitt rum kanske?





Hejdå

Hippologium

Hejsan! Idag ska jag fara med Angelina och amanda till umeå och filma/hästsköta till Angelina, amanda ska inte tävla för hennes häst har ont i munnen :/ Men hoppas det går bra för dom iaf! Det kommer nog film på deras blogg sen. Kommer inte orka blogga när vi kommer hem för vi är hemma ungefär 00.00 ikväll.

Igår var det spökstig med holken. Vi åkte med en buss till Jörn, och alla gick spökstigen utom jag och josse som åkte bil och då stanna bilen flera gånger så vi hade också en läskig spökstig... Sen när vi kom fram så grilla vi och hade det mysigt. Åkte hem ungefär halv 11 därifrån. Var hemma halv 12 och då var jag sjukt tröätt så jag gick direkt och la mig.



Hejdå

I know

Hejsan! Skola idag, sen när jag kom hem läste jag 40 sidor ur den osynlige. Sen åt jag middag, det vart nudlar idag, orkade inte göra nått annat. Sen åkte jag buss till kåge och nu är jag hos pappa. Klockan halv 7 ska jag till holken sen åker jag buss till mamma ikväll och sover där. Skola imorgon igen, sen ska jag till angelina och sen på lördag ska vi på tävling, Angelina ska tävla och jag ska följa.



är hos pappa och hittade nån randombild på datorn, ganska gammal dock...



Hejdå

Maby you like it

Hejsan! Nu har jag kommit hem. Tobbe har varit här och hjälpt till med att höjja upp tornet  som mamma har i skogen. Och så har jag ätit middag också. Åt dfen klockan 7 men jag var itne hungrig före för jag och Angelina fikade när vi komm hem från skolan. Sen ska jag ducha och kolla på TV sen sk ajag läsa litegrann ur ''den osynlige'' som vi ska ha läst ut tills på frdag och jag är på sidan 90 bara.. men jag ska försöka läsa varje dag lite mera. Nu har vi ätit bullar och fruckit juice och nu sk ajag gå och ducha.




Hejdå

Skola

Hejsan! Idag har det varit skola. tråkigt som vanligt. sen for jag till angelina och vi har ridit sen har vi inte gjort nått mera, eller joo vi har fikat också.




Hejdå

De Vriesje´s Boy

Hejsan! På US-mötet pratade vi om våran aktivitetskväll som vi ska ha den 6 november. Alla hästmänniskor än välkomna som rider på KDRF som är 10 år och uppåt.

Idag fick jag rida Virre i dressyrspecialen. Det gick väll sådär, är inte jättenöjjd men han gjorde lite det ja ville iallafall. Han har svårare att flytta skänkelvikning undan vänster skänkel men det får vi träna på mera. I höger är han klockren, bara rumpan hänger med också. Sen när vi la ner dom var han HUR fin som helst. Han är alltid superfin i slutet. Så det slutar alltid bra för oss båda. Sen ''klädde vi av'' hästarna sen bytte jag om och mamma kom och hämtade mig. Nu är jag hemma och vi ska snart äta middag sen ska jag se på TV. Hoppas det är något bra ikväll. Men vi hörs senare!
Hejdå

På Lördag åker jag med dessa 2 ekipage till Hippo och filmar/hästskötar till dom.

Amanda och Indian Girl

Angelina och Vanillin

och tillsammans blir dom NORRLANDSRYTTARE (länk)

älskar hösten

Var ute och fotade lite till nyss, ni kan få se några.





Hejdå

when I get older

Godmorgon! Idag vaknade jag halv 10 så nu har jag hamnat här.
Idag är det ridhuset som gäller för min del. Klockan 2 är det US
möte och klockan halv 4 ska jag rida i dressyr spec.
hörs senare!

Hejdå



we're going to Ibiza

Hejsan! Jag och mamma åt supergod mat! det var toppen! sen hade jag tänkt fara till pappa men det vart inte så jag är kvar i här i kusmark och sitter här vid datorn och facebookar litegrann... är en av dom nördarna nu. Hur roligt som helst är det faktiskt om man för säga ärligt! Nä nu ska jag inte svamla mera, men sitter och äter chips och dricker päronsoda och ska snart gå och sova för jag har inget bättre för mig och är sjukt trött.

här kommer en dagens villha

tjocktröja från cubus


Godnatt (Y)

Hejdå

Höstdesign

Hejsan! Nu har jag entligen gjort en höstdesign eller vad jag ska kalla det, hösten är snart slut men den får vara där tills höstens slut. Den vart inte riktigt som jag hade tänkt mig men bättre än ingenting och den tråkiga jag hade nyss iaf. Var ute och fotade lite höstbilder nyss också som finns i headern men kan lägga upp några andra bilder jag fotade här!




Det var några till. Snart ska vi äta middag, om nu mamma kommer hem snart. Hon är och handlar trpr jag. Vi ska äta älgfilé och potatis-någonting, sen ska jag höra om inte jag och Angelina kan se skräckisar ikväll istället eftersom det inte blev igår för vi var så trötta efter skolveckan. Men vi hörs senare.

Hejdå

all I thought was a drean

Hejsan! Idag har jag varit på ponny ridning, det var vi i US som höll i det hela. Det var nån invigning av det nya huset som står typ mitt i stan , gjort at typ koppar. Och nu har jag äntligen kommit hem och har tänkt sova sen ska jag kanske vara med Angelina eller nått. Men vi hörs senare kanske.
Hejdå



fucking åmål

Hejsan! Nu har vi käkat tacos, sett fucking åmål och skrattat åt nått skumt. Och nu ser vi idol. Hörs senare!




Hejdå! :)

Tears in heaven

Hejsan! Det har varit skola som vanligt och så har jag ridit med Angelina, Sen har jag ätit gods i massor :D
Snart sk jag äta sen ska jag och Angelina fara till henne och sen ska vi se filmer och sen ska vi sova. Imorgon ska jag fara till ridhuset först sen ska jag vidare till nån stans och har ponnyridning med US och sen ska ja hem och göra nått. Men nu ska jag äta.


Dagens vill ha:


149:- ginatricot



Hejdå

RSS 2.0