någon(A)?

Någon som skulle vilja att ja la ut en film när jag sjunger?(A)
(får se om jag vågar...)
Ska ha minst 10 kommentarar innan det blir nått ;)

fade into darkness

Hej! Skola idag, eller vi har varit i skogen och det var sjukt kul faktiskt! Synd bara att lollo och marcus var sjuka men vi klarade det fint ändå! De va olika stationer i skogen som vi skulle göra och med vårat sammarbete så gick det hur bra som helst! :) Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske kolla igenom matten eftersom vi har prov imorn sen packa gympakläderna eftersom vi har gympa imorn. Sen ducha kolla på TV och sova♥

the day!

Hej! Skola idag som vanligt. Efter skolan plugga ja lite sen fotade jag mye och ruhm och hanna och Elle, var en sväng till na och nu har jag det lite mysigt med en brasa i kaminen och bara chill. Ska plugga lite till sen komma på TV. Klockan 9 kommer Therese och hennes mamma och hennes häst och hämtar mig så far vi till ridhuset och Therese ska rida dressyr med hennes häst Wille och jag ska nog filma lite och kolla på ;) Blir nog supertrevligt!
ida får mye oh ruhm stå för bilen! ;)
Imorgon är det skolan sen hem och plugga (som vanligt), äta middag och hoppspecialen.
Ha det bra!
Hejdå

RYSNINGAR


Rolling in the deep

Hej! Idag ska jag och Angelina tvätta hennes schabrak och lite saker som hör till stallet. Sen ska vi fota Amanda och pedro på kusbanan. Jag ska filma henne och Angelnia fotar ;) Sen ska jag hem och äta middag antar jag sen till holken tror jag. Om nån av brorsrna vill följa mig!
Hejdå

SMÅTT&GOTT

Hej :) Har Varit med Angelina heela dagen. Vi har städat hennes stall sen har jag fotat/filmat henne. Och så har jag varit hos Erica och skulle rida Lisel, skrittade hon bara en kort bit. Gjorde även klart stallet tillsammans med Evelina. For hem och duchade och nu sitter jag hos Angelin ,ska sova här inatt och imorgon ska vi fota och filma Amanda och Pdero sen kanske emma Jakobsson och sweetie ;)
Hejdå!

Jag tar en gura ter en bira sen jag spelar med en vän

Hejsan! Idag är tanken att jag ska fota Angelina och bella och kanske fota Amanda och pedro. Sen ska lisel skrittas uppsuttet på hård mark och ville skrittas för hand. ska även göra stallet hos Erica så vi får se hur mkt jag hinner med men uppdaterar om det sanera för nu ska jag till Angelina! =)
Hejdå

Cornflakeskakor

Hejsan! Blev ingen ridning för mig idag. Ikväll har jag varit på holken och haft både trevligt och otrevligt. Bakade cornflakes kakor som blev halvbrända men gick att äta ändå! Jag och erik for hem 9 och nu ligger jag i sängen och ska se sex and the city 2 tänkte jag! Sen ska jag sova och ta en rejäl sovmorgon imorgon till typ 11-12 tiden, behövs verkligen för mig! Sen ska jag skritta Lisel uppsuttet på asfalten och kanske ta en prommenad med Ville för hand! Får se hur mycket jag orkar och hinner!
Ha det bra!
Godnatt

Down deep

God morgon! Idag har vi K-dag vilket innebär att vi är lediga från skolan. Klockan ett ska jag och mamma möta upp erik och filip på stan så ska dom köpa lite nya kläder. Har bestämmt att jag ska spara alla pengar denna månda för jag har helatiden slut och det är ingekul! Kanske kommer köpa nån liten godisbit eftersom det är helg men inget dyrt osv. Ikväll ska vi äta tacos sen ska jag kanske en stund på holken. Ska även till Erica och fixa hos hästarna samt skritta lisel på ängen litegrann.

Ha en fin dag!
Hejdå

Över hela denna jord, oyeaoyea, sker katastrofer terrormmord..??

Hej! Skola idag. Efter skolan har jag inte gjort ett piss. Ska snart äta middag sen kanske holken om jag orkar ikväll. Imorgon och på lördag ska ja ta hand om Lisel och Ville (ericas hästar), ska skritta Lisel båda dagarna och ille ska vila för ha har blivit halt igen.. Ska mocka och göra mat och sånt också!
Hejdå

My hearts in stereo

Hej! Skola idag. Efter skolan for jag och några på minnesstund för robert. Vi saknar dig!♥
Gick på stan en stund och nu ska vi snart äta middag sen ska jag plugga och städa. Ikväll står idol på schemat sen ska jag ducha och sova.
Hejdå

TÄVLING

Hejsan! Har inte bloggat på ett tag men börjar tappa lusten men bloggar ändå ibland när jag känner för de ;)
Har iaf varit på dressyrtävlingar i helgen, igår var det häst och idag var det ponny. Jag ahr agerat filmare och dotare i helgen och det har varit kul som vanligt! Nu har jag tagit mig till Angelina och hon äter middag. Ska äta surströmming hemma halv 6 så ska v'll hem just före. Ikväll ska jag till Ville och rida och göra klart i stallet för honom. Alltså mocka, göra mat, fylla vatten göra hö osv ;)
Imorgon är det skola igen så jag kommer nog inte uppdatera så mkt i veckan eftersom jag rider hos Erica ganske mkt nu för tiden. Men ska nog försöka klämma in nån liten tid där jag kan uppdatera!
Ha det bra!
Hejdå

SJUKT TRÖTT

Orkar inte blogga nått jobbigt idag.. skola sen hem och rida ville sen hem och äta middag och u har jag duchat och ska lägga mig och sova en stund sen blire idol och plugga sen SOVA! Ska till svansele med tyskarna imoron!

DAGENS OUTFIT


MÅNDAG

Hej! Skola idag. Var hos tandläkaren..
På idrotten blev jag sjöblöt för vi hade orientering i skogen och jag trampaade i stora suurhål så det klaffade i skorna sen så det var sjöar där när jag tog av mig dom..
Efter skolan tog jag bussen hem, har typ just kommit hem och ska gå och laga mat till mig och mamma nu!
Hejdå

VECKAN

Det här är mest för mig själv (A)
Måndag: Skola, holken, plugga, ensam mamma söker
Tisdag: Skola, plugga, IDOL, rida hos erica
Onsdag: Skola, hoppspecialen
Torsdag: Skola, plugga, true talent
Fredag: skola, IDOL, Ta hand om Ville!♥
Lördag: Chilla, Allt en tjej vill ha (FILM) ta hand om Ville!♥
Söndag: SOVA! Ta hand om ville!♥

HÖSTBILDER

(UPPKLICKBARA BILDER!!)

MAGGIS

Hejsan! Har varit och ridit maggan nu och det gick skitabra! Älskar denna häst! Men erica sa att det kanske bara är när jag har gramanen på henne. Får väll se nån gång utan gramenen ;)
nu ska jag på holken så ni får bilderna imorgon kanske ;)
Hejdå!

LADDAR FÖR FULLT

Hej! Har varit ute och fotat lite höst bilder som jag kan lägga upp här! Har även avrit och filmat Angelina och Bella och varit barnvakt klart! Snart ska jag till Erica och få rida maggan för första gången! Kul =D

FILMNING PÅ G

Hejsan! Är barnvakt nu sen ville angelima att jag skulle filma hon och bella när dom dressyrar sen ska jag rida ville. Hoppas det går bättre idag då han bockade mkt och höll på att gå omkull förra gången jag red han. Men ska bara rida på ängen så tror det går bättre idag!

Augusti 2011 (i bilder)


BARNVAKT

Hej! Idag har jag inte s mkt för mig. Ska plocka i hop min tvätt och vara barnvakt sen får vi se vad dagen har att erbjuda!
Ha en bra dag!

DAGEN

Hejsan! Idag har jag varit i skogen som ni vet. Jag har tagit in tvätten och ätit middag. Hamnade hos Angelina och vi sitter vid datorerna (som vanligt) Men ska nog snart fara hem då jag vill se fångarna på fortet!
BUSPOKJEN!♥
(haha han kastade nästan av mig igår för han var så glad!♥)

Sorry for party rockin

Hej! Idag vaknade jag halv 5 och for på älgjakt. Var less efter fem min för det var sjukt tråkit!.. For hem efter lunch och nu har jag duchat samt kollat på första avsnittet av ''ensam mamma söker''. Jag ska inte göra så mycker mera idag men jag hör av mig ifall nått kul händer!
Bild från älgjakten.. såhär gör jag när jag är mera än less och har ont i arslet.

Skola imorn!

Hej! Har kommit hem från holken där vi körde rita gissa spring sen åt jag massa godis och snackade som vanlit. Nu väntar sängen då det är skola imorgon! Väckarn ringer 07.00.. Blir nog helt OK!
Ha en skön natt!♥

Tillbaka

Hej! Nu är jag tillbaka med nya krafter och nytt att skriva om förhopppningsvis.
Igår var det skola som vanligt. På kvällen red jag i hoppspecialen, jag red mickey och vi hoppade bana. Vi hade frida falk idag och jag tycker att hon är superbra ridlärare! Hon både skriker på en och berömmer en jättemycket och då blir man bara ännu mera motiverad till att fortsätta rida! Efter hoppspecialen körde jag moppe hem i regnet. Väl hemma bakade jag kladdkaka och knäckflarn sen blev det mys framför TV'n sen somnade jag vid 11.

Idag har vi haft klassens dag. Våran klass cyklade til boviken och hade superskojj! Vi lekte några lekar och käkade mat. Spelade vollyboll, pratade och gick på äckliga toaletter.. Vi cyklade hemmåt vid 2 tiden och var hemma i kpge kvart i 3. Det tog 1 timme dit och 45 min hem och ändå tycker jag att det var jobbigare hem men det kanske var därför det gick fortare. Jag lånade pappas cykel så jag lämnade den där när jag kom till kåge och tog moppen till Kusmark. När jag kom hem tog jag en välförkänt duch och fikade lite kakor.. u har jag spelat lite gitarr och snart ska jag och Erik ta mopparna till kåge till holken!
Ni får ha det så bra så hörs vi senare!
Hejdå♥

RSS 2.0