Stjärnorna faller i natten nu

Hejsan! Skola idag igen. Var på stan och gjorde astmakolla och sen gick jag, erik och filip och åt på frasses sen for jag med 12 bussen hem och så ahde vi gympa sen musik sen kör sen slutade jag!
Ikväll blir det holken för den som vile veta de.


Hejdå!

This year , to save me from tears

Hejsan! Idag har det varit skola. Ganska chill dag ändå fast jag var jättetrött och är det fortfarande. Vi har ätit gormépasta tilil middag och snart ska jag fara och kolla på innebandyn som tjejerna har ikväll sen sknaske vara med på deras fysträning.


you are a star! (L)


Hejdå

Haha spårad!

Hejsan! Nu har jag tagit mig till Angelina och vi nördar datorn som vanligt.. Vi kolla på en SPÅRAD tjej som inte har någån häst i hagen alls! Men de ä roligt. HAHA hon är sjukt rolig! Det är helt sjukt så roligt hon är!!! Ska väll hem hörifrån nån gång, kanske 1 eller nått, får se senare när mamma kommer förbi!



Hejdå! :D :D

Promenad!

Hejsan! Nu har vi ätit middag och ska snart ta en prommis till Angelina, vet inte riktigt va vi ska göra men vi hittar nog på nått kul! :D


Hejdå :P

Tävling!

Hejsan! Idag har jag varit på ridhuset. Jag har tävlat i maskeradhoppning med Mickey. Vi hoppade 60 cm och kom 2:a med mitt lag. I mitt lag var det jag, Helena och Ebba. Vi hade bra teamwork och det gick jättebra för alla tre! Det fanns ett joker hinder som var 85 cm för mig men jag ville itne hoppa det så jag tofg orginalhindret istället som låg på 60 cm men var ändå läskigt.

Vi tog oss över ala hinder perfekt. sista hindret var ett polkahinder och det var randigt överallt tyckte både jag och mickey. Han vägrade och jag ramlade av när han vände sig bort från hindret. Jag åkte med en liten bit på hana hals men tillslut tog jag mig ner därifrån. Det var bara att hoppa upp igen och försöka hoppa hindret igen. Tillslut tog vi oss över men det blev ett roligt hopp vill jag lova! :]




Ha en bra kväll för det ska jag! :P


Hejdå

Barkemo

Hejsan! Nu har jag kommit hem från holken. Vi körde barkemo och så vidare. Cyklade dit och hem. Halkigt men det gick bra ändå.

Imorgon ska jag tävla i maskeradhopningen på KDRF med mickey. Blir nog roligt!




Hejdå

Taggad!! :D

Hejsan! Har varit i kusmark hos mamma och tränat lite tills imorn på våran uppvisning och sen åkte jag buss till pappa och så har jag ätit middag och nu ska jag snart till holken, ska bara spela lite gitarr före.



Hejdå

Svenska

Hejsan! Idag är det skola. Jag har fått sluta för jag är klar med Svenskan och allt jag ska göra. Ska åka hem med 15 över 2 sen ska jag och 2 andra tjejer träna till imorgon då det är maskeradhopning. Sen ska jag till pappa och sova där för mamma är i stan sen ska jag va me kompisar kanske. :D




Hejdå :P

Julen är (snart) här

Fick en kommentar om att jag ska lägga ut lite intressanntare bilder.

Men då är det såhär att alla mina bilder är borta så det kommer samma bilder hela tiden men det kanske är smartare att inte lågga ut några bilder alls eller nått. Men jag tycker det blir så tråkigt och kort inlägg då så jag har gärna en bild bara föratt. Men har några arkivbilder som jag kan lägga ut. Sen förrut.




Hejsan!
Idag har jag varit i skolan. Det har varit en lång dag men jag stod ut. tråkigt endast. Vi har haft kör och där var jag jättetrött och det gick inte alls bra. Var inte jättehungrig till lunchen så fick bara i mig 1 bit pizza och så har vi haft 1,20 h No som jag somna på. Men nu har jag tagit mig hem och ska soova en stund sen ska jag på holken. Ska nog äta nått till middag också. Hoppas mamma kommer hem snart. Kommer hem klockan 22 ikväll och ska sova då för jag vill inte sova imorn också.


här får ni en bild på min katt som blev påkörd på skolavslutningen.
Han hann bara bli 10 månader. Inte ens ett år. Vi fick hoonom av en
tjej som heter LI, hon bor i kåge och går i min klass. Han var en livlig
katt som alltid var glad. Pratade hela tiden med oss och åt det metsa.
Han var den perfekta katten alla har önskat om. Och så blir han
påkörd på SKOLAVSLUTNINGEN.
Jag saknar dej Louise.


Hejdå

Tyska

Hejsan! Idag är det skola, hann inte skriva igår för jag var nästan itne hemma något och när jag var hemma hade jag ingen dator. Men sen ska jag hem och fika sen plugga sen kanske fara och rida med Angelina.




Hejdå!

rubrikbrist

Hejsan! Idag hare varit skoola, på lunceh for jag och josen på smått och gott och åt sen till kyrkan och tränade till lucia sen tycka sen hem. Nu är jag hemma själv och ska göra mat sen börja traska iväg till innebandyn, hade tänkt kolla lite och vara med på deras fysträning. Nä nu ska jag gå ner och göra mej lite nudlar.



Hejdå!

HAHA

Hejsan! Skola idag igen! Nu har vi ap ochs en träslöjd, bild sen lunch och då ska jag och alicia på smått och gott och äta sen ska vi träna i kyrkan till lucia och sen tyska sen slutar jag. Men då vet ni min dag. Ikväll ska jag kanske på tjenernas träning sen hem och sova eller nått.



Hejdå

Holken

Hejsan! nu har jag varit och ridit, fick rida hampus, gick väll sådär, han var riktigt avslappnad i slutet iaf. Sen åkte jag till pappa och så har jag duchat och ätit gomaten som jag sa. Och nu ska jag fara till holken. Sen klockan 20 i 9 ska jag åka till mamma och sova där ikväll!





Hejdå

Knäck idag igen..

Hejsan! Idag gör jag nya knäck fast med vispgrädde för dom jag gjorde igår vart aldroog hårda så dom har vi kastat bort. Klockan 3 kommer mamma och hämtar mig sen ska jag till ridhuset/dressyrspecialen och rida sen hem till pappa igen och ducha sen äta gomaten sen till holken sen med 20 i 9 bussen till mamma och sen skola imiorn igen. Då har ni min dag i kortfattat! :P kanske skriver sen om jag orkar.



Hejdå

Knäck!!

Hejsan! Idag är jag hos pappa, jag har gjort knäck och varit en sväng på ica. Har tänkt dricka lite jukmust och äta pepparkakor och knäck när dom är kalla och klara! Sen ska vi äta pizza till middag. Blir nog super!! Sen ska jag nog bara var hemma ikväl om inget annat kommer. Men nu ska jag gå ut och kolla til knäcken.

Hare bra! :P

dagens villha:


Hejdå

Holken/konsert

Hejsan! Konserten var sjukt bra! Min kompis sjunger i den Lovisa heter hon och går i min klass. Den var i pingstkyrkan och jag tror det var nån kristoffer hiding eller nått som höll i konserten. Jättekul att hära iallafall! :P Måste fara nån mera gång. Sen for jag på hoolken, där gjorde vi inte så mkt. Det vanliga. Men nu ska jag snart sova! :P är sjukt trött..


Godnatt! B)


shaka lös för shean banan

Hejsan! Idag har jag itn så mkt att skriva här men det har varit skola sen åkte jag hem med mamma så har jag erik ch filip varit ute och åkt skoter sen nu ska vi snart äta hemmagjorda köttbullar sen ska jag på Joy is here konterten som börjar klockan 7 och sen ska jag til holken sen hem och sova tror jag ;)

Vi hörs imorn! :P



Hejdå! :D

Kommer inte bli bättre

Hejsan!  Jag är verkligen inte bra på att uppdatera men det kommer fortsätta såhär också för jag hinner inte sitta vid datorn när det är skola men ni får klara er. Men idag har det varit skola. Pkte hem med bussen och sen åt vi middag och nu ska jag på holken, jag tror det var nån chipssmakartävling idag så det ska nog bli roligt! :D

Vi hörs kanske imorn! :P


längtar så grymt mke till julen!! :D

Mozarella- hanna

Hejsan! Skola idag, vi sk halv 1 ioch sen bio sen ska jag hem och ta mitt liv, skojja!! Sen ska jag till ridshuset och fota när dom har dressyr. Följer med Angelina dit. Sen ikväkll ska jag sova! Men nu ska jag och hannapananna gå och käka mozarellapizza hare hoj! :P


Innebandy

Tjenare! Nu har jag kommit hem från skolan och utvecklingssamtalet med Mari. Det gick väll bra. ska snart på deras innebandyträning och sen hem och ducha och sova. Imorgon är det skola igen och då äre musik och det blir nog roligt! Vi ska antingen spela living on a prayer eller så ska vi träna till lucia. Blir bra vilket som för mig. Sen på Onsdag ska vi till stan och sen bio, nån film som hette Sebbe tror jag det var. Men nu ska jag fara!




Hejdå

Aja...

Jag skrev ett inlägg men det försvann men får göra ett kort.
Iaf så idag har det varit skola och vi har lunch nu och ska snart tillbaka till skolan. Vi börjar om klockan 1 och då äre svenska och vi har Boken Om Mig = BOM sen tyska sen slutar vi. Jag ska ha utvecklingssamtal klockan 5 med Mari och det blir nog bra. Sen ska jag till innebandyn på folkan och sen hem och ducha och sova. Men nu ska jag fara!





Hejdå

Farsdag

Hejsan! Idag är det farsdag och jag är hos pappa och har firat han och så fick han ett ljus av mig som jag har målat på konfan. inte det finaste men alltid nått, det är ju tanken som räknas. Sen klockan 2 ska jag till ridhuset och ha US- möte sen ska jag fota dressyrspecialen. Ska nämligen inte rida idag för jag ska rida igen vecka 48 i hoppspecialen för jag kanske ska börja rida där istället. Tycker det är roligare och inte lika jobbigt. Och ikväll kanske jag ska till holken om mamma vill skjutsa mig. Sen vet jag itne för på Måndag är det skola igen och då vet jag itne om det blir så mkt uppdate men ska försöka så gott jag kan, bara jag har en dator. Men nu ska jag se lite TV sen fara så vi hörs senare!


bilderna har försviunnit som jag fotade förra gången också :( :(


Hejdå

Tillbaka!

Hejsan! Nu har jag tänkt försöka börja hinna blogga igen! Har som tagit en liten paus som ni kanske har märkt men det ska det bli ändringar på! Men kan ju berätta lite kort om vad som har hänt.

Det har varit skola från måndag till fredag.
måndag - efter skolan for jag hem tror jag (minns inte riktigt men..) , åt middag
sen på kvällen for jag och kollade på mina kompisars träning (innebandy).
Tisdag - hade skola och sen for jag hem och käkade middag sen for jag till holken.
Onsdag - skola sen for jag hem och käka sen äkte jag med Angelina till hoppspecialen och filmade osv.
Torsdag - Skola, vi hade kör och sen lunchkonsert med kören och ci sjöng några låtar.
sen hem och käka sen holken igen.
Fredag - Skola sen for till Angelina och red med henne, red bella och det gick faktiskt bra hon var inte så seg! Sen på kvällen kom Nellie och hämtade mig så for vi till Kågerocken och rockade loss. Dansade, hade roligt, pratade, skrattade, sjöng osv! Sjukt rolig kväll! När jag kom hem decka jag i sängen direkt, var sjukt trött.
Lördag - Idag - Vaknade klockan 1.. då hade jag sovit bort hela dagen. Men klockan 2 ungrfär kom Angelina och hämtade upp mig och såf or vi till ridhuset, hon hade idaträning och jag fotade/filmade när hon red. Såg jättefin ut. Och ikväll kanske jag ska till Angelina beroende på när hon kommer hem.

Jaa, nu har ni fått veta lite vad som ha hänt under dom senaste dagarna, inte så mkt men ändå nått!



Ha en bra fortsatt helg! =)

Hejdå :)

Då var lovet slut då

Hejsan! Idag är det skola men det dunkar hittils. Klarar nog det. Snart är det jullov och då blire chill och mysigt. På träslöjden med skåpet som snart är klart så funderar jag vad jag ska görs efter skåpet men jag hittar nog på nått kul! Aja, nu ska jag göra nått annat!



Hejdå

California Gulrs

Hejsan! Nu är jag tillbaka efter en helg hos Angelina. Igår gjorde vi inte så mycket. Vi var ute och fotade hästarna sen städade vi en hel del. Hann rida också, for ut på en riktigt mysig tur i skritt. Så vi har varit riktigt duktigt tycker jag. Sen har Angelina varit och ridit Jenny grönlunds häst Sally.

Idag har vi varit på ridhuset. Vi vaknade klockan 11 och käkade frukost. Halv 12 for vi till Ridhuset och kollade/filmade när dom hoppade där. Det var nämligen tävling för dom små så vi fick inte vara med tyvärr. Vi åkte hem och fikade och gjorde klart hästarna och så bar det iväg igen till KDRF men då red Angelina. Båda hästarna och dom var jättefina! Jag filmade också. Efteråt duchade Angelina Bella för sörsta gången och hon var jätteduktig tycker jag! Sen åkte vi hem och så har vi ätit middag och nu har jag kommit mig hem efter en superroligt helg.

Men nu orkar ni nog inte läsa mera så vi får höras imorgon då skolan börjar om igen.


Angelina och Vanillin


Höstbilder(L)


Höstbilder (L)


Höstbilder (L)


Hejdå

Plankstek

Hejsan! Nu har jag tagit mig till pappa. Vi ska snart äta men ett litet inlägg före.  Vi for som sagt til ridhuset och Angelina och Vanillin hoppade, hindret låg som högst på 130 cm :O jag varl livrädd men det såg jättefint ut! Film finns på deras blogg. Sen for jag hem och ducha och nu har jag kommit mig hit och ska äta plankstek sen ska jag till holken och baka goda kakor tror jag :D :D Men vi hörs nog ikväll eller imorn! ;)



hejdå

Gormorgon

Godmorgon! Idag ska jag med Angelian in till ridhuset, hon ska hoppa och jag ska filma! :D
Ikväll ska jag och mamma till Pappa och äta middag! :D vi skulle få älgfilé på planka höres det som! ;)
Men nu ska jag klica upp och göra mig redo för dagen!

Hejdå

home at home

Hejsan! nam och Noi var och hälsade på sen for jag hem till dom och spelade lite kort sen for jag hem. Och nu ikväll har jag varit på holken och fått veta nått nytt... som jag INTE behövde veta, men  det var kul ändå. Sen nu ska jag sova ióch imorn ska jag filma Angelina när hon höjdhoppar, det blir nog roligt.



Godnatt!

kommentar



Sv: Tack!
Jag har ridit i snart 8 år tror jag, jag började rida
när jag var 6 år om jag inte minns fel. :D

Ejj, panta mera

Hejsan! Idag har jag fått lite sällskap av nam sen har vi sett alvin och gänget! Helt sjukt bra film om jag får säga det :] Sen nu har jag kommit hem, snart kommer nog mamma också och sen ska jag till holken och sen hem och sova nån gång. Men vi hörs imorn! :D


en söt bild på söta LI från konfalägret (påväg hem)


Hejdå

Tack Josefin!

jaa, som ni kanske sett så har jag en ny design, det är gjord av JOSEFIN LUNDMARK! TACK SÅ JÄTTE MYCKET!

Tommy used to work on the docks

hejsan! Nu har jag och Erik gjort mat sen åt vi och nui har mamma
kommit hem och snart sk ajg till Angelinna. Ikväll när jag kommer
hem ska jag se bonde söker fru sen vet jag inte men nått hittar jag
nog på ska vi se.



Hejdå

Keep holding on

Hejsan!! Sovde till 10 idag! rekord för lovet hittils. Idag ska jag nog bara chilla också. Men ikväll ska jag till Angelina sen vidare till ridhuset där hoppspec är. Jag hade tänkt filma lite sen ska jag nog till Angelina efter också för att lägga in filmerna och sen vara där ett tag, börjar nämligen bli lite less att bara vara hemma. Men hade tänkt ha ett litet hemma lov nu för att riktigt vila upp mig så jag är pigg och fräch tills skolan börjar om igen på måndag. Aja, nu ska jag itne svamla mera. Vi får höras senare!



Ha en bra dag!
Hejdå

sex little eggs

Hejsan! Nu har jag varit i stan och följt Erik till lassa för han skulle ta nånn spruta sen gick vi och åt pommes låda. Sen gick vi ner på stan och kolla på skor till han och så kom mamma och han köpte dom sen for vi hem, träffade Na på stan också! Det var inte igår. Men nu är jag hos pappa, snart ska jag till holken, har hunnit äta också,det vart nudlar! Längesen det också. Men vi hörs imorn! :D



Hejdå :)

It's a getting closer

Hejsan! Idag har jag inte heller nått planerat men jag hittar nog på något kul kanske far till nån eller nått, vi får helt enkelt se det senare! Just nu kollar jag på TV och ska snart kliva upp och äta lite frukost! Men vi hörs senare kanske!




Hejdå

FILM

Hejsan! Nu har jag gjort en liten film från igår!  Som sagt har inte hoppat så mkt ännu men kanske ska vara med i nån liten hopptävling nån gång!

Se och försök att njuta!


Ha en bra dag! :D
Hejdå!

film kommer!

Hejsan! Idag vet jag itne vad jag ska göra, kanske blir att bara vara hemma och baka eller nått. Igår var det som sagt hoppning på kdrf, jag hoppade hampus! Vilken stjärna han är! Hoppar allt men kan bli lite stark ibland, men eftersom jag inte hoppat så många gånger i mitt liv så var det riktigt roligt ändå!

(Amanda filmade mig igår så jag ska göra en film nu och så kommer den up här sen nån gång idag tror jag)



det är hampus^

Hejdå!

RSS 2.0