Ridskor eller vardagsskor?

Har kikat runt lite på internet och sett att många lägger ut bilder på skor som ser ut som ridskor på bloggar eller hemsidor? är det ett skämt eller skulle jag kunna gå runt i mina ridskor på stan om jag vill det? Aja, kan säkert bli snyggt, kommer säkert kännas lite konstigt för ''hästfolket'' men det är säkert snyggt!




Vad tycker ni om dessa skor? Jag har ett par som ser iprinsip likadana ut fast svarta och köpta på en hästaffär!

gokart

Hejsan! Idag har jag varit med Angelina, varit på pizzan i kåge och ätit middag sen for vi till furunäs och körde gokart, det är sjukt kul och coolt att man kan köra så fort med en så liten sak. Vi ''barn'' körde 2 ggr och m,amma och nisse körde bara 1 gång men det var kul att köra bara vi ''barn'' också! Det måste göras om i sommar helt klart!! Nu har jag varit en sväng till Na och så har jag hunnit kolla på gårdagens ''vad blir det för mat'' på tv4play. Snart ska jag kolla på TV sen kanske fara en sväng till pölen och kolla vad dom gör där. Erik och filip och deras kompisar är nämligen där! Ha en bra kväll!
Hejdå




Dagen

Hejsan! Idag ska mamma färga mitt hår. jag ska bli brunett igen så jag ser lite smartare ut iaf.. haha. Ikväll ska vi ha släktträff med arvidsssonarna i kåge och äta middag tillsammans. Sen ska jag sova..



Där fick ni en av alla bilder från boden ;)


Hejdå

Dagens outfit


Mjukisbyxor - Cubus | Tjocktröja - Bikbok | sockar - Nike |

Sundsvall - Umeå

Hejsan! Jag har inte bloggat på länge. Jag har varit i boden med pappa, erik och filip och badat fast jag badade inte utan kollade på. Sen gick vi lite på stan men det finns ingen riktigt ''stad'' så vi kollade bara lite överallt.

I förrgår åkte jag och mamma till Nisse (mammas kille) och sov där. Igår var vi i stan i umeå och shoppade. Jag hittade supermycket på rean så jag slog till! här har ni lite av det.


Linne - gina tricot - 29:- REA

Linne - gina tricot - 29:- REA

T-shirt polo - gina tricot - 29:- REA

T-shirt - gina tricot - 29:-  REA

Tunika - H&M - 149:-

Jeans - JC - 200:-  REA


Byxdress - gina tricot - 75:-  REA


+
bikini, sockar, osv


Idag har vi varit på IKEA i Sundsvall. Nu är vi på hotellet och ska gå och äta sen middag som blir buffé. Sen ska vi göra en tidigkväll så vi får oss upp imorgon och shoppa här i Sundsvall! Blir nog ännu mera kläder då också som ni kommer att få se ;)!


Nu ska vi gå och äta!
Hejdå

nordpolen

Hejsan! Just nu är vi på nordpolen. Erik filip och pappa badar för fullt och jag sitter och tar det lugnt i värmen bredvid polen. Vi har fikat och jag har tagitl lite kprt som ni ska få se sen om jag orkar lägga in dom i datorn. Snart ska vi nog börja fara hemmåt sen ska vi kanske stanna i luleå en snabbis sen äta i piteå på frasses tror jag. Men vi hörs! Hejdå!

BODENSIA

Hejsan! Idag är jag i boden. Vi åkte klockan 9 i morse och åkte in i luleå och nu har vi hamnat i boden på hotell bodensia. Det är fint här men inte så många affärer som jag trodde att det skulle vara så jag blev lite besviken när vi kom hit. Men vi har avrit på dollarstore och handlat lite billgt skrot.. haha nae skojja ba. Dom har fina saker där! Nu är vi på rummet och ska inte göra så mycket mera idag tror jag. Vi ska gå ut och äta sen ska vi chilla.


Hejdå

hearts in the air

Hejsan! Idag är jag hos Thailändarna och får massa mat! Vi har ätit klibbris och torkat kött nu och till middag ska vi äta supergod Thaimat också! Jag får alltså lyxmat här! Ikväll ska jag nog bara vara. Inte göra nått speciellt. Kanske packa lite till nästa vecka då jag ska på semester med Pappa, erik och filip. Blir nog superveckan på sommarlovet. Idag regnar det dock men då är det tur att man kan vara inne och slappa. Just nu sitter jag nog vid kusmarks största datorskörm som består av en TVskärm! Lyxx! Det är typ en 32'' eller nått. Stor är den då iaf! Ha det bra! Hejdå



Break of dawn

Hejsan! Idag är jag barnvakt och vi ska ta moppen till kåge och äta pizza och köpa lite onyttiga saker så vi har nått gott att äta ikväll! Sen får vi se vad dagen har att bjuda på ;)


Hejdå

Dagen

Hejsan! Idag har jag och Angelina avrit ute och gått med hennes ponny bella som säkert hade träningsverk efter idaträningen igår så det var nog skönt med en liten prommis. Jag har hunnti vara till Na och magnus, fick middag och lite kläder som ingen ville ha och ingen kunde ha! Sen fick jag ett par guligs skor. Nu är jag barnvakt till anm som ska vara här ända till på fredag varje dag. Tur hon inte är så jobbig att sköta, man kan bara lämna hon vid datorn om man blir less på henne. Så hoppas på att få lite pengar iaf så jag har nått tills när vi ska på semester på måndag!


Ha det bra!
Godnatt

sola bada ute och grila, britney spears har rakat sin frilla

hejsan! Nu för tiden är jag med Angelina dom flesta dagarna iaf. Vi har solat, badat osv. Superhärligt! Nu sutter vi och äter chips och snart ska jag iväg och fota Amanda och pedro på ridhuset sen ska vi bada i pölen.






Hejdå

SOOL!

Hejsan! Idag är jag  med Angelina(som vnaligt) vi har solat ett bra tag och nu sitter vi och tar det lugnt en stund sen ska vi ut i stallet och Angelina ska rida dressyr på bella och jag ska fota. Sen vet mjag itne vad dagen har att bjuda på men ska iaf avra barnvakt ikväll vilket är näst sista dagen! Sen är jag ledig:D!

hejdå

sommaren är här igen, och allt känns så underbart

Hejsan! Idag har jag varit med Angelina. Vi har badat, kört moppe, ätit på smått och gott, varit barnvakter och ätit godis. Imorgon ska vi bada i pölen sen vet jag inte vad vi ska göra men säkert någg kul! Nu ska jag snart sova så jag orkar upp ''imorgon'' =)





Godnatt!

Smått och gott

Hejsan! Jag och Angelina har varit och köpt mat och godis på smått och gott. Nu är vi hemma hos mig och är barnvakt till Nam och snart ska vi fara til Nam och lägga henne. Sen ska vi göra nått annat och imorgon ska vi bada och sola men jag hatar att sola så det får Angelina göra själv! =) Sen vet jag inte vad vi ska göra.





Hejdå

SOL

Hejsan! Idag ställde jag väckaren på 10.00 men stängde av den i sömnen. sen vaknade jag klockan 12 av angelinas sms. Sen har vi badat i pölen och solat men nu har vi gett up för det suuuger att sola.. snart ska vi fara till smått och gott och äta middag sen ska vi vara barnvakt till nam. =)





Hejdå

Oh my god

Hejsan! Idag har jag bakat äppelpaj, fotat, kört moppe, varit barnvakt, ätit middag hos min pappa och duchat. Jag tycker jag gjort nog mycket för idag nu ska jag sova! Godnatt

Sommar




Dagen

Hejsan! Idag vaknade jag klockan 11 men klev inte upp förrän 12 då jag gick och duchade. Jag har ätit nudlar och druckti hallonsoda till ''frunch'' då jag inte klev upp vil frukosttid och lite för tidigt för lunch då blev det frunch! Idag ska jag förhoppningsvis filma/fota Angelina och Bella när dom hoppar bana på kusmarks ridnan. Ikväll ska jag hämta nam på fritids i kåge så då är jag barnvakt hela kvällen och tjänar lite casch! Blir nog bra! Ha en bra dag!

Hejdå

rubrikjävel...

Hejsan! Idag vaknade jag halv 10 och jag är stolt för de! Känns bra att inte sova bort hela dagen lång då man kan ha kul istället. Idag ska jag vara med Angelina och jag ska fota henne och Bella när dom ska markarbeta. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Ikväll ska jag vara barnvakt till Nam. Det ska jag vara hela veckan varje dag mellan 17.00 och 21.00. Jag ska hämta henne på fritids i kåge och lägga henne att sova klockan 8. Hejdå

sova

Hejsan! Igår var jag med mina kompisar på stadsfesten på kvällen. På dagen sovde jag ganska lämge, till klockan 15.00. Då jag klev upp gick jag och duchade sen åkte jag buss till min pappa och åt grillat. Klockan 8 kom mina kompisar och hämtade upp mig så for vi till stadsfesten. Vi var där till 02.15 och åkte karuselller, lyssnade på mustach men vi lyssnade inte så länge för man blev mos och döv längst fram så jag ich amanda gick tillbaka till dom andra. Vi åkte hem med bussen som gick kvart över 2 och var hemma halv 4. Bussen gick runt boliden och bakvägrn så vi fick åka en ganska lång extrabit men det funkade för mig iaf. Idag har jag sovit hela dagen. Jag vaknade klockan 4 och nu har jag duchat och snart ska vi äta middag sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men nu ska jag titta på tv. Ha det bra! Hejdå

stadsfesten

Hejsan! Ikväll har jag varit på stadsfesten med mina vänner och vi har haft superkul! Vi har träffat folk och åkt karuseller:-) vi kanske ska fara dit imorgon.också.men det beror på.om.vi orkar:-) godnatt<3

RSS 2.0