Måndag

Hejsan! på skolan var det skinksås med pasta till lunch. på lunchrasten gick jag till ica och köpte lite gottgott till imorgon då vi far till bygdsiljum på friluftsdag med skolan. Vi ska vara där hela dagen tills klockan 2. Men jag är jätterädd att vi ska köra ner i diket påvägen dit för det är en uppförsbacke som bussen inte brukar ta sig upp för och det är skitläskigt när den far ner i diket. Ah, då vet ni det också...(A)
När jag kom hem från skolan tog jag med mig sonja ut på en prommis till skogen och tillbaka hem igen. Det var så härligt väder så vi gick lite extra långt idag. När jag kom in kollade jag på ponnyakuten på svtplay sen började jag med maten. Idag åt vi wook med glasnudlar. jag tror att jag snart ska till Angelina och rida med henne.
Hejdå

Måndag

Godmorgon! Skola idag som gäller. Nu har vi bara en vecka kvar sen är det sportlov. Och vi har friluftsdag imorgon på tisdag (Jag ska till bygdsiljum) och så har vi SO-prov på fredag tror jag det var om jag inte minns helt fel. Sen på fredagkväll far vi på konfaläger och då kommer inte jag att uppdatera någonting från lördag till tisdag så ni får stå ut med det. Men ananrs i veckan ska jag laga middag till mig själv hela veckan och plugga arslet av mig eftersom jag inte kan någonting till SO-provet.




idag fick ni en fin bild på Jenny och hennes häst Sally.


Ha en bra dag för det ska jag ha!
Hejdå


Söndag

Hejsan! Idag vet jag inte vad jag ska göra. Men kanske vara med Angelina eller något liknande. Igår bakade vi iaf kladdkaka och skrattade så att vi grät medans killarna var borta och bastade. När dom kom hem var klockan 00.00 och då såg vi tv ett tag sen for dom hem och då gick vi och la oss vi som var kvarn här.




Ha en bra dag!
Hejdå

Lördag

Hejsan! Igår var jag på skolan och sen for jag och mamma och handlade sen hem och åt middag sen kom Angelina och hämtade upp mig så for vi och handlade med  hennes mamma och då köpte jag godis osv. Sen for vi till ina och sen till ridhuset och Angelian och amanda hoppade sen for vi hem och då lämnda dom mig här sen kolla jag på tv lite och sen somna jag.

I morse när jag vaknade sprang sonja ut utan koppel men mamma hitta hon fort. Sen har skotern blivit lagad och idag blev den klar så mamma och filip har varit och hämtat den så nu går den at köra tror jag. Idag vet jag inte vad jag ska göra men jag hittar nog på något.

Imorgon ska jag kanske på gympa om nån annan ska dit. Sen hem och sova.

På tisdag har vi friluftsdag och jag ska till bygdsiljum och åka slalom.




Ha en bra dag!
Hejdå

Tisdag

Hejsan!Nu har jag varit på konfa ochär med Angelina fast hon är och duchar så jag passar på att sitta här en stund och chilla. Vi har ridit och gjort fint i stallet. Jag fick rida Bella och det gick bra! Hon var bara lite rödd för allt när vi fick gå före Angelina och vannis. Men efter ett tag släppte det och det gick super hela vägen hem:D!


ina!!<3


Men nu kom Angelina så herrå(L)

Tisdag

Hejsan! Skola idag. Vi hade handboll på gympan och det var väll roligt men jobbigt. Sen har jag haft gitarr och tränat till gitarrdagen. Nu har vi snart matte sen har vi konfa sen slutar vi och då ska jag hem och chilla :D!

Ikväll ska jag plugga sen ducha och sova!'





Hejdå

Måndag

Hejsan! Idag var det skola igen. Vi hade bara bra lektioner så det var lungt. Efter skolan åkte jag hem med vanliga bussen och så har jag städat litegrann och snart ska vi äta sen ska jag kolla på TV. Sen ducha och sova.




Hejdå

Söndag

Hejsan! Idag har jag sett 3 filmer, tränat, ätit middag, duchat, plattat håret, chillat och sovit. Jag har sett klart i taket lyser stjärnorna sen har jag sett Tusen gånger starkare och så har jag sett I rymden finns inga känslor en gång till för jag tyckte den var så bra! Sen har jag gympat/tränat på ridhuset med trevliga människor.  När jag kom hem därifrån duchade jag och torkade och plattade håret sen åt jag middag och nu ska jag och mamma fara på gudstjänst och sen på föräldramöte med konfa grejjset. Sen ska jag hem och se solsidan och time out sen sova!



Mickey(L)

Söndag

Godmorgon! Idag vaknade jag klockan 8 och kunde inte sova. Jag gick och la mig ganska tidigt igår så det kanske är därför. Men jag kollade lite på tv i sängen sen klev jag upp och gick hit. Jag har redigerat 2 bilder i photohsop till Angelina och Amanda och bilddagbokat osv. Nu funderar jag på att kanske gå och äta frukost. Börjar bli lite hungrig. Idag har jag inte så mycket planer. Har tänkt vara med Angelina. Ikväll ska jag på gudstjänstpraktik på kågemässan i kågekyrkan. Sen hem och kolla på solsidan och ducha och sova! Sen börjar skola igen. Veckorna går så fort nu för tiden! Det är ju snart sportlov!! :D Det känns jätteskönt faktiskt att vila ut sig riktigt ordentligt.

Här har ni bilderna jag redigerade.

Angelina och Vanillin

Amanda och Indian Girl


Ha en bra dag!
Hejdå

FILM

Hejsan! Idag har jag fotat Angelina och varit och handlat på stan med mamma. Vi har ätit ''potatiskaka'', kött, beasås, brie ost och sallad. Det vart faktiskt gott! Sen nu har jag gjort 2 filmer sen hoppspecialen i onsdags med mickey och dressyren igår med pedro.


Mickey!♥


Pedro!♥



KOMMENTERA!♥

Lördag

Hejsan! Jag har sovit hos Angelina inatt. Vi chillade mest hela kvällen igår. Fast vi var ju på ridhuset också. Jag fick rida pedro och han hade inte blivit riden på en vecka så han var ganska pigg i början men efter ett tag gick det bättre men han är så mycket häst att rida och då vet jag itne riktigt hur mycket jag ska göra för att han ska gå fint men det gick ändå bra! Jag tränade inte på något speciellt utan bara red runt litegrann. Lite skänkelvikningar osv. Sen travade vi av ponnyerna barbacka och pedro var så fin i slutet när han verkligen slappnade av! Vilken stjärna han är! Jag hoppas på att få rida han någon mera gång:]

Idag vaknade vi klockan 9 så vi fick sovmorgon för Anette släppte ut hästarna. Vi gick ner och åt frukost sen ut i stallet och så red Angelina Vanillin och jag fotade dom sen gjorde vi klart och då for Angelina ut på Bella och red och mamma kom och hämtade mig. Nu har jag duchat,ätit och suttit här en stund. Nu ska jag och mamma till stan och handla mat!


Bella<3!

Hare bra!
Hejdå

22a dagens bild: En bild på en tid du saknar


Nutella Star:D!
Hon var verkligen en stjärna från himlen!

Ridhuset

Hejsan! Nu har jag varit ute med hunden och så har jag hunnit vara ute och fotat som jag skrev. Jag åt kassler med ris till middag och nån sås som blev jättegott! Nu har jag värmt upp det kalla huset och ska snart ta på mig ridkläder för jag ska följa med Amanda och Angelina till ridhuset och rida Pedro som är Adelinas ponny. Han är så himla fin och så rolig att rida så det blir nog bra! När jag kommer hem ska jag kolla ltie på Tv sen ducha och sova.



HAHA FluMm..


Ha en bra kväll!
Hejdå

21a dagens bild: En person som alltid ställer upp för dig


haha ni kommer vara less på denhär bilden snart...<3
men den är så fin:D!!

20de dagens bild: En bild på dina närmaste


Angelina och min mamma

Fredag

Hejsan! Skola idag igen. Vi bakade massor i cafeét på skolan och sålde till dom som ville köpa. Dom vart slut fort så vi var tvugna att baka mera men det gick bra ändå. Vi tjänade pengar också! Sen hade vi Svenska prov och jag hade inte tränat nått men kunde ändå hyffsat mycket. Sen åkte jag med kvart över 2 bussen hem och nu har jag varit ute och fotat och nu ska jag börja göra någon mat. Ska kolla om vi ahr nått gott! Ikväll ska jag kanske filma Angelina när hon rideer på ridhuset.



sonja<3


Hejdå

Torsdag

Godmorgon! Ojj vad veckan går fort! Isag ska jag till skolan och på eftermiddagslektionerna så är hela våran klass och a:arna på konsert på a-torp. Hoppas det är något roligt! Sen efter det ska vi tillbaka till skolan och ha 40 minuters No sen sk ajag följa Angelina till stan och vi ska göra nått typ chilla osv. Sen ska vi hem till henne och jag ska tydligen rida med henne såg jag på hennes blogg.


vad tycker ni om den nya designen? :]


Blir nog kuligt!

Hejdå

Hoppspecialen

Hejsan! Nu har jag kommit hem från hoppspecialen. Jag red mickey. Som vanligt. På uppvärmingen kändes han väldigt ostyrbar coh brydde sig inte om vad jag ville men det var för vi provade ha på översta ringen på pessoat men det gick inte alls så vi flyttade ner det igen. Då gick det lire bättre men han flyter ut så mycket i kanterna och då blir det lite svårt för jag håller inte om nog mycket med ytterhjälperna. När vi började hoppa var han hur fin som helst! Han var inte för pigg och inte för seg heller. Utan laagom. Vi hoppade också en liten bana som man verkligen skulle vara uppmärksam på och det gick faktiskt bra det med! Mickey var bara lite trött i slutet men det funkade ändå. Sen travade vi av dom och skrittade av dom sen gick vi in i stallet och så åkte vi hem. Nu har jag duchat och ätit kassler och matvete elelr nått. Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på 112 - på liv och död.



Miskey(L)


Godnatt

19de dagens bild: En person som är snygg



Angelina öhlin

18de dagens bild: En bild på din fritid


Onsdag

Hejsan! Idag har det inte varit någon skola. Vi har varit med klassen på träslaget på campus. Det var typ som boda borg fast det var inte typ hinderbanor utan det var små rum där dom förklarade saker som hade med trä att göra sen fick man göra saker i vissa rum. Sen skulle man gissa saker osv. Aa, ni fattar nog. Vi var iaf där hela dagen och sen gick jag hanna och Josse till stan och käkade på frasses sen dumpade vi hanna med hennes syster och då gick jag och josse en stund till sen tog jag 3 bussen hem och nu är jag hemma och ska chilla litegrann sen kommer Angelina och hennes mamma och lisabeth förbi och hämtar upp mig så åker jag med dom hem och klockan 6 far vi till ridhuset till hoppspecialen. Ikväll ska jag plugga till mitt Svenska prov som är på fredag och jag kan ignenting. Men jag ska nog klara det! Sen har vi musikprov i rockhistoria vecka 9 så jag kanske ska börja med det också lite lätt.



du är så gullig Angelina:D!


Hejdå

Tisdag

Hejsan!  Nu  är jag hos Angelina och vi har just varit ute och ridit i 30 graders kyla... Men jag tycker det gick ganska bra! Det var bara lite kallt i börja. Jag red bellaoch vi tränade  inte spå så mycket speciellt utan bara skruttade runt litegrann på ridbanan. Sen har jag varit i skolan och jag var hos sjuksköterskan på skolan och hade hälsosamtal eller nått. Snart ska jag ducha och sen ska emil och chrille komma hit och vi sa vara med dom ikväll tydligen. Men nu ska jag dra och göra nått annat!



Naaw, eran jävla kudde...


Hejdå

Tisdag

Godmorgon! Idag är det skola som gäller! Jag har sovmorgon till 5 öeer 9 och då har vi musik sen ''hål'' sen Svenska och lunch. Efter lunch har vi idrott där vi ska åka skridskor. Efter det har vi ''hål'' igen och sen matte sen slutar vi! Det är lätt den bästa dagen på hela veckan! Sen när jag kommer hem ska jag till Angelina och ida med henne sen hem och gå ut med hunden och sen tillbaka till Angelina och sova där. Blir nog najjs!



älskade broder♥ du kan väll försöka bli fin på bild åtminstone..


Ha det bra!
Hejdå

Måndag

Hejsan! Nu har jag duchat,ätit pyttipanna,suttit vid datorn och sett 2 filmer! Jag såg klart i rymden finns inga känslor sen ville jag se mera så jag såg halva i taket lyser stjärnorna. Jag tyck eratt båda är grymt bra och jag både skrattar och tycker det är sorgligt. Men nu ska jag se halv 8 hos mig sen 112 - på liv och död.



fyfan vad sugen jag vart!! ^^


Godnatt

17de dagens bild: En ovanlig bild


HAHA i frysen linn... BRA

Måndag

Hejsan! Idag hade vi ''må bra dag'' på skolan. Jag valde musik och vi skrev en låt men vi hann inte klart den men vi ska få göra klart den nån annan. Jag fick sluta tidigare för vi hade ingen tyska så vi skulle jobba hemma men jag glömde det på skolan så he bli inge av! Så jag kan bara chilla hela kvällen! Nu ska jag kolla på dagens avsnitt av STYLISTERNA sen PONNYAKUTEN. Sen ska jag äta middag och chilla vid datorn hela kvällen tror jag. Hare bra!


lite bilder från discot i 7:an tror jag det var...


Hejdå

Söndag

Hejsan! Tårtan blev god ändå att jag failade. Jag hedde i för lite fyllning men den vart ändå inte torr! Sen har jag gympat och det var jobbigast idag!!! Helt sjukt! Jag har grymt ont i magen än. Men det är bara bra! Sen har vi haft usmöte och det hann vi ha i 15 min för efter så hade vi gympan direkt och hästarna ville inte komma in och jaa.. men nu är jag hemma och vis ka snart äta varma mackor sen hittar vi nog på något kuligt! :)



naaw så gulliga ^^


Hejdå

16de dagens bild: En ful bild på dig själv


Dagens goda!

Jag har bakat en tårta!

Söndag

Hejsan! Igår uppdaterade jag ingenting men jag kan berätta om gårdagen nu istället. Jag vaknade klockan 9 och gick ner och åt frukost sen kom Angelina och hämtade upp mig och så åkte vi in till ridhuset och Angelina hoppade Vanillin i ridhuset. Sen åkte vi hem till Angelina och jag fotade Angelina när hon red bella. Anette red också litegrann. Sen sat vi vid Angelina datorn ett tag och sen körde vi skoter hem till mig. Väl hemma hos mig gjorde vi tacos och chillade. Emil,chrille,faala,robin och alla dom kom och var här tills nån gång. Vi hade faktiskt roligt! Några avdom sove här också. Men nu har alla farit så nu är det bara Jag sofia och Filip.


Idag har jag bakat en tårta,ätit frukost,varit ute med sonja och bara chillat. Men klockan 13.30 ska jag till KDRF på usmöte. Och 14.30 ska jag gympa på ridhuset i manegen. När jag kommer hem vet jag inte vad jag ska göra men kanske ducha är en bra idé sen hittar jag nog på något roligt!




en bild från igår..


Ha det bra idag!
Hejdå

15de dagens bild: En person som du vill vara med


14de dagens bild: En bild som påminner dig om gamla tider


13de dagens bild: Du och någon klasskompis


12te dagens bild: En bild på din vardag


Angelina Öhlin ^^<3

Kompisarna =)

Hästarna =)

Fredag

Hejsan! Igår hade jag inte tid med att sitta vid datorn. Jag hade skola och efter skolan var jag med Angelina tills på kvällen sen gåkte jag hem och duchade och sovde. I onsdags hann jag inte uppdatera efter skolan för jag hade hoppspecialen så jag åt middag direkt jag kom hem och sen for jag till Angelina och efter hoppspecialen duchade jag sen gick jag och sovde.

Idag har jag varit i skolan. Vi bakade kladdkakemuffins i holken och fick ihop 455:- Så jag är jättenäjjd med dagen! Och så var jag med trevliga människor där också och bakade! Det är alltid så roligt då! Efter skolan åkte jag buss hem till Angelina och vi red sen åkte jag med dom hem för dom skulle och hanlda. När jag kom hem åt jag sen har jag bakat och varit social med Filips kompisar. Men nu har dom åkt iväg med skotern så nu kollar jag och mamma på let's dance. Och nu har jag fixat lite med tårtan jag ska ta med på US-mötet som är på Söndag. Nu sk ajag go och sova. Vi hörs imorn!


Imorgon ska jag fara och fota Therese och Elle sen följa angelina kanske till ridhuset och filma henne när hon rider.




Hejdå

Onsdag

Hejsan! Onsdag idag! Skola som vanligt. På elevensval spelar vi another day in paradise - phil collins. Efter skola åkte jag buss hem och har ätit nudlar och packat ridkläderna. Snart kommer Angelina förbi och hämtar mig och så åker jag med henne hem tilö henne sen far vi till hoppspecialen. Vi ska byta hästar vi som rider rikskolehäst idag också! Blir nog roligt! Hoppas bara jag får någon snäll.





Hejdå

Tisdag

Hejsan! Skola idag igen. Började med en härlig sovmorgon! Vi hade musik men vi har teori så det är inte så roligt. Vi har prov om 3 veckor osv... Sen hade vi ''hål'' och sen Svenska men syon var där så vi satt bara och lyssnade. Sen var det lunch. i åt sen tränade vi till lunchkonserten vi har på torsdag med ''gamla'' elevensval. Sen gympa(handboll), gitarrlektion sen matte där vi bara spelade ett kuligt mattespel. Så dagen har varit lugn och bra! Men så hade jag egentligen konfa men jag orkade verkligen inte fara dit så jag åkte buss hem och har ätit litegrann och ska snart äta riktig middag hoppas jag! Sen ska jag göra matteläxan och sen kolla på TV sen ducha och sova!

och dom här stod på andra sidan älven idag så mamma tog några kort på dom!



Hejdå

Måndag

Hejsan! Idag var det skola. Sen ahr jag fikat och nu ska jag äta middag sen vet jag itne vad ja ska göra. Till middag blir det kyckling wook Hade inte mkt läxor så jag behöver inte plugga ikväll!


Hejdå

11te dagens bild: En person du kan berätta allt för


Måndag

Godmorgon! Idag är det skola igen. Vi har Läspass-Arbetspass-textilslöjd-bild-LUNCH-so-tyska. Jag tycker det är en ganska bra dag. Det blir lite jobbigare efter lunch men det är inte så långa lektioner och mycket rast så det går bra. Efter skolan ska jag hem och plugga tror jag. Om det inte blir någonting annat emellan. Men det får jag se då! Nu ska jag krusa håret!





Ha en bra dag!
Hejdå

Söndag

Hejsan! Nu ikväll har Angelina varit och hämtat mig med skotern och så har jag varit med henne. Vi har ätit godis,suttit vid datorn,pratat, haft roligt och åkt skoter! Jag åkte hem klockan 8 och nu ska jag sova. Imorgon börjar en tung skolvecka igen. Men det ska nog gå bra!





Godnatt!

10de dagens bild: Någon du tycker är väldigt snäll


Söndag

Hejsan! Idag har jag varit på gudstjänst i kysmarkskyrkan. Sen åkte jag hem och bakade en mjukpepparkaka och så har jag varit på gympa på ridhuset i ersmark. Vi var inte så många men roligt var det! sen har jag åkt hem och ätit middag och duchat och nu ska jag nog bara chilla eller jag vet inte riktigt. Jag ska då gå ut och hämta min almondytårta nu så det blir gott till efterrätt!





Hejdå

Söndag

Godmorgon! Idag ska jag göra bort att fara till kyrkan 2 gånger på en dag! Först klockan 11.00 i kusmark kyrka sen klockan 18.00 i kåge kyrka där det är kågemässa. Jag har bara varit på 4 gudstjänster och jag ska ha varit på 10 stycken innan sportlovet för då ska vi fara på det stora lägret i Umeå. Så jag har några söndagar på mig att fara på gudstjänster. Men jag har gympa idag också klockan 15.30. Kom och var med" Det skulle vara så himla roligt om alla kom! Ta bara med liggunderlag,en flaska vatten och en 10 krona och gympa med oss klockan 15.30. Skulle vara så himla roligt!








en liten bildbomd från en tävling med mickey i maj 2010!


Nu ska jag äta frukost!
Ha en bra dag!
Hejdå

9de dagens bild: Någon i din släkt


min kusin Kalle :D!

Lördag

Hejsan! Idag har jag bara slappat! Gud så härligt det kan vara ibland! Jag åkte hem med Andreas igår från holken för jag kännde att jag verkligen var tvungen att sova. Så när jag kom hem kollade jag lite på TV sen gick jag upp och somnade direkt. Jag vaknade av att TV:n stod på så jag stängde av den och sovde till halv 1 idag. Giock och duchade sen kollade jag på tv igen och nu gör jag och mamma mat men hon gick ut med sonja så jag passar på att sitta här då. Men nu ska jag göra någonting annat. Kanske fota lite.





Hejdå!

8de dagens bild: En person som du saknar


Fredag

Hejsan! Idag var det sista skoldagen för veckan! Ohh, gud så skönt det var. Vi såg nästan bara film på alla lektioner förutom en där vi hade prov men jag fatta ingenting så det var inte så joobbigt. Sen åkte jag med Angelian hem til henne och red med henne. Bella var snäll och lite skvättig som vanligt. Sen gick jag hem med min tunga väska i min hand men det gick bra. Sen förföljde jag plogbilen som körde på cykelvägen också. Men nu är jag hemma och har just varit och städat mitt rum och nu ska jag snart äta lövbit och pommes med beasås till middag! Sen packa lite saker och dra till holken och vara där inatt! Blir nog roligt! Hoppas vi ses där!





Hejdå

Torsdag

Hejsan! Idag var det skola. Är bara mera uttråkad för varje dag som går. Snart går jag i ide och jag menar det. Jag hade So och No prov sen hade jag engelska läxa också. Jag har Matteprov B-del imorgon och nästa vecka har jag minst lika mkt... Skolan är grymt jobbig just nu men jag försöker så gott jag kan. Men n efter skollan har jag duchat riktigt länge och bara njutit i duchen av värmen. Så nu är jag varm och har just bakat pizza som jag och mamma har ätit. Nu ska jag kolla lite på TV eller nått.



livskraft



Hejdå

7de dagens bild: En bild som du aldrig lagt upp


Dag 10 - 10 saker jag HATAR

Spindlar
höga höjder
skräckfilmer
när någon skrämmer mig
vara ute och gå på kvällen helt själv
människor som ljuger
människor som går bakom ryggen på en
ormar
ärtsoppa
parisare

6e dagens bild: En bild på en vän du inte varit med på länge


det var grymt länge sen jag var med denna tjej Nathalie.

Dag 9 - Privathästar jag ridit

Bella
Pedro
Goldman
Nutella
Fruttis
Vanillin
Hamilton
Galliano
Margaldi
Manne
Paulina
Salix
Turre
Allan
Elle
Mysan

kom inte på någon mera just nu

Onsdag

Hejsan! Skola idag igen... jag känner att jag är sså sjukt less på skolan! jag vill bara dö ibland men jag kämpar så gott jag kan. Jag blir så less när alla kastar saker på mig och säger summa och fula saker. Okej dom är säkert på skojj bara men jag tar dom på allvar tillslut om man håller på en lång period. Så nu vet ni varför jag är så less. Sen om man ha med sig en godispåse. Den är slut efter 2 minuter för om ingen får en godis är det alla mot mig och då hatar alla mig osv. aa, ni fattar nog. Jag har det inte lätt just nu..


Men ikväll ska jag iallafall till hoppspecialen och sen hem och sova och sen försöka kämpa mig genom en till dag i skolan. Jag har matteprov soprov noprov och engelskaläxa och tyskaläxa till imorgon... JAg kommer dö när jag kommer hem.

Nu ska jag laga mat.




Hejdå

Dag 8 - Djur jag har haft

Sackarias han var den första som jag minna iaf. Han var så god och snäll men vi var små och filip var alergisk så vi for till sjukhuset och så fick han en spruta och somnade in. Sen dagen efter så hade vi en sticka som såg ut nästan som en nål där det stod ''cake stick'' och jag trodde ju att det var sprutan men mamma sa att det avr en kaksticka...


Svea
är en av dom. Hon var den bästa katt jag någonsin har haft och kommer alltid att vara det! Hon mjauade hela tiden och var aldrig tyst så man visste att hon fanns där hela tiden. Hon var den mysigaste katten ever! Men hon blev påkörd av en bil eller något. Vi vet inte vad som hände men hon kom hem med ett jack i benet där det inte var nå hud och hon kissade blod och mådde jättedåligt så vi tog bort henne.
(hittar tyvärr ingen bild på henne..)

Svante han löste hår men var ändå gullig! Han gillade att avra ute och jaga råttor och komme hem med dom och visa upp dom. Men han var rar och go! Men han löste för mycket hår tyckte mamma så hon tog bort han...

Louise
han fick vi av Li häman aktell och han var också snäll och söt och rar(L) men han dog på skolavslutningen 2010 så då var vi kattlösa igen och ahde tänkt ta en til katt men vi har en hund nu som hatar katter så he bli inge av.

Men här har ni en bild på louise



5e dagens bild: En gammal bild på dig själv


Tisdag

Hejsan! Nu har jag kommit hem från skolan. Vi har haft kör och vi har filmtema. Jag har varit ut med Sonja och ska snart plugga ska bara chilla här litegrann. Aa, hela min kväll kommer att  spenderas framför läcorna så vi hörs väll senare!





Hejdå

Tisdag

Hejsan! Idag har vi Sovmorgon-musik-svenska-lunch-so-tyska sen slutar vi! Nu på morgonen har jag gjort fika och fikat fikat. Sen har jag itne gjort så mycket mera. Sett på TV osv. Men nu går min buss om 8 minuter.

Ha en bra dag!
Hejdå

RSS 2.0